Doğuma Hazırlık Hastaneden bebek nasıl çıkarılır...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hayır hayır ben öyle demek istemedim tabii ki alacağım araba için ama arabada sabit kullanacağım. elde taşımak için başka alternatif bakacagım . ayrıca arabasında kinide sabit alacagım takılıp cıksada hepsi ayrı ayrı olsun pratik olur öyle ordan çıkar oraya tak yapmak istemiyorum. almayacağım ısrarla demedim çok ağırlaştım alışverişe çıkmaya gözüm kesmiyor daha sonra alırım çünkü arabaya takılan puset önemli aceleye gelmesin . pusetle elde tasımak istemiyorum ama iyi bir portbebe alacağım onun için

erkek canım

pusetsiz hastaneden cıkarılmaz diyor herkes ona tafam takıldı
herkesin kendi tercihi tabiki ama bende onu anlamıyorum niye cıkarılmasın araca baglanmayan puset alacaksan hiç alma bence sonucta o modeller bebek arabasının ekindede oluyor bebek arabasıyla alırsın güzellerinden portbebede aynı işi görüyor :)

yazdıgımı dikkatli okumamıssın ama ben araba için alacağım demişim zaten. elde taşımak için başka ne olabilir diye sordum. tabii ki arabada güvenlik gerekli arabaya öylesine koyacak değilim bebeği ama o koltugu durup durup sökemem o sabit kalır

neden hep yanlış aaanlaşılmış kendimimi ifade edemedım ki
tabıı ki araca bağlanan alacagım araçta sabit kalanını
bebek arabasında ki de cıksın çıkmasın farketmez cıkarmayacagım
ayrıca elde tasımak için de alacagım
ayrıca kanguru alacagım

yanı ne gereklıyse hepsini alacagımı söyluyorum
hastane cıkısına kadar gidi alamazsam basıtce sadece cıkıs ıcın ınternetten bır şey alayımda sonra gıder ıyısını kendım secerım dedım o kadar

Bakın ben anladım sizi farklı bişey solemedim gerekli ne varsa alın yada almayın bu zaten beni ilgilendirmez.
elde alternatif ne olabilir diyorsunuz benim aklıma port bebe geldi eşinizde sizde gitmeden rahatlıkla alabilirsinz ben fikrimi söyledim sadece normalde de aracın puseti ayrı sabit olmalı ve dandik bişe alamazsın sonucta iyi bişe olmalı normal el puseti ise bebek arabasıyla satılıyor ve cok kullanışlı ztn

Kizlar ben pusetli bebek arabasi aldim. Hastaneden cikarirken kucakta cikarsak olmuyo mu ? Veya puseti gotursek olur mu? Ben o 2 yandan kusakli bebek tasima seyini begenmiyorm almadimda. Annemler falan kucaginda battaniyesiyle cikarsa olmaz mi sizce

Kizlar ben pusetli bebek arabasi aldim. Hastaneden cikarirken kucakta cikarsak olmuyo mu ? Veya puseti gotursek olur mu? Ben o 2 yandan kusakli bebek tasima seyini begenmiyorm almadimda. Annemler falan kucaginda battaniyesiyle cikarsa olmaz mi sizce

Dönüşte eve yürüyerek dönecekseniz neden olmasın? Ama madem pusetiniz var(pusetten kastınızın oto koltuğu da olarak kullanılabilen ana kucağı olduğunu düşünüyorum) onu götürün içiniz rahat olsun, sonuçta güvenlik her şeyden önemli değil midir

Benim kızım temmuz doğumlu,yazdı tabii mevsim biz de pusetle çıkardık.Ama bu sefer ekim sonuna gelicek onun için port bebe götürmeyi düşünüyorum.

Yuruyerek donemeyiz uzak kalir ama puset dedigim bebek arabasina kitlenip yerlestirilen varya ondan. Oto koltugu gibi kitlenmiyo arabaya malesef

Emin misiniz kemerle sabitleniyordur belki? Her model isofixle bağlanmayabilyor araca, kemerlerle sabitlenebiliyor
Ay onu hic blmiyorum. Annemler arabaya baglaniyo bu diyolar ama oto koltuguna benzetemedigim icin baglanmiyodur diye dusundum belkide dedigin gibi baglaniyodur. Ilk defa kullancagm icin pek bilgim yok :)

Ay onu hic blmiyorum. Annemler arabaya baglaniyo bu diyolar ama oto koltuguna benzetemedigim icin baglanmiyodur diye dusundum belkide dedigin gibi baglaniyodur. Ilk defa kullancagm icin pek bilgim yok :)
4 aylik bebegim var ve puset çok işime yaradıı brn bebek arabasina monte edilenden aldım henüz bebek arabasi kısmına geçmedim arabaya sabjtlenjyot kemerle ve evde de çok rahat kullaniyorum.

4 aylik bebegim var ve puset çok işime yaradıı brn bebek arabasina monte edilenden aldım henüz bebek arabasi kısmına geçmedim arabaya sabjtlenjyot kemerle ve evde de çok rahat kullaniyorum.
Benmkide oyleymis meger. Kemerle sabitleniyomus. Ev icin anakucagi aldim bende. Kisin sallarm mutfakta diye

ne aldın canım resmini paylaşır mısın ?
Bundan aldim. Aynisi sadece demir kisimlari gozukmuyo ordada kumasindan var. Cocuk yatar pozisyona oturur pozisyona falanda aliniyo bebek arabasi gibi. Bide karar veremiyodum saga sola mi yoksa ileri geri mi sallansa dha cabuk uyur diye bu en azindan 2 turlude sallaniyo diye aldim :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-31-04-26-32-1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar çok.kararsız kaldım bebek tasıma koltuğu ile bebek hastaneden çıkarılır mı beli bükük kalmaz mı
Hayir kalmaz. Dogunca sizde göreceksiniz ki en rahat onda olacak. Ama ben onda cikarmadim cunku kiz bebegiydi ve battaniyeye sariliydi pusette de baytaniye ile kemerini baglayamadigimiz icin givenli bulmadim ve kucakta battaniyeye sarili bir sekilde cikti

Puset bence arac varsa olmazsa olmaz bebegin guvenligi icin sart ama arabaniz yoksa gerek yok.. portbebe de isinizi görür.. lakin şunu söylemeden gecemeyecegim, puset evde de lazim olacak ilk aylar gunduz evin icinde is yaparken onun icine yatirabilirsiniz.. hem sallaniyor cogu modeli bence gunduz uyurken bile ise yarar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…