Hastane farklı ondan olabilir mi

Songulshn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
585
222
23
26
Kesem gözüktü kızlar 4 mm

Bunlar aynı hastane

25.10da 70

29.10da. 674

31.10 da 4278

Bugün başka hastanede

2670 çıktı acaba hastane farkıyla düşmüş olabilir mi doktor hemen kürtaja Alicam dedi

Değer hastaneden hastaneye niye değişsin nasıl değişsin Allah aşkına ya
Doktorun acelesi neymiş
Bekleyin birkaç gün

Bunlar aynı hastane

25.10da 70

29.10da. 674

31.10 da 4278

Bugün başka hastanede

2670 çıktı acaba hastane farkıyla düşmüş olabilir mi doktor hemen kürtaja Alicam dedi
Neye gore kürtaj dedi peki gerekçesi neydi doktorun? Ayni hastanede tekrar verin bence zaten sağlıksız gebelikse değer düşmeye başlarsa kanama başlar. Bence kürtaj olmadan kesinlikle başka doktora gidin

Bunlar aynı hastane

25.10da 70

29.10da. 674

31.10 da 4278

Bugün başka hastanede

Değerin yükselmesi gerekirken düşmüş, hastane farkı olsa bile bu kadar olmaması gerekirdi maalesef canım..

Neye gore kürtaj dedi peki gerekçesi neydi doktorun? Ayni hastanede tekrar verin bence zaten sağlıksız gebelikse değer düşmeye başlarsa kanama başlar. Bence kürtaj olmadan kesinlikle başka doktora gidin
Kese oluşmuş canım acaba kendiliğinden düşer mi bilmiyorum ki canım betan düşmüş dedi yarın kürtajla alicaz dedi keseyi alicak herhalde

Bunlar aynı hastane

25.10da 70

29.10da. 674

31.10 da 4278

Bugün başka hastanede

Canım daha önceki konularına da baktım baştan beri beta olması gerekenden çok çok fazla artmış şimdide yarıya inmiş sağlıksız gebelik bence doktorda ondan alalım dedi muhtemelen

Değer laboratuvardan laboratuvara değişebilir evet ama bu kadar oynamaz. Kimyasal oldu sanırım. kendi kendine düşmez miymiş acaba?

Bu 3.ncü kaybim canım çok yoruldum artık
Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik, evladını da kucağına hayırla sağlıkla almayı nasip etsin canım çok çok zor bir süreç, yaşamayan bilmez. Ama evladını kucağına aldığında hiçbirini yaşamamış gibi olacaksın. Diliyorum ve inanıyorum ki en yakın ve güzel zamanda tekrar o sevinci yaşayacaksın

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun şimdi tedavi olmadan dusunmicem artık çünkü sonu hep hüsranla bitiyor güzel dualarım için saol canım Rabbim seninde bebişini kucağını almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…