- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
- Konu Sahibi Tugceilker
-
Çok güzel düşünmüşsün bende kendim yapmak istiyorum süslemeleri konuyu takipteyim.Merhaba güzel annişler. Öncelikle en büyük temennim yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
25 haftalık hamileyim ve bir oğlum olacak..
Çalışmayan biri olarak evdeyim.
Hastane odamı kendi yaptıklarımla süslemek istiyorum. Fikirlerimizi paylaşalım ortaya güzel şeyler çıkacağına eminim :)
Teşekkürler canım.. benim bi kaç fikrim var kapı süslemelerine ait..Çok güzel düşünmüşsün bende kendim yapmak istiyorum süslemeleri konuyu takipteyim.
Cinsiyet öğrendiniz mi :)Tugceilker iyi fikir valla güzel düşünmüşsün çok da güzel olur bence. Ben daha neler yaparım diye düşünmedim biz biraz küçüğüz daha o yüzden:)
Doğru tabi kocaman karınla zor olur önceden yapmak lazım:) cinsiyete gelemedik daha 10+2deyiz:)Cinsiyet öğrendiniz mi :)
Erkenden yapıp koymakta fayda var bence :) insanın karnı büyüdükçe sıkıntılar artıyor :)
Aynen canım görseller olur. Yada sitelerde denk geldiğimz indirimli süsleme araç gereçleri de olablr :)Merhaba:) var mi aklinizda fikirler kizlar begendigimiz gorseller falan olursa onlari da paylasalim bence ornek olur hem:)
Aynen canim indirimlerden de haberdar ederiz birbirimizi cok guzel olur :)Aynen canım görseller olur. Yada sitelerde denk geldiğimz indirimli süsleme araç gereçleri de olablr :)
Yaptıklarımızıda paylaşırız diğer arkadaşlara fikir olur :)Aynen canim indirimlerden de haberdar ederiz birbirimizi cok guzel olur :)
Bende hep bi kızım olsun istemişimdr :) pembiş pembiş kıyafetler yüznden. Ama oğlum olacakk. Hayırlısı olsn tbkidee. Oğlumuda çook seviyorum :)Kız istiyom ya erkek de olur tabi ama ne biliyim eşimle hep yıllar öncesinden kızımız olsun derdik o yüzden o daha ağır basıyo:) saglıklı olsun da hangisi olursa olsun önemli değil:)
Seversin tabi annesi bebişin o senin:) hayırlısıyla dogsunlar da kız da aynı erkek de:)Bende hep bi kızım olsun istemişimdr :) pembiş pembiş kıyafetler yüznden. Ama oğlum olacakk. Hayırlısı olsn tbkidee. Oğlumuda çook seviyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?