Hastane odamızı birlikte süsleyelim

Tugceilker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
1.548
2.603
63
Merhaba güzel annişler. Öncelikle en büyük temennim yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
25 haftalık hamileyim ve bir oğlum olacak..
Çalışmayan biri olarak evdeyim.
Hastane odamı kendi yaptıklarımla süslemek istiyorum. Fikirlerimizi paylaşalım ortaya güzel şeyler çıkacağına eminim :)

Çok güzel düşünmüşsün bende kendim yapmak istiyorum süslemeleri konuyu takipteyim.

Çok güzel düşünmüşsün bende kendim yapmak istiyorum süslemeleri konuyu takipteyim.
Teşekkürler canım.. benim bi kaç fikrim var kapı süslemelerine ait..
Nasıl yapacağıma gelecek olursak :) şu yazın denize girerken makarna şeklinde uzun köpükler varya. Ondan uygun bi halka oluşturmak..
Daha sonra halkayı beyaz şeritle düzgünce sıkıca sarmak.
Ardından mavi tülleri eşit boyu kesmek. Uzun ince şekilde. Halkadan geçirip sıkı düğümle bağlamak.
Tüllerin ucu dışarı bakıcak. Saçaklı durması için.
Halkanın içine istediğin renk tülle kaplayacağım. İç kısmına ne yaparım bilmiyorum. Resmdki gbi yazı yapıştırılır yda değişik bebek magnetletide olablr. Emzik vs gbi :)
Mavi tülle kurdele yapılır halkanın altına yapıştırcm. Altınada tül bırakıcam fiyonk gbi. Pullar alınıp tüllere yapıştırılabilir :)

Eklentiler

• Screenshot_20170330-181428.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 102
Tugceilker iyi fikir valla güzel düşünmüşsün çok da güzel olur bence. Ben daha neler yaparım diye düşünmedim biz biraz küçüğüz daha o yüzden:)

Cinsiyet öğrendiniz mi :)
Erkenden yapıp koymakta fayda var bence :) insanın karnı büyüdükçe sıkıntılar artıyor :)
Doğru tabi kocaman karınla zor olur önceden yapmak lazım:) cinsiyete gelemedik daha 10+2deyiz:)

Merhaba:) var mi aklinizda fikirler kizlar begendigimiz gorseller falan olursa onlari da paylasalim bence ornek olur hem:)

Kızlar bu renkli keçelerden bir çok süs yapabiliriz. Duvara yada herhangi bir şeye yapıştırmalık.. Kendm çocuk gelişimi okudum. Derslerde çok yapardıkk :) anılarım canlandı. Netten de keçe ile yapılanilecek harika süsler var :)

Eklentiler

• Screenshot_20170410-151511.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 56
Böyle birşeyde işimizi görebilir. Ek olarak süslemelerde yapılablir

Eklentiler

• Screenshot_20170410-152210.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar her rengi var. Bi çok amaçta kullanabilirz :) 9 metresi 6.50 TL

Eklentiler

• Screenshot_20170410-152809.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20170410-152722.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 58
Aynen öyle canım :) tabki hayırlısı diyoruz daa her annenin gönlünde yatan bşy var :) ne olsn istiyorsun D Dediyy
Kız istiyom ya erkek de olur tabi ama ne biliyim eşimle hep yıllar öncesinden kızımız olsun derdik o yüzden o daha ağır basıyo:) saglıklı olsun da hangisi olursa olsun önemli değil:)

Kız istiyom ya erkek de olur tabi ama ne biliyim eşimle hep yıllar öncesinden kızımız olsun derdik o yüzden o daha ağır basıyo:) saglıklı olsun da hangisi olursa olsun önemli değil:)
Bende hep bi kızım olsun istemişimdr :) pembiş pembiş kıyafetler yüznden. Ama oğlum olacakk. Hayırlısı olsn tbkidee. Oğlumuda çook seviyorum :)

Bende hep bi kızım olsun istemişimdr :) pembiş pembiş kıyafetler yüznden. Ama oğlum olacakk. Hayırlısı olsn tbkidee. Oğlumuda çook seviyorum :)
Seversin tabi annesi bebişin o senin:) hayırlısıyla dogsunlar da kız da aynı erkek de:)

Yapımı çok basit. Bunun gbi birçok kalıp var. Tozların renkleride var..

Eklentiler

• Screenshot_20170411-122936.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20170411-122849.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…