kedi ayni kedi besledim bahcemde kuduz felan deyil yani ama beynimden bir saniye gitmiyor cok zor bir hastalik beyin baska bir sey dusunmuyor...benim aklimdan bu dusunceyi cikarmam lazim hapa yeni basladim ne zaman fayda eder acaba
Bende öyleyim evlat insanın canı çok korkuyorum kızıma bi şey olacak diye dua et Allah’a emanet et yapacak bi şey yok sakin olmamız lazımherkeze iyi aksamlar nerden baslasam bilmiyorum ben kizimi kaybetme korkusu yasanayan 3 ay kabir azabi ceken bir anneyim...tam duzeldi derken hersey yoluna girdi derken kizimla bir kedi gorduk ve cok sevimli tertemiz bir kediydi ev kedisine benziyordu ilk once ben sevdim sonra kizim sevdi kedi pati atti iz olmadi kanamada olmadi ...saglik ocagina indirdim doktor ben olsam asi yaptirmam ama sen bilirsin dedi bende zaten kan degerleri yeni yeni duzelmisti goturmedim...ve takibe aldim 10 gun gecti kedi hala yasiyor ama ben tatmin olmadim 55 gun takip ettim cunku kedi bana gore kuduzdu ve kizim olcekdi ama yetmedi bu mantiksizligima baska bir mantiksizlik eklendi acaba yanlis kedimi takip ettim diye supeye dustum ve iyice sinir krizi gecirmeye basladim hayat zindan oldu yemiyorum icmiyorum...doktora gittim kaybetme korkusu dedi ilaca basladim 5 gun oldu ben hala bunalimdayim berbat bir sey allah dusmanimin basina vermesin lutfen beni kinamayin elimde deyil ben cok gamsiz bir insandim yastiga kafami koyup saniyede uyurdum hic bir seyi kafaya takmazdim ama suan sonum yok gibi goruyorum
Kedi bitse başka birşey basliycak. Neye ne kadar uzulceginizi bilemiyor insan, butun insanlar gamsız da bir tek sen gerçekleri görüyormuş gibi.Ankiyesete bende yaşıyorum. İlaçları içer içmez fayda vermişti bana.hep boylemi kalicak duzelmiycekmiyim kedi ayni kedi biliyorum ama gecmiyor korku icimden
suan icin yok sukur ama var denildi 3 ay onceye kadarçocuğunuzun başka biir sağlık sorunu varmı belkide ondan mı bu kadar üstüne düşüyorsunuz
Keşke o zaman buraya konu açsaydınız. Türkiyede kuduz kedi vakası yok henüz. Hamileyim. 15 yıldır sokak kedileri ile oldukça içli dışlı ilişkimiz var. Tırmalanmak çok sıradanlaştı. Sakin olun. Siz ne kadar önlem alırsanız alın olacağı varsa olur. Ayrıca sakınan göze çöp batar. Lütfen sizin hayatınız da en az kızınızınki kadar değerli. Neticede siz de bir annenin evladısınız. Emin olun bu takıntılı tavrınız etrafınızdaki sizi seven insanları da üzüyor. Tedbirinizi alın, gerisi Allaha kalmışherkeze iyi aksamlar nerden baslasam bilmiyorum ben kizimi kaybetme korkusu yasanayan 3 ay kabir azabi ceken bir tanneyim...tam duzeldi derken hersey yoluna girdi derken kizimla bir kedi gorduk ve cok sevimli tertemiz bir kediydi ev kedisine benziyordu ilk once ben sevdim sonra kizim sevdi kedi pati atti iz olmadi kanamada olmadi ...saglik ocagina indirdim doktor ben olsam asi yaptirmam ama sen bilirsin dedi bende zaten kan degerleri yeni yeni duzelmisti goturmedim...ve takibe aldim 10 gun gecti kedi hala yasiyor ama ben tatmin olmadim 55 gun takip ettim cunku kedi bana gore kuduzdu ve kizim olcekdi ama yetmedi bu mantiksizligima baska bir mantiksizlik eklendi acaba yanlis kedimi takip ettim diye supeye dustum ve iyice sinir krizi gecirmeye basladim hayat zindan oldu yemiyorum icmiyorum...doktora gittim kaybetme korkusu dedi ilaca basladim 5 gun oldu ben hala bunalimdayim berbat bir sey allah dusmanimin basina vermesin lutfen beni kinamayin elimde deyil ben cok gamsiz bir insandim yastiga kafami koyup saniyede uyurdum hic bir seyi kafaya takmazdim ama suan sonum yok gibi goruyorum
tetanozu okulda yeni olmustu o yuzden yaptirmadimKedi pati attıysa tetanoz asısı yaptırmalıydınız
Allahım siz ciddi misin? Kaldı mı böyle kedi köpeğin mikrop olduğu düşünenler.Lütfen araştırın, okuyun.hapın fayda etmesi 1 haftayı buluyor canım ,
başka şeyler düşünmeye çalış lütfen
kızın için iyi olmak zorundasın ,
ve şu sokaktaki kedi köpeğide sevmeyin arkadaş yaaa, mikrop işte
Allahım siz ciddi misin? Kaldı mı böyle kedi köpeğin mikrop olduğu düşünenler.Lütfen araştırın, okuyun.
Emdr yapan bir psikolog bulun. Sorun hemen çözülecektir. İlaçlar da 15 gün içinde fayda etmeye başlar.belirtmistim ben cok gamsiz bir insandim mantikli bir insandim ama kizimin hastaligindan sonra kaybetme korkusu kalmis...kediyi 10 gun takip ettim doktor tamam birak takibi dedi ama ben birakamadim
ve şu sokaktaki kedi köpeğide sevmeyin arkadaş yaaa, mikrop işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?