hastamiyim

kizim otoimmun hepatit dendi (karacigerin kendi kendini yok etmesi)sukur oyle olmadigi ama ben benden gittim

kedi ayni kedi besledim bahcemde kuduz felan deyil yani ama beynimden bir saniye gitmiyor cok zor bir hastalik beyin baska bir sey dusunmuyor...benim aklimdan bu dusunceyi cikarmam lazim hapa yeni basladim ne zaman fayda eder acaba

hapın fayda etmesi 1 haftayı buluyor canım ,
başka şeyler düşünmeye çalış lütfen
kızın için iyi olmak zorundasın ,

ve şu sokaktaki kedi köpeğide sevmeyin arkadaş yaaa, mikrop işte

Bende öyleyim evlat insanın canı çok korkuyorum kızıma bi şey olacak diye dua et Allah’a emanet et yapacak bi şey yok sakin olmamız lazım

Turkiye'de kuduz vakasindan ölüm sayisini araştırın iciniz rahatlar.
Bu kadar takintili olmayin. Kuduz virusu kedilerin tukurugunde bulunur ve daha cok isirma ile bulasir.
Okb rahatsızlığınız var mi?

hep boylemi kalicak duzelmiycekmiyim kedi ayni kedi biliyorum ama gecmiyor korku icimden
Kedi bitse başka birşey basliycak. Neye ne kadar uzulceginizi bilemiyor insan, butun insanlar gamsız da bir tek sen gerçekleri görüyormuş gibi.Ankiyesete bende yaşıyorum. İlaçları içer içmez fayda vermişti bana.

çocuğunuzun başka biir sağlık sorunu varmı belkide ondan mı bu kadar üstüne düşüyorsunuz

[/QUOTE]

Neden mikrop olsun yahu , tamam tertemiz demiyorum ama onları sevmekle kimse ölmüyor.Bırakın insanlar sevsin, özellikle çocuklar sevsin ki ilerde kedi köpeğe zarar veren, boğup, tekme atan insanlar yetişmesin.

Kedi pati attıysa tetanoz asısı yaptırmalıydınız

Keşke o zaman buraya konu açsaydınız. Türkiyede kuduz kedi vakası yok henüz. Hamileyim. 15 yıldır sokak kedileri ile oldukça içli dışlı ilişkimiz var. Tırmalanmak çok sıradanlaştı. Sakin olun. Siz ne kadar önlem alırsanız alın olacağı varsa olur. Ayrıca sakınan göze çöp batar. Lütfen sizin hayatınız da en az kızınızınki kadar değerli. Neticede siz de bir annenin evladısınız. Emin olun bu takıntılı tavrınız etrafınızdaki sizi seven insanları da üzüyor. Tedbirinizi alın, gerisi Allaha kalmış

konu kedinin kuduz olup olmaması değil konu sahibinin yaşadığı aşırı evham bence. ki ilaca da başlamış. bence terapi de iyi gelebilir. kedi olmaz başka bişey olur, yarın onu kafasına takar çünkü.

aramıza hosgeldin.
anksiyete bozukluğu.
acilen kendinize meşgale bulun.
ilaçlar 6 haftada etkisini gösterir.
asla doktorunuz demeden ilaç bırakmayın.
çünkü bir süre sonra çok iyi hissedeceksiniz ve artık ilaç içmesem de olur diyeceksiniz.
tedavinizi her yarım bıraktığınızda tedavi seçiniz diğer zamanda 2 katına uzayacak.

hapın fayda etmesi 1 haftayı buluyor canım ,
başka şeyler düşünmeye çalış lütfen
kızın için iyi olmak zorundasın ,

Allahım siz ciddi misin? Kaldı mı böyle kedi köpeğin mikrop olduğu düşünenler.Lütfen araştırın, okuyun.

aslinda bu kadar evhamli deyildim ben kedilerle buyudum illaki tirmikta yedim...kedi tertemiz sirnasik bir kedi sev beni diye ugrasan bir kedi ama bendeki hastaliktan kalma tranva kaybetme korkusu cunku sacma oldugunun bende farkindayim...en buyuk hatam en basta uzmana basvursaydim bu kadar ilerlemezdi hap etki
eder insallah

Allahım siz ciddi misin? Kaldı mı böyle kedi köpeğin mikrop olduğu düşünenler.Lütfen araştırın, okuyun.

Üzgünüm ama öyle düşünüyorum , hele sokaktaki kopeklere falan asla yaklaşmam ,
ama yemek vermekten asla geri kalmam , onlar için sokaga çıkar yemek veririm ama
ellemek sevmek bana göre değil

belirtmistim ben cok gamsiz bir insandim mantikli bir insandim ama kizimin hastaligindan sonra kaybetme korkusu kalmis...kediyi 10 gun takip ettim doktor tamam birak takibi dedi ama ben birakamadim
Emdr yapan bir psikolog bulun. Sorun hemen çözülecektir. İlaçlar da 15 gün içinde fayda etmeye başlar.

Beyhan Budak ve İbrahim Bilgen'i izleyebilirsiniz youtube'dan, bana çok faydaları oldu. Hem takıntılarıma, hem diğer sorunlarıma. Allah yardımcınız olsun, yaşayan anlar.

Neden mikrop olsun yahu , tamam tertemiz demiyorum ama onları sevmekle kimse ölmüyor.Bırakın insanlar sevsin, özellikle çocuklar sevsin ki ilerde kedi köpeğe zarar veren, boğup, tekme atan insanlar yetişmesin.
[/QUOTE]

Sokak köpeginin kılı yüzünden ablam 5 yaşında böbrek kanseri olmuş
kemoterapi görmüş bir böbrekle yaşıyor , benım karşıma geçip bana mikrop diyemezsin
yazdıgım yazıyı lütfen iyi oku , havyan düşamnı değilim ama temiz oldugunuda düşünmüyorum ,
sen çok seviyorsan al koynuna yat .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…