benim de bir arkadaşım geceliği tavsiye edtti. sezeryan olursa sonda için normal olursa da tuvalette filan hijyen açısından gecelik daha mantıklı oluyor dedi.. ama ben uzun gecelik sevmiyom, kısa gecelikle de üşür müyüz acaba?
canım üzerine uzun kalın bir sabahlık alırsın,
birde benim bildiğim (şimdiye kadar hep öyle denk geldi) hastaneler çok sıcak oluyor, üşümeyiz herhalde.
slm cici anneler ben bişeyi merak ettim gecelik sabahlık takımını kaça aldınız ya bence çok pahalı netteki fiyatlar ben biraz cimriyimdir belki leke olacak ilaç kan falan çikmiycak bide büyük alıcaz sonra kullanamıycaz çok para vermek istemiyorum nerde ne kadara buluruz benim marka takıntım falan yoktur bilgi verebilirsen sevinirim
canım arkadasım bnde gecen ay aldım logusa takımını vede cok uygun aldım emınonunden 50 ytl aldım nette cok abartılı fıyatlar.pıjama ve sabahlık aldım o fıyata
Hastahaneden çıkarken giymek için kıyafet de bavulunuza koymanız gerekenlerden. Yanınıza alacağınız bu kıyafetin doğum öncesi kıyafetinizden bir beden büyük olmasına dikkat edin.
Ben bunu anlamadım :uhm: Karnımızın şişi inmiş oluyor, neden büyük beden götürücez :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?