belirtmistim ben cok gamsiz bir insandim mantikli bir insandim ama kizimin hastaligindan sonra kaybetme korkusu kalmis...kediyi 10 gun takip ettim doktor tamam birak takibi dedi ama ben birakamadimBu kadar düşünecektiniz aşı yaptırsaydınız keşke.
bişey olmaz inşallah kötü düşünmemeye çalışın.şuan gitsenize doktora muayene olsun kızınız içiniz rahatlar biraz
Peki neden tamamen kizimin hastaligindan sinra cikti normalde boyle mantiksiz bir insan deyildim
Benzer seyleri yasadik benimki farkli bende gelisiminden suphelenip kendime hayati zehir ettim iki yasina kadar burnumdan geldi.psikoterapi ve ilac tedavisi olun ben rahatladim siz de rahatlarsiniz insallahherkeze iyi aksamlar nerden baslasam bilmiyorum ben kizimi kaybetme korkusu yasanayan 3 ay kabir azabi ceken bir anneyim...tam duzeldi derken hersey yoluna girdi derken kizimla bir kedi gorduk ve cok sevimli tertemiz bir kediydi ev kedisine benziyordu ilk once ben sevdim sonra kizim sevdi kedi pati atti iz olmadi kanamada olmadi ...saglik ocagina indirdim doktor ben olsam asi yaptirmam ama sen bilirsin dedi bende zaten kan degerleri yeni yeni duzelmisti goturmedim...ve takibe aldim 10 gun gecti kedi hala yasiyor ama ben tatmin olmadim 55 gun takip ettim cunku kedi bana gore kuduzdu ve kizim olcekdi ama yetmedi bu mantiksizligima baska bir mantiksizlik eklendi acaba yanlis kedimi takip ettim diye supeye dustum ve iyice sinir krizi gecirmeye basladim hayat zindan oldu yemiyorum icmiyorum...doktora gittim kaybetme korkusu dedi ilaca basladim 5 gun oldu ben hala bunalimdayim berbat bir sey allah dusmanimin basina vermesin lutfen beni kinamayin elimde deyil ben cok gamsiz bir insandim yastiga kafami koyup saniyede uyurdum hic bir seyi kafaya takmazdim ama suan sonum yok gibi goruyorum
kendinize sunu soyleyin benim kizim iyi deyin ve Allaha siginin.kiziniza sarilin onunla ilgileninhep boylemi kalicak duzelmiycekmiyim kedi ayni kedi biliyorum ama gecmiyor korku icimden
kendinize sunu soyleyin benim kizim iyi deyin ve Allaha siginin.kiziniza sarilin onunla ilgileninhep boylemi kalicak duzelmiycekmiyim kedi ayni kedi biliyorum ama gecmiyor korku icimden
kizima bir sey olmuyacagini biliyorum kedi kuduzda deyil ama benim aklimdan cikmiyor ve cok sinirleniyorum bu kadar mantiksiz olmama deli oluyorumkendinize sunu soyleyin benim kizim iyi deyin ve Allaha siginin.kiziniza sarilin onunla ilgilenin
Bakin bende otizmmi diye kaygi ettim otizm degildi doktor degil dedi ama ben dusunmekten kendimi alamadim.mantikla ilgisi yok sacma oldugu halde dusunmeden edemiyorsunuz bir psikologa gidin psikoterapiyi bi deneyinkizima bir sey olmuyacagini biliyorum kedi kuduzda deyil ama benim aklimdan cikmiyor ve cok sinirleniyorum bu kadar mantiksiz olmama deli oluyorum
gittim hapa basladik 5 gun bugunBakin bende otizmmi diye kaygi ettim otizm degildi doktor degil dedi ama ben dusunmekten kendimi alamadim.mantikla ilgisi yok sacma oldugu halde dusunmeden edemiyorsunuz bir psikologa gidin psikoterapiyi bi deneyin
Gececek daha 5 gun olmus 1 ayda gosterir etkisini. soyle dusunun siz boyle dusunerek iyi anne olmuyorsunuz kiziniz uzgun bir anne goruyor onunla oynayin dusunce geldigi angittim hapa basladik 5 gun bugun
ve ben hic bir zaman bu kaygilarimin gecmiyecegini dusunuyorum
cok haklisiniz anne neden uzgunsun diye soruyor kizim daha cok uzuluyorumGececek daha 5 gun olmus 1 ayda gosterir etkisini. soyle dusunun siz boyle dusunerek iyi anne olmuyorsunuz kiziniz uzgun bir anne goruyor onunla oynayin dusunce geldigi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?