Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ilk defa duydumBazı hastaneler mesai saatleri dışında da hasta kabul ediyor artık. Bas bas bağırdılar haftalarca bunu, hiç gündem takip etmiyor musunuz?
Dogrudur.Acil doktoru bakıyor.selam arkadaşlar,
hastane randevusu alacaktım saat 19:40'a verdi
ilk defa mesai saatleri dışında randevu verildiğini gördüm
bir yanlışlık mı var yoksa doğru mudur?
Ben de ilk defa duydum![]()
Hayır acil değil, polikliniklerde muayene var artık mesai saatleri dışında.Dogrudur.Acil doktoru bakıyor.
Yada ben gittiğim zaman acil polikliniğine yönlendirildim orada bakıldı.geçmiş olsun
AA bu haber mi bak gördüm amam okumadım![]()
Bakan Koca: Mesai sonrası hekim isteğine bağlı hasta kabulü başladı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Beyaz Reform kapsamında, mesai sonrası hekim isteğine bağlı hasta kabulünün başladığını duyurdu.www.trthaber.com
O kadar çok söylediler ki magazin siteleri bile haber yaptı o derece![]()
Tamam vurmayın ya öfffBen de ilk defa duydum![]()
Hastaneden degişiyor olabilirHayır acil değil, polikliniklerde muayene var artık mesai saatleri dışında.
Yeni zaten 1 hafta on günlük mevzu ve doktor isteğine bağlı.Hastaneden degişiyor olabilir
Evet bakılıyor ama üstün körü...yıllar önce diş hastanesi akşam 18 de randevu vermişti bana şaşırmıştım..stajyerim o zamanlar erken çıkamıyorum çok sevinmiştim ..gittim diş hekimi baktı kanal tedavisi başlanacak sabaha al gel randevuyu dediselam arkadaşlar,
Gece yarısına kadar acilde ayakta hasta bakılıyor ki zaten. Bir gece eşimi universite hastanesine kaldırmışlardı ambulansla,zavallı acil doktoru gece yarısına kadar burnu akan,başı ağrıyan,sari seron!isteyen hastalarla mücadele ediyordu.selam arkadaşlar,
Devlet hastanelerinde sigortaniz varsa alınmıyorMesai dışı muayene hastaya ücret farkı olarak yansıyor mu ?
Bu arada bende yeni duydum bunu
Devlet hastanelerinde sigortaniz varsa alınmıyor
devlet hastanesine , sağlık ocağına gidilen her muayeneden 18 TL gibi bir ücret ödüyoruz (rakamdan emin değilim )
Emeklilerin maaşından
Çalışanlar da eczaneye ödemeye yapıyor
Yanlış mı biliyorum ?
Sormak istediğim bu tutar mesai dışı olunca artıyor mu ?