Hastane farklı ondan olabilir mi

Beklesem zaten düşüş olmuşsa düşmez mi canım kendiliğinden acaba
Birkaç gün bekleyin sonra tekrar tahlil yaptırın muayene olun ona göre netleşir zaten yangından mal kaçırır gibi hemen kürtaja girmeye lüzum yok
Kendiliğindende düşebilir kürtaj da gerekebilir
Bunları neden doktorlara sormuyorsunuz

Kesen gözükmüş bir problem yoksa neden kürtaj olucakmışsın ki ya
Değer hastaneden hastaneye değişir. Ama baya bir fark çıkmış. Bana kalırsa kese gözüktükten sonra artık kan vermeye herek yok. Kesen büyüyormu gelişiyormu diye takip edin.

Sordum canım zaten yarın kürtaja hemen almam gerekiyor dedi başka hastanede ki doktor

Ben 5 kere düşük yaptım değer düşmeye başladığında hep kanamam başlamıştı. Bence sen aynı hastanede kan ver. Onu yapamıyorsan mutlaka başka bi doktora çık
Aynı hastanede kan verebilirim canım evime çok yakın ama bugünkü başka hastanedeki değer düşünce onu yapmadım

Evet canım normalde öyle.oluyo betaya bakmıyorlar dün doktorda ilk keseye bakan çok iyi sağlıklı güzel dedi bugünkü doktorda keseye baktı beta istedi beta düşük çıktı

Lab farkı olabiliyor ama bu kadar olmaz diye düşünüyorum.
Kayıplarımızın sebebi araştırıldı mı? Trombofili paneli ve karyotip analizi testlerinize baktırdınız mı?
Yok canım ama bu gebelikten sonra yaptırcam sebebini ogrenmeden dusunmicem artık

Evet canım normalde öyle.oluyo betaya bakmıyorlar dün doktorda ilk keseye bakan çok iyi sağlıklı güzel dedi bugünkü doktorda keseye baktı beta istedi beta düşük çıktı
Ne alaka keseyi görünce beta iatemek anlamadım. Kese düzgünse bir problem yoktur. Kürtaj olma hemen bir kaç gün birdaha ultrasona gir canım. Kesen büyüyormu gelişiyormu baktır. İnşallah hastaneden kaynaklı yalnış bir değerdir o

Yok canım ama bu gebelikten sonra yaptırcam sebebini ogrenmeden dusunmicem artık
Lütfen ihmal etmeyin 2. Kayıp sonrası hemen baktırmanız gerekirdi ben 1. Kayıpta yaptırdım panik olup. Kesede bozulma vs olmadıysa hemen de kürtaj olmayın öyle mutlwka tekrar bakılsın ultrasonla

Lütfen ihmal etmeyin 2. Kayıp sonrası hemen baktırmanız gerekirdi ben 1. Kayıpta yaptırdım panik olup. Kesede bozulma vs olmadıysa hemen de kürtaj olmayın öyle mutlwka tekrar bakılsın ultrasonla
Doktorumda öyle dedi canım ama hiç bı doktor bana söylemedi ki bilmiyordum

7 haftalık gebeyken bebeğimin kalbi durdu hemen kürtaj yapalım demişti doktor ben olmadım iyi ki zaten kanamam başlamıştı kendiliğinden düştü.. inşallah sizin hastane farkındandır yaa

AA canım harirlasim Benim değer 674 tü iki günde birden yükseldi kesede gözüktü doktor dedi ki betaya göre kesenin boyunu beğenmedim diğer doktorda beğendiğini söylemişti

AA canım harirlasim Benim değer 674 tü iki günde birden yükseldi kesede gözüktü doktor dedi ki betaya göre kesenin boyunu beğenmedim diğer doktorda beğendiğini söylemişti
Anladım canım. Biraz takip et derim hemen kürtaj olma. İnşallah bir sıkıntı yoktur

Neden farklı hastaneye gittiniz acaba bence bir işlem yapmayın burda ne mucizeler duyduk Allah'tan ümit kesilmez ilk keseyi gören doktora mutlaka muayene olun orda kan verin hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…