Doğuma Hazırlık Hastanede verilecek hediyelikler..çokkk kararsızım:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebrunak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
126
31
18
kızlar ya sanki bana bu bebekler için hazırlanan hediyelikler cok gereksiz geliyor yanı millet o tesbihleri kullanıyor mu sabunları tutuyor mu Yada magnetler artık herkesin buzdolabının üstü dopdolu üfff bılemedimm okdr cok gördüm ki bıktım ona yapacagım masrafı bebeğe harcarım diye düşünüyorum hep ama bu seferde millet bana hastanede bısey dağıtmıcanmı die sormaya başladı yanı okdr Sancı masraf Ağrı sızı bıde gelenlere hediye bilemedim..beğendiklerim hep Pahalı 4-5 TL den aşağı değil ve cok kalabalık bir çevrem var nasıl olcak bılmıyorum az az olmamalı işte yapınca da bol bol adam gibi yaptırmak lazım kafam cok Karışık siz ne düşünüyorsunuz??

Pleksiden nazar duası yaptırdım. Arkasına magnet koydum. Hem hastane odamızda bol bol nazar duamız olacak :)

Evet bak mesela bu mantıklı insanlar en azından atamazda korkudan hemde guzel Görünür bebek için ihtiyaç bı nazar Duası zaten..

Memnun edilmesi gereken kisi cevrendekiler degil sensin. Canin ne yapmak istiyorsa onu yap.
Ayrica bana da bu tarz seyler cok gereksiz geliyor. Delinin biri baslatmis butun akillilar da pesinden gidiyor. Onlar olmadi mi eksik hissediliyor. Halbuki ne alakasi var. Onemli olan saglikli sihhatli bir dogum gerceklestirmek.
Hayirli dogumlar diliyorum.

Bi şey olsun diyosan illa çikolata yaptır dağıt maliyeti az ben çikolata dağıtıcam sepet içinde biberon yaptırdım kutuda var baya lokum olcak içinde yeterli sanırım

Bana cok sacma ve anlamsiz geliyor. Ayrica hastane odasina o kadar cok kim gelir ki ikramlik yapilacak. Eve cikana kadar kimseye haber vermeyi bile dusunmuyorum. Dusunun yeni dogum yapmisim, bebegimi tanimaya calisiyorum, o arada gelenleri memnun etmeye calisacagim, baska isim yoktu. Ayrica hic kimse "wolfrogun dogumu benim icin o kadar onemli ki hatirasi olan kokulu tas magnetlerini omur boyu saklamaliyim" demeyecek.

Ne yapsam da masraf cikarsam modasi bence.

Kim bu sacmaliklari icat etmis acaba hastanede bi operasyon gecirmisim acilar icinde oram buram kan icinde bide milleti memnun etmeyi dusuncem baska isim yoktu bi bardak meyve suyunu icen sonra eve gelsin zaten hamilelik cok zor bunlarla kafanizi yormayin.

Ben bunlardan yaptım kendi el emeğim olsun istedim hem çok zevkliydi hem de masrafı az oldu. Kokulu taş yapmak kolaylık açıkcası birazda yaratıcıysanız internettede herşeyin yapılışı yazıyor zaten

image.webp
image.webp

Ben yapmadım hastanede dağıtmak için herhangi birşey.
Zaten ani bir doğum yaptım, o yüzden böyle şeylere gerek kalmadı.
Sonrasında ise 40'ında okuma yapılınca, bunlardan dağıttım:
186697136_tn30_2.jpg

Bebek fidani dagitabilirsiniz. Ben oyle yapmayi düşünüyorum sahsen. Saksiya falan da dikilebiliyor. Hem de tanesi 2.5 tl falan. En azından dogaya katkımız olur.
Bana cok sacma ve anlamsiz geliyor. Ayrica hastane odasina o kadar cok kim gelir ki ikramlik yapilacak. Eve cikana kadar kimseye haber vermeyi bile dusunmuyorum. Dusunun yeni dogum yapmisim, bebegimi tanimaya calisiyorum, o arada gelenleri memnun etmeye calisacagim, baska isim yoktu. Ayrica hic kimse "wolfrogun dogumu benim icin o kadar onemli ki hatirasi olan kokulu tas magnetlerini omur boyu saklamaliyim" demeyecek.

Ne yapsam da masraf cikarsam modasi bence.
kızlar ya sanki bana bu bebekler için hazırlanan hediyelikler cok gereksiz geliyor yanı millet o tesbihleri kullanıyor mu sabunları tutuyor mu Yada magnetler artık herkesin buzdolabının üstü dopdolu üfff bılemedimm okdr cok gördüm ki bıktım ona yapacagım masrafı bebeğe harcarım diye düşünüyorum hep ama bu seferde millet bana hastanede bısey dağıtmıcanmı die sormaya başladı yanı okdr Sancı masraf Ağrı sızı bıde gelenlere hediye bilemedim..beğendiklerim hep Pahalı 4-5 TL den aşağı değil ve cok kalabalık bir çevrem var nasıl olcak bılmıyorum az az olmamalı işte yapınca da bol bol adam gibi yaptırmak lazım kafam cok Karışık siz ne düşünüyorsunuz??

Bebek fidani dagitabilirsiniz. Ben oyle yapmayi düşünüyorum sahsen. Saksiya falan da dikilebiliyor. Hem de tanesi 2.5 tl falan. En azından dogaya katkımız olur.

Hastaneye bitki canli cicek vs. sokmuyorlar diye biliyorum. Alerji vs. sorunu olanlar olabilir diye.

Hastanede bir şey dağıtmayı hiç düşünmedim. Bence gereksiz bir şey. Önce kendimi düşünürüm ben. Milletin sözü ve düşüncesi ile ilgilenmem.

bende hzırlık yaptım
lohusa şerbeti
kakoulu , tarcınlı kurabiye, mavi renkli kalplı kurabiyeler
mavi renkli kolanyo ve magnetler
falan filan noldu gelen 3-4 aile arkadaş cevresi toplasan o kadar gitmiştir
gerisini eve getirdim mevlüdünde dağıtırım artık :)

Çok ama çok saçma. Zaten biz türkler abartmayı çok seviyoruz. Ve inanın dağıtılan şeylerin çoğu çöpe gidiyor. Bence sadece gelenlere çikolata ikram etmek yeterli.

bence canın istemiyosa hiç de mecbur değilsin yapma boşver ben doğum zamanım yaklaşınca yapmak istiyorum hevesim var:)

Back
X