Çok geçmiş olsun öncelikle. Bana bir hemşire olarak durumunuz çok tuhaf geldi. Muhtemelen tedavinizde doktor LH(lüzumu halinde) olacak şekilde tedavi verdi. Yani kusarsanız ilacın yapılması şeklinde. O yüzden hemşire hanım kustunuz mu diyerek her seferinde sormuştur. Ayrıca siz doktorunuzu biliyorsunuz değil mi? Hemşire hanımda birlikte çalıştığı, iş arkadaşı olan doktoru biliyordur. Belki size doktorunuz kendi başı ağrımasın diye o şekilde söyledi. Hemşire hanıma da kusmazsa,kötüleşmezse beni aramayın dedi. Bakın özel sektör devlet sektörüne benzemez size hasta sıfatından daha çok müşteri sıfatıyla bakılır. Oradaki hemşireler de nasıl davranacakları, ne yapacakları konusunda daha işe başlamadan eğitim bile alırlar. Sizinle uğraşacağına Dr u arar durum bildirir ilacı yapardı bana şahsen Dr kusup kötüleşmeden arama dedi gibi geldi. Ayrıca doktorunuzun tutupta size tedavi saatlerini planlarını göstermesi de ayrıca tuhaf. Böyle kendini aklıyormuşçasına. Yok gereken yapılacak falan filan. Bu konuşma üslubu bile hiç etik değil... Bide diğer hemşire de yapmamış. Hadi biri yapmamış öbürü niye yapmamış ?? Resmen o hemşire hanıma acıdım. Sağlık işi takım işidir biri eksik yaparsa diğeri eksiğini tamamlamaya çalışmalıdır. Daha belki yolun başında bilmiyorum ama doktorunuz resmen sırtından bıçaklamış

bu son cümlemi de sadece hemşireler anlar.