Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya yavaştan başlamam lazım, daha loğusa pişaması falan bile almadım:))ben 32 de hazırlamıştım. her ihtimale karşı. zamanla eksiklerimi tamamlıyorum hala. bence başla yani :)
Bencede, bende bu haftasonu hazırlayacağım. Giyeceklerimi yıkadım. Ütüleyip yerleştireceğim ne olur ne olmaz :)
Yavaştan başlayım bende:) peki kaç çanta hazırlanıyo bebek ve anne için ayrı ayrı mı oluyo?
Peki hastaneden çıkınca nasıl bi şey aldınız? Ben çok öyşe gecelik gibi bi şey olsun istemem. Gündelik giymeye şık bi şey olsun isterben 2 tane boydan gecelik koydum biri öncen düğmeli. diğerini doğum öncesi beklerken giyerim diye düşündüm. bir de önden düğmeli pijama takımı koydum kendime. alt pijama koydum 1 tane hastaneden çıkarken de giymek için. o da önemli yani![]()
Peki hastaneden çıkınca nasıl bi şey aldınız? Ben çok öyşe gecelik gibi bi şey olsun istemem. Gündelik giymeye şık bi şey olsun ister
M:)
Bebiş için 2 tane hastane çıkışı, mayıs ayı doğacağı için pike ve ince battaniye, bebek bezi, ıslak mendil, (artık çoğu hastane bebek dostu hastane olduğundan biberon ve emziğe karşılar. Bebek bakımı için şampuanı, pişik kremi, Ağız mendili,Eğer anne sütü vermede sıkıntı yaşansa bile mama verilecekse eğer şırınga ile veriyorlar) O yüzden emzik ve biberon almayacağım yanıma. Kendim için pijama ve gecelik takımı.Çorap,emzirme sütyeni,iç çamaşırı,Ped, şampuan,tarak, makyaj malzemelerim :) evlenme cüzdanı ve kimliğide unutmamak lazım tabi :)