Catismanin arasinda kalmamis.. O zaten hep aradaydi. Ona ragmen ates acilmis.. Bir eylemci bir insani rehine aldiginda onun arkasina saklanir. Ates edersen once rehineyi vurursun. Rehine almanin amaci da budur, o senin kalkanindir. Onun arkasindan polisi, devleti, ya da her kimse o andaki muhatabin onu koydugun sartlari kabul etmeye zorlarsin. Rehine elinden gittigi anda ciplaksindir, ya yakalanir ya da canindan olursun, karsindakinin becerisine bagli, becerikli ise seni canli yakalar, sorgular, olayi aydinlatir, yargilar ve cezani cekersin. Gorunuse gore bizimkiler bunlarla hiiic ugrasmamis, rehineyi gozden cikartip odaya dalarak hareket eden herseye ates etmisler.. Sonuc malum, canli ele gecen hic kimse yok... Sorgulayacak kimse yok.. Dolayisiyla her kafadan baska ses cikiyor.. Ulkemizin bu geldigi noktada ise saksaklamaya alistirilmis halka basarili operasyon diye yutturuluyor... Aslinda olan Gezide devletin polisinin yazdigi destana bir yeni ismin daha eklenmesi. Olen savcimizin hesabini kim soracak? Cani hice sayilan savci Kiraz icin, kalbura cevrilen savcimiz icin, o kursunlarin atildigi silahlarin sahipleri icin bir mahkeme olsun acilacak mi acaba?Resmen catismanin arasinda kalmis...
Bu operasyonu yonetenlerin beceriksizligidir..
faili mechul bir ölüm daha. olan savcıya oldu işte.Nasıl içim acıyor anlatamıyorum ya bu nasıl operasyon? Savcının o anki korkusunu düşünemiyorum.
Delik deşik etmişler adamı. Teröristlerin cesedinde bu kadar kursun yok belkide.
Kim bu sıkanlar ben cok merak ediyorum.
Fotoğrafın sahte olduğu çok net ki zaten..Bu raporun gercek olmadigi aciklandi arkadaslar cumhuriyet savcisi tarafindan.
(bu sabahki bultenlerde aciklandi)
yaa rahmetlinin adli raporuyla bile oynuyorlar bu kadar ....... olmaz artikFotoğrafın sahte olduğu çok net ki zaten..
Bu raporun gercek olmadigi aciklandi arkadaslar cumhuriyet savcisi tarafindan.
(bu sabahki bultenlerde aciklandi)
duka şöyle bir haber buldum ama...kaynak aa tabi http://www.memurlar.net/haber/508501/Raporun sahte olduğu ile ilgili kaynak gösterebilir misiniz ben bulamadım? Yeni şafak, star ya da akit olmasın ama mümkünse :)
duka şöyle bir haber buldum ama...kaynak aa tabi http://www.memurlar.net/haber/508501/
yaa rahmetlinin adli raporuyla bile oynuyorlar bu kadar ....... olmaz artik
Haberlerde aciklandi canm gazeteyle falan degil Cumhuriyet savcisi aciklama yapmis kaynak varsa bakayim bir.Raporun sahte olduğu ile ilgili kaynak gösterebilir misiniz ben bulamadım? Yeni şafak, star ya da akit olmasın ama mümkünse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?