Doğuma Hazırlık Hastane odası susletme ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

perfectbeauty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
53
1
86
Diğer
Bunun icin ozel sirketler varmis...Kiralanan urunler sozkosuymus sanirim..Hic duydunuzmu bole birsey...Yaptiran varmi yada aranizda :)

PAP BABY - Oda ssleme , doum odas ssleme, doum organizasyonu
Hoşgeldin Bebek | Doğum Odası Süsleme,Bebek Odası Süsleme,Hastane Odası Süsleme,Ankara Bebek Şekeri,Baby Shower
Hastane Bebek Odası Süslemeleri Organizasyonu
canım bu siteleri incele istersen bunun gibi yüzlerce firma var.araştırsan bulursun zaten. ben kendim yaptım süslememi.hem kapıyı hem içeriyi süsledik.daha anlamlı olmuştu bizim içn.hastane odasına girer girmez bana serum taktılar.ablamla kardeşimde önceden benim hazırladıklarımı odaya yerleştirip astılar.sezeryandı benim herşyimde hazırdı.normalde olsa farketmezdi.bence sende kendin yapabilirsin.inan güzel bir anı oluyor.

[MENTION][/MENTION]Ben İzmir'de yaşıyorum.31+4 haftalık hamileyim. Hastane odası süsleme için evet firmalar var.Ama gerek yok para kaçırmaya diye düşünüyorum:Ben şöyle yaptım. Çınarlı da Ege Sera diye bir yere gittim.Kapıyı tülle sarmak, sepetim ve kapı süsüm vardı Onları da tülle kaplamak için toplam 16 m tül aldım.İsme karar vermiştik harflerini aldım.Saten kurdela aldım.Aynı yerde beyaz lale denilen başka bir mağaza da vardı.Orda biraz fiyatı yüksek buldum.Kafanızda nasıl bir şey istediğinize karar verirseniz malzemeyi ona göre temin edip yapabilirsiniz çok da uygun maliyetlere

yakın arkadaşım bu işle meşgul izmirde oturuyor ama heryere kargosu var kiralama yapmıyor ama uygun fiyatlara çok güzel bi konsept yapabilir.adı renkli melekler facede yada instagramda bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…