Hastane veya doktor önerisi istiyorum

merhaba siz hulusi hocaya gitmişmiydınız bende bu ay gidicem ona samsundan hemde çok duydum onu ve tedavi sonuçlarını
Hulusi hoca çok iyi bir insan.
Çok güleryüzlü, inanılmaz derecede motive edici birisi .
Ve çok başarılı bir hekim.
Doğru bir seçim yapmışsınız.
Allahın izniyle olumlu şeyler olmasını dilerim sizin için

başarısız ve kötü bi deneyimden sonra bana güvenilir geldi duyduklarımdan okuduklarımdan :) inşallah her birimiz güzel sonuç alırız:)

Merhaba,

Dr Ebru Ozturk kesinlikle o bir efsane. Bana gebeliğim boyunca o kadar yardımcı oldu ki aramızda bir hasta Dr ilişkisinden daha çok gerçek manada bir aile ilişkisi vardı. Benim gebeligim normaldi gebelik takibimi yapti sonra tup bebek meekezine transfer oldu. asıl branşınin tüp bebek olması sebebi ile sana yardımcı olabilir. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Umarım senin için hayırlısı olur.

ankaradaysan kesinlikle hulusi zeyneloğluna görünmelisin ben samsundan ankaraya gidip geliyorum tedavim için bence gidin derim düşüğünüz neden oldu diye bile araştırıyor ihtimale vermiyor bi yeni tedaviye başlayacaksa eğer

mesela kan pıhtılaşmanız varmı genetik tste cıkıyor bende oda varmış yeni öğrendik

sakın büyük doğuma gitme zekai tahir gakliba diğer adı da emin değilim. aşırı kalabalık. ve hastalara hiç hoş davranmıyorlar. kuzenim orada doğum yaptı ve pişman oldu keşke özelde yaptırsaydım diye.

kavaklıderede HRS hastanesi var oradan memnun kalan tanıdıklarım var. ve tunustaki LIV de

kavaklıdere hrs hastanesi özel mi canım ankarada mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…