başka hastaneye nakledinKizlar suan devlet hastanesinde bebek yogun bakimdayim.bebegimin sariligi 27 ye cikmis.apar topar geldik.kuvoze yatirdilar bebegimi.arada sirada geleceksin bebegi emzirip altini degistikten sonra kuvoze sen yatirip cikaracaksin.kuvozu sen acip kapayacaksin dediler.nedir bu allah askinaaaa.minicik yavrum kuvozde yatiyor ve bana emanet.boyle seymi olur hemsire dr varken.elim ayagima dolasti agliyorum suan.
27 sarilik ve buraya yatis yaparken binbirr turlu prosedur ve yatis islemi yapildi.tehlikeli bir deger baska hast.sil bastan vakit kaybedemeyiz.biran once ısina basladilar.yarim biraktiramayiz.başka hastaneye nakledin
Ozelin en alasindada bu boyle bebegimle bagim kopmuyo ne guzel diye sevinmeliydiniz.Kizlar suan devlet hastanesinde bebek yogun bakimdayim.bebegimin sariligi 27 ye cikmis.apar topar geldik.kuvoze yatirdilar bebegimi.arada sirada geleceksin bebegi emzirip altini degistikten sonra kuvoze sen yatirip cikaracaksin.kuvozu sen acip kapayacaksin dediler.nedir bu allah askinaaaa.minicik yavrum kuvozde yatiyor ve bana emanet.boyle seymi olur hemsire dr varken.elim ayagima dolasti agliyorum suan.varmi basina boyle bisey gelen.saglik personeli dururken bu is banami duserrrr.
Bayanin derdi neden ben makinayi acicam yanlis birsey yapmaktan cekiniyor haklida..duzgun okuyun konuyu hanimlar..
Alintilardan okuyun birde konuyu duzgun okudugumuzu anlarsiniz.Bayanin derdi neden ben makinayi acicam yanlis birsey yapmaktan cekiniyor haklida..duzgun okuyun konuyu hanimlar..
Gecmis olsun oncelikle yuksek degerdeymis baya kuzum,benimde oyleydi kani degismesine yarim derece vardi 24 derecede kan degisiyo ve 23 kusur demislerdi bana,yogun isikli tunel dedikleri kuvezde kaldi yavrum,ve benim caresizlik ve uzuntuden sutum kesildi malesef,size diyecegim sakin olun gececek emzirmeyi sakin ihmal etmeyin kotu dusunmeyin.bundan haric nasil bi hastaneymis anlamadim bebekle ilgilenmeleri onlarin gorevi yanlis bisey olsa allah korusun sorumlu onlarKizlar suan devlet hastanesinde bebek yogun bakimdayim.bebegimin sariligi 27 ye cikmis.apar topar geldik.kuvoze yatirdilar.ara sira geleceksin emzirip altini degiseceksin dediler.buna cok sevindim onu opup koklayabilecegim.tmm bebegimle bağlantimin kopmamasi için buraya kadar hersey normal.ama : kuvoze sen yatirip cikaracaksin.kuvozu sen acip kapayacaksin, bebegin gozlerini sen baglicaksin vs vs dediler.nedir bu allah askinaaaa.minicik yavrum kuvozde yatiyor ve sagligi bana emanet.boyle seymi olur.onca dr hemsire varkencihazin uzerinde bisuru dugme var ben kuvozden ne anlarim .elim ayagima dolasti agliyorum suan.varmi basina boyle bisey gelen.bilgisi olan cevaplasin lutfen!saglik personeli dururken kuvozle ilgili uğraşlar banami duserrrr????
Ben hic memnun kalmadim cnm cunku ben hayatimda kuvoz gormedim panik oldum.kuvozle ilgilenmenin benim gorevim oldugunu sanmiyorumBen varim benim bebis dogdu kuveze alindi ben agrilarimla dikislerimle her iki saatte gittim zor oturdum koltuga bebis te emdikce emiyor mafoldum agridan yeni doganda anne falan olur emzirmeye ona buna kosarlar ama girmeleri yasak ben ilk bebegimle kendim emzirdim altini degistirdim kuvezin kapagini actim kapattim kablolari ben ayarladim ana
bidakka dediginde aninda yanindalar vw basta
herseyide anlatiyorlar ve inanilmaz memnun
kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?