hastanede adli vaka sorgusu

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
Hanımlar merhaba, ben bugün annem için hastaneye gitmiştim, annemin kimliğini verdiğimde bana adli vaka için mi geldiniz dedi (2018 zamanında olmuş) ben de yok hayır randevu almıştım dedim, sonradan aklıma takıldı keşke sorsaydım dedim, bu ne demek oluyor bilen var mı? internetten baktığımda Ceza kanunda tanımlanmış suçları işleyen ya da işlenmiş olan suçlardan etkilenerek hastaneye başvuran kişiler, adli olgu olarak tanımlanabilir, yazıyor önceden annemle hastaneye gittiğimizde hiç bunu sormamışlardı, bir de annem de 2 cm çapında kistik intensitede lezyon görüldü diyor doktora raporu gösterdiğimde bu konuda bir açıklama yapmadı şimdi okuyunca gördüm bunun ne demek olduğunu bilen var mı

2018'i neden sormus ? 3 yil oncesinde yasanmis bir olay neden simdi sorulmus? O yillarda gecici adli raporu yazilmistir. zaten.Bana sanki personel yeniymis gibi geldi.

2018'i neden sormus ? 3 yil oncesinde yasanmis bir olay neden simdi sorulmus? O yillarda gecici adli raporu yazilmistir. zaten.Bana sanki personel yeniymis gibi geldi.
bana da acaba benden önceki adamın sayfası mı açık kaldı diye de düşündüm ama direk işlemleri yapıp barkodu verdi pardon yanlış bakmışım demedi

Hayır hiçbir haberi yok, bende ilk dediğinde anlamadım zaten kadın kimliği aldı hemen sonra 2018 teki adlı vaka için mi geldiniz dedi önceden hiç sormamıştı sürekli gidiyoruz hastaneye
Çok ilginç. Acaba isim benzerliğinden bir karışıklık mı oldu ki? 2018i şu an dile getirmesi de ilginç.

2018 nedir

Yani geçmişte geçici rapor var tekrar rapora mı geldiniz diye mi sormuş

Adli rapora konu her şey olabilir komşu ile tartışır eli çizilir adli vakadır

Minibüsten inerken düşer adli vakadır

Profesör arkadaşım “adli vaka gelsin” diye koridorda bağırdılar, herkes bana baktı diye ağlıyordu

Kocam dövmüş sandılar galiba diyordu, trafikte birisi saldırıp elini vs yolmuş

Bana hiçbir şey demedi, adli bir vaka dediğimde de şaşırdı, birisiyle kavga ettiğine de şayet olmadım bir kere bisiklet çarptı onda da hastaneye gitmemiştik

Yani illaki suç değildir.Yanma, elektrik çarpması,yaralanma bıçakla veya silahla veya kaza bir rahatsizligi olduysa adli olarak geçer.Misal benim ayağım yaralandı bıçakla sorguya alındım kim yaptı vs gibi.
2018 de kedi ısırmıştı, kuduz olmuştu aşı oldu sonra sanırım bu adli vaka değildir

Gerekli tedavisi yapılmadığında halk sağlığını tehdit edecek boyutlara ulaşabilecek kuduz şüpheli temas olguları aynı zamanda birer adli olgudur ve hekimler tarafından adli olgu bildiriminin de yapılması bir zorunluluktur. Sanırım bu ve maddelerde var

O tarihlerde annen hiç düşme ya da zehirlenme gibi şikayetlerle gitti mi ? Ben geçen sene merdivenden yuvarlandım kendi evimde düştüğüm halde adli vaka sayıldı tedbir alıyorlar

Merhaba sağlık personeliydim.Tedirgin olacak bir şey yok .. 2018 de düşme çarpma yanma ,yaralanma ,trafik kazası ,iş kazası vs vs gibi olaylar hastane sistemine adli vaka olarak geçer ,zorunludur.Hastane adli vaka evrakları tamamlayıp ,emniyete bir nüshasını vermek zorunda. Evraklar eksiksiz olması gerek ,her gidişinizde sorulur adli vakadaki şikayetinizle ilgilimi geldiniz ,ona göre evrak hazırlanır kimlik fotokopisi vs ona göre hasta kaydı açılır . Sizlik bişey yoktur hastanede evrak konusunda sıkıntı olmasın diye de sorulur her geldiğinizde ..

kızımın servisi kaza yaptığında polis direk gelmiş şikayetçi olmadığımız halde ifade almıştı emniyete çağırıp sanırım böyle şeyler de adli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…