Hastane yatış tek başına

Kesinlikle katılıyorum size bende hamileyim şuan ve inanılmaz bulantım var ayağa kalkamıyorum eşim sağlıkçı ger gün evde serum takıyor öyle ayakta duruyorum. Eğer bir tanıdığınız varsa ondan rica edebilirsiniz aile hekiminle konuşsanız oda yardımcı olur zaten hamilelikte taktıkları serum boş serum içerisinde ilaç yok sadece sıvı kaybınızı önlemek için takılıyor. Pandemi döneminde hiç gerek yok çok çok ağır değilse durumunuz hastanede yatmaya.

En fazla vitamin de eklerler. Ben vitamini ağız yoluyla alınca kusuyorum. O yüzden vitamin içemeden gebeliğin sonuna doğru geldim.

Merhabalar arkadaşlar
Dün acile gittim serum verildi ve hemen yatış denildi( ağızdan beslenme olmadığı için) .fakat bir kaç gün izin istedim düşünmek için sadece eşim var o ilgilenecek ama içeri alınmıyor ailem başka şehir de annem gelecek ama gelmesini istemiyorum çünkü hasta kaldıramaz
Sorum şu tek başına olabilir mi hastane de yatmak? hiç bir fikrim yok hastane işleri ile ilgili. yardımcı olur musunuz
Paralı bakıcılar oluyor hastanelerde günlük çalılıyorlar onlardan tutabilirsiniz

Ilk kez duydum kadin hastaya erkek refakatci olmadigini.
1 ay once safra kesemi aldirdim. Hemen yan odamda yengemin ablasi vardi o da ayni ameliyati oldu. Odadaki diger kadinin refakatcisi esiydi.
Halam oldugunda odadaki diger kadinin da refakatcisi esiydi.
Hastaneye gore degisiyor sanırım.
Diğer kadın hasta yakınlarının olay çıkardığını duymuştum. “Bizim hastamız burada yatıyor bir yeri falan açılır, o adam da görür” dertleri. Ya da kadın hastaların kendileri rahatsız olabiliyor, etraflarında yabancı erkek istemeyebiliyorlar.

Diğer kadın hasta yakınlarının olay çıkardığını duymuştum. “Bizim hastamız burada yatıyor bir yeri falan açılır, o adam da görür” dertleri. Ya da kadın hastaların kendileri rahatsız olabiliyor, etraflarında yabancı erkek istemeyebiliyorlar.
Tabi boyle insanlar olabilir ama hastanenin yasak koydugunu duymamistim hic :)

Merhabalar arkadaşlar
Dün acile gittim serum verildi ve hemen yatış denildi( ağızdan beslenme olmadığı için) .fakat bir kaç gün izin istedim düşünmek için sadece eşim var o ilgilenecek ama içeri alınmıyor ailem başka şehir de annem gelecek ama gelmesini istemiyorum çünkü hasta kaldıramaz
Sorum şu tek başına olabilir mi hastane de yatmak? hiç bir fikrim yok hastane işleri ile ilgili. yardımcı olur musunuz
Çok geçmiş olsun.Yani içeri almak yasak pandemi dönemi olduğu için sadece 1 refakatçi alınıyor diye biliyorum.Anneniz ya da eşiniz kalabilir.

Back
X