Kadincagiz bebeginin yaninda kalmaktan sikayetci degilki zaten aksine mutlu onu korkuyan kuvezi kullanmayi ona birakmalari arkadasim cekinme sor herseyi hemserilere sana cevap vermek zorundalar hangi dugmeye basmamlazim alirken koyarken varsa bole bisi kafandaki herseyi sor cekinme cagir yanina bakarmisiniz diye ogren zorlugu yoktur diye dusunuyorum rabbim şifa versin korkma atlatir benim kizimda olmustu sarilik bol bol emzir tek care o
O kuvez ışığı gözler için çok tehlikeli. Derhal başhekim falan bulur ayağa kaldirırdım o hastaneyi. Onların görevi bu. Resmen kaytarıyorlarKizlar suan devlet hastanesinde bebek yogun bakimdayim.bebegimin sariligi 27 ye cikmis.apar topar geldik.kuvoze yatirdilar.ara sira geleceksin emzirip altini degiseceksin dediler.buna cok sevindim onu opup koklayabilecegim.tmm bebegimle bağlantimin kopmamasi için buraya kadar hersey normal.ama : kuvoze sen yatirip cikaracaksin.kuvozu sen acip kapayacaksin, bebegin gozlerini sen baglicaksin vs vs dediler.nedir bu allah askinaaaa.minicik yavrum kuvozde yatiyor ve sagligi bana emanet.boyle seymi olur.onca dr hemsire varkencihazin uzerinde bisuru dugme var ben kuvozden ne anlarim .elim ayagima dolasti agliyorum suan.varmi basina boyle bisey gelen.bilgisi olan cevaplasin lutfen!saglik personeli dururken kuvozle ilgili uğraşlar banami duserrrr????
Arkadaslar fark ettiyseniz kadin cocuguyla ilgilenmesi gibi sorunu yok makinanin yanlis yerine basmasindan korkuyo hangi anne cocugunun gozlerini bir makinanin icinde baglaya bilir yurek lazim bu a bence
Canım belliki telefonun6var. Hemen gir nete fox haber whatsup ihbar telefonu var. Bildir gelsinler bak nasıl bakıyor lar sonra gerektiği gibiKizlar suan devlet hastanesinde bebek yogun bakimdayim.bebegimin sariligi 27 ye cikmis.apar topar geldik.kuvoze yatirdilar.ara sira geleceksin emzirip altini degiseceksin dediler.buna cok sevindim onu opup koklayabilecegim.tmm bebegimle bağlantimin kopmamasi için buraya kadar hersey normal.ama : kuvoze sen yatirip cikaracaksin.kuvozu sen acip kapayacaksin, bebegin gozlerini sen baglicaksin vs vs dediler.nedir bu allah askinaaaa.minicik yavrum kuvozde yatiyor ve sagligi bana emanet.boyle seymi olur.onca dr hemsire varkencihazin uzerinde bisuru dugme var ben kuvozden ne anlarim .elim ayagima dolasti agliyorum suan.varmi basina boyle bisey gelen.bilgisi olan cevaplasin lutfen!saglik personeli dururken kuvozle ilgili uğraşlar banami duserrrr????
Ne fark ederki ha ogle ha bogle kadinin cocugu hasta bence biraz maruz gorun yanlis yazabircanım farkettiysen ilk mesajında farklı yazmıştı çocuğu ile ilgilenmekten gocunuyor gibi bir anlam çıkıyordu,konuyu sonradan düzeltti,küvöz muhabbeti sonradan cıktı diyoruz deminden beri.
keşke herkeste tüm yorumları okuma alışkanlığı olsa.
Neyse
Ne fark ederki ha ogle ha bogle kadinin cocugu hasta bence biraz maruz gorun yanlis yazabir
Size küvezin ayarını yap mı deliler. Sadece kapağını açip bebegini alıp emzirmeyecekmisiniz? İnanın anlamadım. Bilemiyorum pekte vakıf değilim küvez nedir,nasıl çalışır ama kapağı yukarıdan açılıp kapanan birşey olduğunu varsayıyorum. Herhangi bir düğmeye basmadan açip bebeği alıp,emzirip,altını değiştirip, geri koymanız istenmiştir,nasıl yapacağınızda gösterilmiştir diye düşünüyorum. Sizide anlıyorum annesiniz,hassassınız,bebeğiniz sarılık olmuş ki çok ama çok geçmiş olsun,acil şifalar, birazcık sakin olmaya çalışın. Sanmıyorum bir hastane demirbaşının her ne olursa olsun bu denli başiboş bırakıldıģını,muhakkak kontrol ederler belirli aralıklarla. Deneyin,yapamazsanız veya yanlış olduğunu düşündüğünüz bir an bile olursa bir konuda, hemşire çağırın,gelmezse o zaman şikayette bulunun.Ben hic memnun kalmadim cnm cunku ben hayatimda kuvoz gormedim panik oldum.kuvozle ilgilenmenin benim gorevim oldugunu sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?