Doktoru değiştirmek için canım memnun değildim hiç bilglendirmiyordu bende başka doktora gitmek istedimNeden farklı hastaneye gittiniz acaba bence bir işlem yapmayın burda ne mucizeler duyduk Allah'tan ümit kesilmez ilk keseyi gören doktora mutlaka muayene olun orda kan verin hayırlısı olsun hakkınızda
Yarın ilk doktora gidin bakalım ne diyecek bizleri de bilgilendirin inşallah hayırlı haberler veririsiniz bizeDoktoru değiştirmek için canım memnun değildim hiç bilglendirmiyordu bende başka doktora gitmek istedim
Umudum kalmadı inan canım artık giderim sonra düşmesinj beklerimYarın ilk doktora gidin bakalım ne diyecek bizleri de bilgilendirin inşallah hayırlı haberler veririsiniz bize
Niye ümidiniz kalmadı hemenUmudum kalmadı inan canım artık giderim sonra düşmesinj beklerim
Canım sorun kananam yok veram çok çok artıyordu yine artması gerekirken 2.000 düştü umut olabilir mi sence doktor hemen yarın gel kürtaja dedi düşmezse kürtaj olucam daha kötü zaten 2 kaybım oldu kürtaj oldum kürtajdan da kendi düşmesi daha sağlıklı 4.000 den birden 2674 olmuş umut var mı senceNiye ümidiniz kalmadı hemen
Daha birşey yok ortada
Gebeliğin çok başı ufak tefek sapmalar olabilir
Benim şakır şakır kanamam vardı o halde bir hafta ilaç kullanıp hep yattım Ümit vardı kese parçalanınca ümit bitti size hemen noluyor daha ilk sorunda
Düşsün gitsin diyip durmayın belki tutunacak belki toparlayacak
Olumlusu için dua etsenize ya
Teknik olarak yokCanım sorun kananam yok veram çok çok artıyordu yine artması gerekirken 2.000 düştü umut olabilir mi sence doktor hemen yarın gel kürtaja dedi düşmezse kürtaj olucam daha kötü zaten 2 kaybım oldu kürtaj oldum kürtajdan da kendi düşmesi daha sağlıklı 4.000 den birden 2674 olmuş umut var mı sence
Evet canım zaten tedavi olmadan artık gebelik dusunmicemSonuc ne olursa olsun genetik test mutlaka yaptırın ama
Naptın verebildin mi aynı hastanede kanEvet canım zaten tedavi olmadan artık gebelik dusunmicem
Birazdan gidicem canım bide ben bugün bı bayanın paylaşıminj gördüm canım oda ayrı hastanede kan vermiş sonra kendi Hastanesi'nde kan vermiş mesaj attım bebeğin kalp atışlarını bile şimdi duymuşNaptın verebildin mi aynı hastanede kan
Hadi inşallahBirazdan gidicem canım bide ben bugün bı bayanın paylaşıminj gördüm canım oda ayrı hastanede kan vermiş sonra kendi Hastanesi'nde kan vermiş mesaj attım bebeğin kalp atışlarını bile şimdi duymuş
Bence de ümidinizi kaybetmeyin Allah isterse herşey olur hayırlısıyla olsun kürtajda hemen düşünmeyin bence benim bi tecrübem yok ama umudunuzu yitirmemeniz taraftarıyımBirazdan gidicem canım bide ben bugün bı bayanın paylaşıminj gördüm canım oda ayrı hastanede kan vermiş sonra kendi Hastanesi'nde kan vermiş mesaj attım bebeğin kalp atışlarını bile şimdi duymuş
Dualarım sizinleBence de ümidinizi kaybetmeyin Allah isterse herşey olur hayırlısıyla olsun kürtajda hemen düşünmeyin bence benim bi tecrübem yok ama umudunuzu yitirmemeniz taraftarıyım
Inşallah canım ben gidim kan verim 2 saate çıkar zaten sonuç yazarım sanada teşekkür ederim güzel duaların için canımHadi inşallahben daha önce farklı hastanelerde böyle sonuçlar alanlar okumuştum. Inşallah sende güzel haberler alacaksın, dualarım seninle
Doğru canım haklisin hayırlısı diyelim o zaman 2 saatte sonuç çıkar yazarım canım sizede teşekkür ederimBence de ümidinizi kaybetmeyin Allah isterse herşey olur hayırlısıyla olsun kürtajda hemen düşünmeyin bence benim bi tecrübem yok ama umudunuzu yitirmemeniz taraftarıyım
Sizden hayırlı haber bekliyorumDoğru canım haklisin hayırlısı diyelim o zaman 2 saatte sonuç çıkar yazarım canım sizede teşekkür ederim
Inşallah canımSizden hayırlı haber bekliyorum
Canım 4832 çıkmışSizden hayırlı haber bekliyorum
Canim 4832 çıkmışHadi inşallahben daha önce farklı hastanelerde böyle sonuçlar alanlar okumuştum. Inşallah sende güzel haberler alacaksın, dualarım seninle
Doktora göründün mü canım?Canim 4832 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?