- 17 Ocak 2016
- 556
- 364
- 18
Benim kızım bir hafta kuvez de kaldı ve sadece günde iki dk görebiliyordum psikolojim bozulmuştu. Keşke o zaman benimde kızımla ilgilenmeme izin verselerdi de ben herşeyini yapar ogrenirdim. İyi tarafından bakmalısın bence en azından ona dokunabiliyorsun yakınsın ben sütümü bile sağıp hemşireler veriyordum çok şükretmelisinKizlar suan devlet hastanesinde bebek yogun bakimdayim.bebegimin sariligi 27 ye cikmis.apar topar geldik.kuvoze yatirdilar.ara sira geleceksin emzirip altini degiseceksin dediler.buna cok sevindim onu opup koklayabilecegim.tmm bebegimle bağlantimin kopmamasi için buraya kadar hersey normal.ama : kuvoze sen yatirip cikaracaksin.kuvozu sen acip kapayacaksin, bebegin gozlerini sen baglicaksin vs vs dediler.nedir bu allah askinaaaa.minicik yavrum kuvozde yatiyor ve sagligi bana emanet.boyle seymi olur.onca dr hemsire varkencihazin uzerinde bisuru dugme var ben kuvozden ne anlarim .elim ayagima dolasti agliyorum suan.varmi basina boyle bisey gelen.bilgisi olan cevaplasin lutfen!saglik personeli dururken kuvozle ilgili uğraşlar banami duserrrr????
Gunde 2 dk derken??? Benim sorunum başka. Kuvozun emniyet kilidini yapmayi unutmusum.bebegim kayarak kapaga yaklasmis.dusme tehlikesi atlatti.kuvoz yuksek dusse kurtaramazdik.bu tarz cihazlari hasta yakini degil,kesinlikle saglik personeli kullanmali. bana emzirme ve alt degisme firsati verdiler onda sorun yok.Benim kızım bir hafta kuvez de kaldı ve sadece günde iki dk görebiliyordum psikolojim bozulmuştu. Keşke o zaman benimde kızımla ilgilenmeme izin verselerdi de ben herşeyini yapar ogrenirdim. İyi tarafından bakmalısın bence en azından ona dokunabiliyorsun yakınsın ben sütümü bile sağıp hemşireler veriyordum çok şükretmelisin
Evet o kapak beni cok korkutuyordu geri donup acaba kapattimmi diye donmuslugum vardir cikarken anne kuvezi gozlemliyorlar Allah korusun unutsan bebek donse yer beton birde yuksek bizim kuvezde ortuler vardi bebegin kenarina rulo yspip konuluyor kapak acik olsada koruyordu yanilmiyosam kapak acik oldugunda isi degisikliginde makina alarm veriyordu orasini tam hatirlayamiyorumGunde 2 dk derken??? Benim sorunum başka. Kuvozun emniyet kilidini yapmayi unutmusum.bebegim kayarak kapaga yaklasmis.dusme tehlikesi atlatti.kuvoz yuksek dusse kurtaramazdik.bu tarz cihazlari hasta yakini degil,kesinlikle saglik personeli kullanmali. bana emzirme ve alt degisme firsati verdiler onda sorun yok.
Aminn tesekkurler.sariligi devam ediyor ama deger cok dustu sukur.Bebeginiz nasil oldu Allah sifa versin
Canim ne olursa olsun.saglik personeli varken bu cihazlari kullanmak bize dusmez.heleki bircok anne orda dikişli sancili.egil dogrul zor.2 gunluk 3 gunluk bebekler.rulo yoktu bizim kuvozdeEvet o kapak beni cok korkutuyordu geri donup acaba kapattimmi diye donmuslugum vardir cikarken anne kuvezi gozlemliyorlar Allah korusun unutsan bebek donse yer beton birde yuksek bizim kuvezde ortuler vardi bebegin kenarina rulo yspip konuluyor kapak acik olsada koruyordu yanilmiyosam kapak acik oldugunda isi degisikliginde makina alarm veriyordu orasini tam hatirlayamiyorum
İyi hadi sevindik daha iyi olur merak etme kac gunluk nasil ilgileniyorlarmi personelAminn tesekkurler.sariligi devam ediyor ama deger cok dustu sukur.
Aynen ya orasi staj gibi oldu bize bi sorun olsa hesabi personel verecek e annede soylede boylede diyemezler sert bi koltuk var zaten dogumdan cikmissin dikisler bebek anasinin memesini istiyo yapismis oyle saatlerce oturdugumu biliyom zor kolay degilCanim ne olursa olsun.saglik personeli varken bu cihazlari kullanmak bize dusmez.heleki bircok anne orda dikişli sancili.egil dogrul zor.2 gunluk 3 gunluk bebekler.rulo yoktu bizim kuvozde
Sanırım senin bahsettiğin yarım kuvez, fototerapi için olan. Benim kızım bir hafta tam kapalı kuvezde kaldı dokunamadım bile. Sonra yarım küveze aldılar bir haftada olsa kaldı ve oradayken tüm bakimiyla ben ilgilendim hatta göz bandını çok sıkmıştim iz yapmıştı bir defasında. Yenidoğan hemşireleri çok yardımcı oluyorlardı herşeyi sorabilirsin birde bunun amacı biraz da bebek bakımı ile ilgili bilgi vermek ve onun sana alismasini sağlamak Bence biraz rahatlamaya çalış ve onun yanında olmanın tadını çıkarGunde 2 dk derken??? Benim sorunum başka. Kuvozun emniyet kilidini yapmayi unutmusum.bebegim kayarak kapaga yaklasmis.dusme tehlikesi atlatti.kuvoz yuksek dusse kurtaramazdik.bu tarz cihazlari hasta yakini degil,kesinlikle saglik personeli kullanmali. bana emzirme ve alt degisme firsati verdiler onda sorun yok.
Canım öncelikle allah sifa versin.. Başka hastaneye gidin bu arada sen gözünün bandıyla baş edemezsin ayaralayamazsin allah korusun en ufak bi dikkatsizlikte gözleri kor olabilirKizlar suan devlet hastanesinde bebek yogun bakimdayim.bebegimin sariligi 27 ye cikmis.apar topar geldik.kuvoze yatirdilar.ara sira geleceksin emzirip altini degiseceksin dediler.buna cok sevindim onu opup koklayabilecegim.tmm bebegimle bağlantimin kopmamasi için buraya kadar hersey normal.ama : kuvoze sen yatirip cikaracaksin.kuvozu sen acip kapayacaksin, bebegin gozlerini sen baglicaksin vs vs dediler.nedir bu allah askinaaaa.minicik yavrum kuvozde yatiyor ve sagligi bana emanet.boyle seymi olur.onca dr hemsire varkencihazin uzerinde bisuru dugme var ben kuvozden ne anlarim .elim ayagima dolasti agliyorum suan.varmi basina boyle bisey gelen.bilgisi olan cevaplasin lutfen!saglik personeli dururken kuvozle ilgili uğraşlar banami duserrrr????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?