Hastane farklı ondan olabilir mi

Neden farklı hastaneye gittiniz acaba bence bir işlem yapmayın burda ne mucizeler duyduk Allah'tan ümit kesilmez ilk keseyi gören doktora mutlaka muayene olun orda kan verin hayırlısı olsun hakkınızda
Doktoru değiştirmek için canım memnun değildim hiç bilglendirmiyordu bende başka doktora gitmek istedim

Umudum kalmadı inan canım artık giderim sonra düşmesinj beklerim
Niye ümidiniz kalmadı hemen
Daha birşey yok ortada
Gebeliğin çok başı ufak tefek sapmalar olabilir
Benim şakır şakır kanamam vardı o halde bir hafta ilaç kullanıp hep yattım Ümit vardı kese parçalanınca ümit bitti size hemen noluyor daha ilk sorunda
Düşsün gitsin diyip durmayın belki tutunacak belki toparlayacak
Olumlusu için dua etsenize ya

Canım sorun kananam yok veram çok çok artıyordu yine artması gerekirken 2.000 düştü umut olabilir mi sence doktor hemen yarın gel kürtaja dedi düşmezse kürtaj olucam daha kötü zaten 2 kaybım oldu kürtaj oldum kürtajdan da kendi düşmesi daha sağlıklı 4.000 den birden 2674 olmuş umut var mı sence

Teknik olarak yok
Ama siz yine de olması yönünde dua edin düşsün gitsin filan demeyin içim almıyor böyle söylemleri

Naptın verebildin mi aynı hastanede kan
Birazdan gidicem canım bide ben bugün bı bayanın paylaşıminj gördüm canım oda ayrı hastanede kan vermiş sonra kendi Hastanesi'nde kan vermiş mesaj attım bebeğin kalp atışlarını bile şimdi duymuş

Eklentiler

• Screenshot_20211103-104847.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 40
Hadi inşallah ben daha önce farklı hastanelerde böyle sonuçlar alanlar okumuştum. Inşallah sende güzel haberler alacaksın, dualarım seninle

Bence de ümidinizi kaybetmeyin Allah isterse herşey olur hayırlısıyla olsun kürtajda hemen düşünmeyin bence benim bi tecrübem yok ama umudunuzu yitirmemeniz taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…