• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Hastaneden çıkarken portbebe mi yoksa ana kucağı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
portbebe mi anakucağı mı diye düşünürken ben, 5 ekimde oğluşum süpriz yaptı bize, 36+5 de dünyaya gelmeye karar verdi, apar topar:) hastaneden çıkarken de anneannesinin kucağını tercih ettik, ben dikişlerimden dolayı zor yürüdüğümden. :lepi:

hayırlı olsun canım. annanesinin kucağından daha rahat yer bulamazdınız.bir müddet evdesiniz nasıl olsa alırsınız:emir_bebek:

ben de bu konuda çok kararsızım portbebe gereklimi acaba benim bebeğim kış bebeği olacak portbebe soğuktan daha iyi korur diyorlar yoksa sadece anakucağı yeterli mi bilemedim kullananlar yardımcı ollursa çok sevinirim

esim zaten hastanenin kapisina getirmisti kizim arabada annesinin kucaginda gitti eve:) ama ondan sonraki arabaya binislerinde mutlaka oto koltuguna oturttum.. oto koltuklari icine cocuk duz yatmiyor tabiki port bebe gibi ama duz yatmamasi daha saglikli zaten oto koltuklari bebislerin omurga yapisinin anatomik gelisimine gore uretilmis.. ilk baslarda bebek icine cok gomuluyor gibi geldi bize ama kizim cok rahat etti:)

merhaba, hastaneden benim kucagimda cikti...ozel bir duygu ilk disari cikma olayi..simdi anakucaginni kullaniyoruz..

Merhabalar arkadaşlar. Benim doğumumda kasıma denk geliyor. Bende ana kucağı kullanmayı düşünüyorum.:nazar:

oğlumda normal doğumdu ve çok kan kaybetmiştim kucağımda taşıyamazdım o yüzden ana kucağında çıkarttık ama şimdi kızıma hamileyim onu port bebeyle çıkarmayıdüşünüyorum.çünkü ana kucağı hafif oturur vaziyette olduğundan ilk 1 ay sağlıklı bulmuyorum.gerçi oğlumda ana kucağını battaniye desteğiyle düzleştirmiştim ama olsun

aldıgımız sette ıkısıde vardı ama anakucagı ıle cıkardık oğlumu aractada yerıne taktık boylece kımsenın kucagında ezılmedı bence bizim otokoltugumuzun içinde ek bır parca var yendogan için uygun buyuyunce cıkarcaz ve sallanma özelleıgı var bakalım bu sefer oglum sevecekmı

bizim doktorumuz ilk günler için portbebe kullanın dedi aldığımız anakucağı (bebek arabasyıla birlikte travel set) yenidoğan için uygun destekli falan ama yine de ilk zamanlar için portbebe daha iyiymiş şimdi hep anakucağında geziyoruz zaten

benimkisi insallah yaz bebeği olucak we bende anakucagı ile cıkarmayı düşünüyorum.. :emir_bebek:
bebek yamuk yumuk olucak diyen arkadaslar, minikler anne karnında dümdüz yatmıyorki zaten :52:
o kadarcıktan hiçbişiey olmaz sıkmayın canınızı :21:

alırken bende yamuk yatarmı diye düşündüm sordum da ama anne karnındaki hal olduğu için rahat ediyormuş bebekler hem taşıma hem beşik gibi gezmelerde hemde araba koltuğu daha kullanışlı bence...

canım benımde bundan sımdı bebek bunun ıcınde egrı durmaz mı bunulamı cıkartalım hastaneden ona gore bende almıcam var cunku bebek arabamda
be
Bende kararsızım ne ile çıkaracam bebeğimi ana kucağımı yoksa portbebe mi hangisi daha sağlıklı bilemedim :30:

biz ana kucağıyla çıkarttık, bebekler ana kucağında cenin pozisyonunda olduğu için rahat ediyorlarmış :)

Back
X