Hastanedeyim duanıza ihtiyacım var.

Çok geçmiş olsun. Sizin için çok dua edeceğim. Allah'ın izniyle sağ selim bebeğinizle evinize gideceksiniz inşallah.

Lütfenn korkmayın.plasenta previa,onlarca büyüyen myom ve en son preklampsi nedeniyle erken Doğum yaptım ve doğuma daha 2 ay varken.şimdi çok sağlıklı bi kızım var.Allah ol der ve olur.ona sığının güvenin inanın lütfen kalbinizi ferah tutun.yavrunuz da sizde hayata sağlıkla devam edeceksiniz inşallah

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... Korkmayın. Örnek vermiş arkadaşalar kendilerinden.. İyi düşünün, iyi olsun.. Allah yardımcınız olsun..

Insaallah Allah sagsalim bebeginizi kucaklamayi ve evde bekleyen yavrunuza kavusmayi nasip etsin. Korkmayin bu konuda cok pozitif ornekler var sizinki de oyle olacak insaallah. Burdan mujdeli haberinizi bekliyoruz :anne:

Allah sifa versin, umarim bi düzelme vardir

Herkesin mutlaka bir yerlerde birşeylerle imtihanı oluyor şüphesiz. Hamileliğimle ilgili sağlık sorunlarım var 1 haftadır hastanede yatıyorum . Trombositlerimde çok fazla düşme var. Hastane kan bankasından kan talebinde bulundu. Preeklemsi gelişti. Kan değerlerimde de ciddi bozulmalar varmış.Lütfen benim için dua edin doğumum için daha 1 ay var ama pazartesi karar verilip sonlandırılacak galiba. Evde beni bekleyen bir çocuğum var, o yalnız kalmasın hayatta tutunabileceği bi kardeşi olsun çok istemiştim. Hayatımda ilk kez korkuyorum, kendim için değil, bi yanım evde benim dönmemi bekleyen çocuğumda diğer yanım bebekte. Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın.
Lütfen stres yapmamaya çalış. Senin için ve bebeğin için dua ediyorum. Allah ikinize de yardım etsin ve eve sağ salim dönün.

Strese girme lütfen sakin kalmaya çalış
İkinizde sağlıkla çıkarsınız hastaneden inşallah

Allah’a bol bol dua edin bende sizin için edeceğim. Stres , üzüntü her hastalıkta önemli biliyorsunuz bebeğinizle zor bir sınav veriyorsunuz Rabbim başarıyla çıkarmayı nasip etsin. Çok geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum

Annemi bir hafta önce hastaneye yatirdik. Konu sağlık olunca insanın aklı donuyor. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.. Anneme ilk 3 gün çok sağlıklı değildi. Kendisi de bize söylemedi ama çok korkmuş öleceğini sanmış 3 gün hiç uyumadı bisey olur diye sonra enfeksiyonu yükseldi falan .. daha kötüye gitti herşey. Sonra biz durumu anlayınca konuştuk ettik durumunu hep iyi gösterdik 14 gün verilen süreçte 7 gün içerisinde sağlığına kavuşup taburcu oldu.. Maşallah.. Siz de hep iyiyi düşünüp iyiyi dileyin.. bi ablamız da hamileliği çok sıkıntılıydı Yatakta kıpırdamadan yatardı.. Aldatmasını söylediler istemedi.. Sonra çok sağlıklı ve çok güzel bebeği oldu. Allah size de sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallah kucağınıza almayı.. Dualarım sizinle..

Back
X