- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi VanessaRinki
Tarkan bile hayraniyla evlendi sansini dene derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin etkilenmediğin herhangi bir canlı yok ki3 ay önce sonuç göstermeye gittim çokk tatlı bir asistan doktordu o gün bugündür stalklamadık platform bırakmadım.Dahiliyeci kendisi.
130 kg boyu 2 metre kel bir adam ama çok seviyorum napayım.uzmanlığını alınca başka şehre gider bence
uzun süredir bu kadar maskülen kaba sert birini görmemiştim nolur yardım edin yaşı da 30
3 ay önce sonuç göstermeye gittim çokk tatlı bir asistan doktordu o gün bugündür stalklamadık platform bırakmadım.Dahiliyeci kendisi.
130 kg boyu 2 metre kel bir adam ama çok seviyorum napayım.uzmanlığını alınca başka şehre gider bence
uzun süredir bu kadar maskülen kaba sert birini görmemiştim nolur yardım edin yaşı da 30
Eee profesör olunca ne değişiyor ? Refakatçiyi tanır mıydınız şahsen ? Profesöre ek ünvan tanımlamaya gerek var mıydı; "koca profesör" ?Koca profesörün hasta refakatçısıyla nişanlandığını gördü bu gözler. Neden olmasın? Aklıma pato, derma, üro ve ağız ve çene cerrahisindeki asistanlar geldi
İsimlerini hatırlarsam stalklayayım![]()
130 kg 2 metre boy ve kel kız ondan çok ne var çarşıyı şöyle bir gezsen üç beş tane bulursun3 ay önce sonuç göstermeye gittim çokk tatlı bir asistan doktordu o gün bugündür stalklamadık platform bırakmadım.Dahiliyeci kendisi.
sınava girdim dün hocaya bile garip hayaller kuruyorumSenin etkilenmediğin herhangi bir canlı yok ki
Ne gülüyon ben de öyle seviyom Allah Allah.Hahahahahahahahah
Bak buna gülerim.kocam hakkında ağzını topla
Uzun süredir bu kadar kaba ve sert birini görmemiş. Ulan aynı ülkede yaşamıyor muyuz ya ortalık kaba ve sert erkek dolu.Ne gülüyon ben de öyle seviyom Allah Allah.
Kaba ve sert derken öfke kontrolü olmayan ayılardan bahsetmiyo kiUzun süredir bu kadar kaba ve sert birini görmemiş. Ulan aynı ülkede yaşamıyor muyuz ya ortalık kaba ve sert erkek dolu.![]()
Kaba erkek nasıldır ki, bunun iyi bir tanımı yok bende.Kaba ve sert derken öfke kontrolü olmayan ayılardan bahsetmiyo ki![]()
Kalıplı bir vücudu olan, endamı yerinde, aurası ile döven, her yerinden testosteron akan ...Kaba erkek nasıldır ki, bunun iyi bir tanımı yok bende.![]()
Hocayla beraber çalışmıştık. Kendisi müstakbel eşini bizim hocaya anlatmıştı da oradan duydum. Koca dediğim şu yüzden sassynin çakma babası gibi biriydi, öğrencileri profesör olmuş. O yüzden koca dedim.Eee profesör olunca ne değişiyor ? Refakatçiyi tanır mıydınız şahsen ? Profesöre ek ünvan tanımlamaya gerek var mıydı; "koca profesör" ?![]()
Evet vardı. Libidom yüksek diye oral falan yapıyorlardıBir ara vardı ama beğenmiyordu da. Bilmiyorum ayrıldı mı![]()
Ağzını burnunu kıracak bi potansiyel seziyorsan doğru yoldasınKaba erkek nasıldır ki, bunun iyi bir tanımı yok bende.![]()
Noldu sonra ?Evet vardı. Libidom yüksek diye oral falan yapıyorlardı![]()
Kaba sözcüğü bunu karşılamıyor yav Türkçede. Bu benim kocam bu arada puhahhahahahKalıplı bir vücudu olan, endamı yerinde, aurası ile döven, her yerinden testosteron akan ...
Valla Vanessa'nın paragraf bütünlüğünden bu anlam çıkıyo.Kaba sözcüğü bunu karşılamıyor yav Türkçede. Bu benim kocam bu arada puhahhahahah