Simdi soyle birsey soyleyeyim rahatsiz olmakta gayet haklisin ama bu bimer yada hastane sikayetini direk kendinde yapabilirdin cok sukur okuman var yazman var
Bu arada yine siz kendinizi benden daha iyi bilirsiniz ama bana bu gibi durumlari yada benzer durumlari nisanliya erkek arkadasa falan iletmenin karsi tarafi kiskandirmak maksatli yapildigini dusunuyorum ve bence dunyanin en sacma hareketi
Isin bi diger kismina gelecek olursak belki cocuk seni gordugu anda etkilendi illa afedersin ama popondan etkilendigi dusuncesini akla gwtirmek belkide biraz komik bi dusunce
Yani belki etkilendi bir daha girme ihtinali olmayacagini fusundu bu şekilde sansini denedi diyelim
Cunku soyle bi ornek gostereyim bi ara ozel saglik kurulusunda calisirken(saglikci degilim arkadaslar ogrenmek istiyorum diye) bazen nobetlerde enjeksiyon ve tansiyon alirlarken yanlarinda durmama izin verirlerdi ama afedersiniz kimsenin kalcadinada kotu bi niyetle bakmiyirduk
Ha kucuk bi ornek daha bi abi vardu orda eside hemsireydi kayinvalidesi hastaydi ama eside ordaydi ama kendisi yapti ignesine
Ha birde saglikci degilim ama bildigim kadariylada kalca tam acilmiyor sadece bi miktar camasir siyriliyor o kadar
ipeqbojuqu
bi saglikci olarak yorumunu akanilirmiyim