Hastaneye gidince dayanamıyorum

Eşin doktora gitmediyse senden kaynaklı olduğu kesin diyemeyiz.
Eşin doktora gitmiyosa korunmaya başla söyle bunuda mecbur kalıp gider

olur olur merak etme :)

Daha çok yeni evliliğin ..neden kendine zaman tanımayı denemiyorsun ? Bebek olduktan sonra hayatının büyük kısmını ona ayırıyorsun . Dışarı çıktığında bile bebise göre gidebileceğin yerleri tercih ediyorsun .hatta bazen hiç çıkamıyorsun . 2-3 sene eşini tanımanı (bazıları evlendikten sonra değişiyor) birlikte vakit geçirmeni (dolu dolu) sonrasında bebek sahibi olmanı tavsiye ederim .

Canım yaaaa..üzülme, vakti gelince, sende anne olacaksın. tedavin varsa uygula ve de akışına bırak. Stres hiç iyi değil.

Çok gezdik bu geçen sürede inanın bıktım gezmekten esimde çok anlayışlı iyi biri benim için ailesinden vazgeçti o derece o yüzden istiyorum galiba

Senin için ailesinden vazgectiyse, ailesi için de senden vazgeçebilir . Hayırlısı olsun hakkınızda
Kısmet diyelim hayırlısı rabbim iyi insanlar çıkarsın karşımıza esimede güveniyorum iyi bi aile olacağımıza kısmet insallah

Bence kendine arkadaş bul komşu falan azıcık kafan dağılsın Allah nasip eder inşallah

Bence kendine arkadaş bul komşu falan azıcık kafan dağılsın Allah nasip eder inşallah
Komşu olacak kimse yok apartmanimdakiler hep yaşlı is arkadaşları var eşimin onların esleride hep havalı kimseyi istemiyorlar nerden bulcam burda bolufa yaşayan kimseyi hiç gormedim kk da bile yok

sabret rabbim verir

Herseyin bir zamani var ve unutma duanin acamayacagi kapi yoktur. Bizimde 3,5 yil cocugumuz olmadi ilk iki yil cok orali olmadik esimle gezdik tozduk.. Sonra yavas yavas yoklugunu hissetmeye basladik etrafimdaki herkes hamile kaliyordu ama bende tık yoktu. Uc farkli sehirde doktora gittik bir suru tahlil yaptik ne bende ne esimde bir sorun yoktu ama olmuyordu. Tedaviye basladik once klomen sonra asilama. Ikiside tutmayinca bende devam etmek istemedim artik hastaneye git gel cok yipranmistim bende. Bir sure gecti oyle. Sonra esimle beraber samimi bir sekilde dua etmeye basladik hergun dua ettik belirli ayetler var onlari okuduk ve o ay hamile kaldim mucize gibi birsey oldu resmen. Sende yanliz degilsin esinle beraber bol bol inanarak dua edin insallah sizde bir an once guzel bir haber alirsiniz..

Amin insallah ediyoruz dualar da namazda herkesten de dua istiyoruz bitkiler falanda kulaniyorum insallah rabbim hayirlica nasip etsin

Diğer tup açık evet ama ne bilim cagresiz gibiyim kimsem yok gibi rabbim nasip etmezse etmez önünde farkındayım ama hamile görünce hemen cokuyorum resmen

Canım sen şimdi hamile kalmak istiyorsun ya algıda çekicilik işte hep sana inadına hamile haberleri geliyor.Benimde tek tüpüm kapalıydı 6 kez tüp bebek denedik düşün bendeki hayal kırıklıklarını ama hiç bir zaman umutsuzluğa düşmedim dilimden duayı eksik etmedim allahıma güvendim.TEDAVİYE BAŞLAMADAN ÖNCE SALAT-I TEFRİCİYEYE BAŞLA.ben artık bu son olmazsa olmasın son denememde bütün dualarımı yaptım mevlüt bile omuttum aşure ayında.ve sonuç ikizlerim var.VAKTİ ZAMANI GELİNCE OLACAK BOŞU BOŞUNA STRESE GİRME.STRES YAPARSAN HİÇ OLMAZ.ALLAHA GÜVEN

Eşin doktora gitmediyse senden kaynaklı olduğu kesin diyemeyiz.
Eşin doktora gitmiyosa korunmaya başla söyle bunuda mecbur kalıp gider

pko var canim bende de ve iyice kotuye gidiyo onceden hep 1 hafta gecikmeli de olsa adet olurdum simdi 2 ay 2.5 ay geciyo ve umudum kalmadi esimin neden gitmedigini anlamiyorum Allah verirse olur ne tedavisi deyip duruyo 3 senedir artik benden biseyler sakladigini dusunuyorum bir sorunu varda o yuzden mi gitmek istemiyo acaba diyorum lakin olsa bile asla kotu dusunmem bilmiyorum cok daraliyorum artik

Elhamdülillah güveniyorum tefriciye dağıtım o zaman bende saol canim allah razi olsun

Kizlar tefriciye dagitiyorum 15 gün içinde okurmusunuz arkadaş dedi umut oldu banada

Bizde 13 aydır bebek istiyoruz bi kimysala dışında gebelik oluşmadı. Ben hastanedeyken kızın biri dogum yaptı. Acılde birden suyu gelmiş hemen orda doguma aldılar. Kızı görmedim sadece sesını duydum cıglıklarını. Vr sonra bebegının sesını o cıglık cıglıga kızın sesı kesıldı birden. Ben tabi nasıl aglıyorum. Allah'ım dedim banada tüm isteyenlerede nasip et bu duyguyu

Komşu olacak kimse yok apartmanimdakiler hep yaşlı is arkadaşları var eşimin onların esleride hep havalı kimseyi istemiyorlar nerden bulcam burda bolufa yaşayan kimseyi hiç gormedim kk da bile yok
İnşallah Allah gönlüne göre bir dost verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…