Yarın kürtaj dedi canım diğer doktorda herşey iyi güzel demiştiDeğer hastaneden hastaneye niye değişsin nasıl değişsin Allah aşkına ya
Doktorun acelesi neymiş
Bekleyin birkaç gün
Neye gore kürtaj dedi peki gerekçesi neydi doktorun? Ayni hastanede tekrar verin bence zaten sağlıksız gebelikse değer düşmeye başlarsa kanama başlar. Bence kürtaj olmadan kesinlikle başka doktora gidinKesem gözüktü kızlar 4 mm
Bunlar aynı hastane
25.10da 70
29.10da. 674
31.10 da 4278
Bugün başka hastanede
2670 çıktı acaba hastane farkıyla düşmüş olabilir mi doktor hemen kürtaja Alicam dedi
Değerin yükselmesi gerekirken düşmüş, hastane farkı olsa bile bu kadar olmaması gerekirdi maalesef canım..Kesem gözüktü kızlar 4 mm
Bunlar aynı hastane
25.10da 70
29.10da. 674
31.10 da 4278
Bugün başka hastanede
2670 çıktı acaba hastane farkıyla düşmüş olabilir mi doktor hemen kürtaja Alicam dedi
Kese oluşmuş canım acaba kendiliğinden düşer mi bilmiyorum ki canım betan düşmüş dedi yarın kürtajla alicaz dedi keseyi alicak herhaldeNeye gore kürtaj dedi peki gerekçesi neydi doktorun? Ayni hastanede tekrar verin bence zaten sağlıksız gebelikse değer düşmeye başlarsa kanama başlar. Bence kürtaj olmadan kesinlikle başka doktora gidin
Beklesem zaten düşüş olmuşsa düşmez mi canım kendiliğinden acabaDeğerin yükselmesi gerekirken düşmüş, hastane farkı olsa bile bu kadar olmaması gerekirdi maalesef canım..
Tecrübeli birileri yazar muhakkak o kadarını bilemiyorum ben. Ama için rahat etmeyecekse başka bir dra daha görünebilirsinBeklesem zaten düşüş olmuşsa düşmez mi canım kendiliğinden acaba
Başka doktora gidin ilaçla düşüyor kuzenim 7 haftalıkken kendiliğinden düşük yaptıBeklesem zaten düşüş olmuşsa düşmez mi canım kendiliğinden acaba
Canım daha önceki konularına da baktım baştan beri beta olması gerekenden çok çok fazla artmış şimdide yarıya inmiş sağlıksız gebelik bence doktorda ondan alalım dedi muhtemelenKesem gözüktü kızlar 4 mm
Bunlar aynı hastane
25.10da 70
29.10da. 674
31.10 da 4278
Bugün başka hastanede
Bu 3.ncü kaybim canım çok yoruldum artıkCanım daha önceki konularına da baktım baştan beri beta olması gerekenden çok çok fazla artmış şimdide yarıya inmiş sağlıksız gebelik bence doktorda ondan alalım dedi muhtemelen
Üzüntünü içten hissettim canım genetik test yaptır mutlaka bir sebebi vardır allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahBu 3.ncü kaybim canım çok yoruldum artık
Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik, evladını da kucağına hayırla sağlıkla almayı nasip etsin canımBu 3.ncü kaybim canım çok yoruldum artık
Kanaman falan var mı şu anKese oluşmuş canım acaba kendiliğinden düşer mi bilmiyorum ki canım betan düşmüş dedi yarın kürtajla alicaz dedi keseyi alicak herhalde
Bı kaç gün beklicem canım belki düşer diyeDeğer laboratuvardan laboratuvara değişebilir evet ama bu kadar oynamaz. Kimyasal oldu sanırım.kendi kendine düşmez miymiş acaba?
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun şimdi tedavi olmadan dusunmicem artık çünkü sonu hep hüsranla bitiyor güzel dualarım için saol canım Rabbim seninde bebişini kucağını almayı nasip etsin inşallahRabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik, evladını da kucağına hayırla sağlıkla almayı nasip etsin canımçok çok zor bir süreç, yaşamayan bilmez. Ama evladını kucağına aldığında hiçbirini yaşamamış gibi olacaksın. Diliyorum ve inanıyorum ki en yakın ve güzel zamanda tekrar o sevinci yaşayacaksın
Yok canımKanaman falan var mı şu an
Bı kaç gün beklim canım belki kanamayla atarım düşer kendiliğinden keseBaşka doktora gidin ilaçla düşüyor kuzenim 7 haftalıkken kendiliğinden düşük yaptı
Evet canım bu sefer tedavi olmadan dusunmicem aslaÜzüntünü içten hissettim canım genetik test yaptır mutlaka bir sebebi vardır allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?