Doğuma Hazırlık Hastanede verilecek hediyelikler..çokkk kararsızım:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Canım bak bunları kendim yaptım ben. İlk defa denedim başkasına yapmıyorum maliyeti düşük el emeğim olsun istedim. Bunun dışında endlishhome da 3 tl ye havlular aldım indirimden. Kavanozların 50 adedini 20 tl ye aldım internetten 10 tl ye etiket bastırdım 5 tlye kurdele aldım ve sonuç bu. :)
Kokulu taş zaten çok kolaymış dışarıda para verip yaptıracağına düşük maliyette yapabilrisin yapılışı internette videoları var. Bunların dışında 10 tl ye yine 50 adet şeker külahı aldım eminönünden akide şekeri ile onu da hediye edeceğim. Son olarak karton poşetler aldım yine etiketle süsledim hediyeleri içine koyup bereceğim ki sayılı olduğu için üçer beşer alınmasın diye :) yani kendi emeğinle ucuz maliyele hatıra verebilirsin dostlarına yoksa tanesi 4 tl den yaptıracağın hediyelikler gereksiz bana görede çünkü maliyet olarak düşük şeyler aslında.

Eklentiler

• image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 278
  • image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 249
Eline emeğine sağlık canım cok guzel hepsi ya maşallah bende Eminönü'ne gidip şöyle bir talan edicem bakıyım neler var neler yok ne gibi şeyler yapabilirim diye Mevlüt'e degılde hastaneye zaten herkes gelmez azar azar bişeyler yapayım diyorum bakalım artık hayırlısı

bu sitede aradığınız herşey mevcut ben yaptırdım çok da memnun kaldım.
gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre çok ama çok saçma ben o acıyla bide onunla uğraşamam ki yapmadım da
Yapmayın boşuna yazık değil mi evladınıza harcayın millette sanki çok önemli birşey gibi ne demek yapmayacak mısın diye sormalar

öncesinde sipariş veriliyor zaten çikolatalar vs taze olduğu için doğuma 1 hafta kala yada 2 hafta kala sipariş vermek yeterli oluyor. Ben o şekil yaptım.

.... adresinden ben çikolata ve hediyelikler yaptırdım. Çok da memnun kaldım.
Çikolataları gerçekten çok taze....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…