Hastaneye gidince dayanamıyorum

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.317
208
32
Slm kizlar oturup konuşacak kimsem yok yaşadığım yerde sizlere yazmak istedim1 buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz ama rabbim Henüz nasip etmedi.Zamani vardir diyorum ama dun kontrol icin doktora gittim.Orda bi bayan ilk bebegiymis beraber girdik doktora kalp atışını dinletti doktor elleri ayaklarına bastırdı annesine çok duygulandım tutamadım kendimi ağladım.Tahlil verdim bahçeye ciktim iyice ağladım esimede bişey diyemiyorum kimsem yok diyede ağladım aileme bişey diyemiyorum ama çok üzülüyorum daha cok erken diceksiniz bendede öyle ama aksamada arkadaşımın hamile haberi o aldım çok sevindim allahım anali babalı büyütsün bu abla var o aradı oda hamiylis ama istemiyorlar aklıma bu suru şey geldi ama isyan etmiyorum.Hayırlısı insallah.Uzun oldu kusura bakmayın esim ise gitti yalnız kaldım yazmak istedim...

Tek tupum kapalı sadece ve klomen baslicaz bu ay adetlerim düzensiz
Diğer bir tüp açık ama dimi ? Eee daha ne diye ağlıyorsun kendini hirpaliyorsn akışına bırak ne mucizeler var bu hayatta ... Klomen verince yumurta takibi de olucak işin kolaylaşıcak bende klomenle hamile kaldım benimde sol tüp rahime yapışıktı ama yapışık olanda döllenme oldu . Olmayacak şeyler değil sen ağlama boşuna

Diğer tup açık evet ama ne bilim cagresiz gibiyim kimsem yok gibi rabbim nasip etmezse etmez önünde farkındayım ama hamile görünce hemen cokuyorum resmen

Uzulme canim 2 ay sonra 3. seneme giricem pko yuzunden bebek sahibi olamiyorum. Tedaviye bile baslayamadim esim yuzunden doktora gidip ornek vermesi gerekiyo ama gitmiyo, Allah verir deyip duruyo ve onun cahil sulalesiyle 3 senedir ugrasiyorum. 3 senedir her gordukleri an bana hani daha yok mu diye soruyolar arkamdan cocugu olmuyo yok kisir falan fistan...

sana tavsiyem ise su; sakin tedavini geciktirme 1.5 yil cok uzun bir zaman degil moralini iyi tut esinde gitsin versin tahlilini tek tarafli olmuyor hic bir zaman bir sey. Ve ozellikle sana bebek sorusu soranlarin agzinin payini ver ki tekrar sormaya cesaret edemesinler lutfen uzulme sorunu yazmamissin ama Rabbim en kisa zamanda bir evlat sahibi etsin seni, beni ve tum isteyenleri...

Diğer tup açık evet ama ne bilim cagresiz gibiyim kimsem yok gibi rabbim nasip etmezse etmez önünde farkındayım ama hamile görünce hemen cokuyorum resmen
Kimsem yok deme Allah var ... Sağlıklı insanlar yıllarca uğraşıyor olmuyor ya da yıllarca tedavi gören insanlar var onlari düşünsene ne zordur onlar için . Kaç aydır çocuk istiyorsunuz ?

Amin insallah Sizin de olur hayirlica.Esim tatlil verdi sayısı otuz milyonmus doktorumuz çok iyi dedi benim Sorunum tek tupum kapalı ve düzensiz adetlerim üzülmemek için evden bile çıkmak istemiyorum artik

Kimsem yok deme Allah var ... Sağlıklı insanlar yıllarca uğraşıyor olmuyor ya da yıllarca tedavi gören insanlar var onlari düşünsene ne zordur onlar için . Kaç aydır çocuk istiyorsunuz ?
Evlendik hiç korunma olmadı hep olsun dedik ama zamanı var biliyorum rabbim var çok şükür ama kimseye dert anlatamıyorum esimede kiyamiyorum o üzüldüğümü biliyor üzülme olacak olmazsa daha iyi hastanelere gitcez diyor ama ben keşke unutabilsem bu dusunceyi

Bak ne guzel işte eşin destek oluyor. Olur olur merak etme zor da olsa olur yani tıp çok ilerledi bu konuda. Bak havalar düzeldi iyice çık hava al al eşini gir koluna bı dolaşın değişik şeyler yapın sende kafanı sakinleştir. Kafaya taktıkca gerilersin önce moralini yüksek tutmalısın

Çok saolun tavsiyeleriniz için moral oldunuz sabah sabah allah razi olsun

lütfen üzülme biliyorm isteyince gönle söz gecmiyor.
sen herzaman tedavini ol ihmal etme
bide Ben kizkende duzensizdi adetlerim son 4 yılını esim yokken ya olmazsa ile geçirdik nisanliykende esime derdim hep ya olmasa diye

stres hamile kalmaya engel.
bir de ben şu kitabın methini çok duydum.
okuyun bence. hatta ebru destan'ın instagram hesabını da takip edin.
baya bi hamile kalan olmuş.

Eklentiler

• IMG_0805.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 44
stres hamile kalmaya engel.
bir de ben şu kitabın methini çok duydum.
okuyun bence. hatta ebru destan'ın instagram hesabını da takip edin.
baya bi hamile kalan olmuş.
Bu kitabı benfe duydum canim ama bolu da yasiyorum bulamadim internette varmidir aceba

Canm bukadar takıntı yapıp psikolojini bozma.çok şükür imkansız bi durum yokmuş 1,5yılda çok uzun bi süre değil.30 yaşındayım ve rahimle ilgili sıııntılarım var doktor biran önce çocuk yap zaman kaybetme dedi.oysa daha evli bile değilim.evlenicemde evliliğim oturacakta çocuğa karar vericemde kimbilir kaç sene.ben ne yapayım çocuk diye kendimi ateşemi atayım herşeyi Allah'a bırakıp kafaya takmıyorum başka çare Yok.hem psikoloji çok önemli hamile kalmak için genelde ne zaman boşverdim ozaman hamile kaldım örnekleri okadar çokki üzme tatlı canını

Geçmiş olsun sizede insallah mutlu bi evliliginiz hayırlı çocuklarınız olur aynen takmamak gerekiyor 1 aydir falan duzunmuyordum fazla ama hastaneye gidince hamileler bebekler ne bilim uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…