hastamiyim

eydiya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
25
20
38
41
...doktora gittim kaybetme korkusu dedi ilaca basladim 5 gun oldu ben hala bunalimdayim berbat bir sey allah dusmanimin basina vermesin lutfen beni kinamayin elimde deyil ben cok gamsiz bir insandim yastiga kafami koyup saniyede uyurdum hic bir seyi kafaya takmazdim ama suan sonum yok gibi goruyorum

Son düzenleme:
Allah yardimciniz olsun. Bu da bir hastalik. Ama bu şüphelerle suan kendinizi ilerde yakinlarinizi cevrenizi bitirirsiniz.

Sizin bu durumunuz ve tutumunuz kedi tırmalamasından daha çok zarar veriyordur çocuğunuza. Ona yansıtmıyorum demeyin muhakkak yansıtıyorsunuzdur, aksinin imkanı yok.

kedi ayni kedi besledim bahcemde kuduz felan deyil yani ama beynimden bir saniye gitmiyor cok zor bir hastalik beyin baska bir sey dusunmuyor...benim aklimdan bu dusunceyi cikarmam lazim hapa yeni basladim ne zaman fayda eder acaba

Bu kadar düşünecektiniz aşı yaptırsaydınız keşke.
bişey olmaz inşallah kötü düşünmemeye çalışın.şuan gitsenize doktora muayene olsun kızınız içiniz rahatlar biraz
belirtmistim ben cok gamsiz bir insandim mantikli bir insandim ama kizimin hastaligindan sonra kaybetme korkusu kalmis...kediyi 10 gun takip ettim doktor tamam birak takibi dedi ama ben birakamadim

Panik atak ve anksiyete bende ki de bunun fatkli versiyonu bende kronik ürtiker var yani allerji sürekli ilac kullaniyorum ve herseyin allerji yapacagani ve anaflaksi gecirip öleceğimi daha doğrusu fenalasacağimi zannediyorum değisik ilac kullandığim da o gece kabus gibi geçiyo psikiyatrik ilac kullandiğim halde panik atak geçirdığimde oluyo biliyorum mantiksiz ve saçma olduğunu ama beynime söz geçiremiyorum kiziniz hasta ya da kuduz değil yanliş kediyi takip etmediniz icinizi ferah tutun hiç birşey olmayacak burnunuzdan derin nefes alın sizi gerçekten çok iyi anliyorum zamanla azaliyor ama bence hiç geçmiyor

Benzer seyleri yasadik benimki farkli bende gelisiminden suphelenip kendime hayati zehir ettim iki yasina kadar burnumdan geldi.psikoterapi ve ilac tedavisi olun ben rahatladim siz de rahatlarsiniz insallah

hep boylemi kalicak duzelmiycekmiyim kedi ayni kedi biliyorum ama gecmiyor korku icimden

kizima bir sey olmuyacagini biliyorum kedi kuduzda deyil ama benim aklimdan cikmiyor ve cok sinirleniyorum bu kadar mantiksiz olmama deli oluyorum
Bakin bende otizmmi diye kaygi ettim otizm degildi doktor degil dedi ama ben dusunmekten kendimi alamadim.mantikla ilgisi yok sacma oldugu halde dusunmeden edemiyorsunuz bir psikologa gidin psikoterapiyi bi deneyin

Bakin bende otizmmi diye kaygi ettim otizm degildi doktor degil dedi ama ben dusunmekten kendimi alamadim.mantikla ilgisi yok sacma oldugu halde dusunmeden edemiyorsunuz bir psikologa gidin psikoterapiyi bi deneyin
gittim hapa basladik 5 gun bugun
ve ben hic bir zaman bu kaygilarimin gecmiyecegini dusunuyorum

gittim hapa basladik 5 gun bugun
ve ben hic bir zaman bu kaygilarimin gecmiyecegini dusunuyorum
Gececek daha 5 gun olmus 1 ayda gosterir etkisini. soyle dusunun siz boyle dusunerek iyi anne olmuyorsunuz kiziniz uzgun bir anne goruyor onunla oynayin dusunce geldigi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…