- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Uzulme canim 2 ay sonra 3. seneme giricem pko yuzunden bebek sahibi olamiyorum. Tedaviye bile baslayamadim esim yuzunden doktora gidip ornek vermesi gerekiyo ama gitmiyo, Allah verir deyip duruyo ve onun cahil sulalesiyle 3 senedir ugrasiyorum. 3 senedir her gordukleri an bana hani daha yok mu diye soruyolar arkamdan cocugu olmuyo yok kisir falan fistan...
sana tavsiyem ise su; sakin tedavini geciktirme 1.5 yil cok uzun bir zaman degil moralini iyi tut esinde gitsin versin tahlilini tek tarafli olmuyor hic bir zaman bir sey. Ve ozellikle sana bebek sorusu soranlarin agzinin payini ver ki tekrar sormaya cesaret edemesinler lutfen uzulme sorunu yazmamissin ama Rabbim en kisa zamanda bir evlat sahibi etsin seni, beni ve tum isteyenleri...
olur olur merak etme :)Slm kizlar oturup konuşacak kimsem yok yaşadığım yerde sizlere yazmak istedim1 buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz ama rabbim Henüz nasip etmedi.Zamani vardir diyorum ama dun kontrol icin doktora gittim.Orda bi bayan ilk bebegiymis beraber girdik doktora kalp atışını dinletti doktor elleri ayaklarına bastırdı annesine çok duygulandım tutamadım kendimi ağladım.Tahlil verdim bahçeye ciktim iyice ağladım esimede bişey diyemiyorum kimsem yok diyede ağladım aileme bişey diyemiyorum ama çok üzülüyorum daha cok erken diceksiniz bendede öyle ama aksamada arkadaşımın hamile haberi o aldım çok sevindim allahım anali babalı büyütsün bu abla var o aradı oda hamiylis ama istemiyorlar aklıma bu suru şey geldi ama isyan etmiyorum.Hayırlısı insallah.Uzun oldu kusura bakmayın esim ise gitti yalnız kaldım yazmak istedim...
Daha çok yeni evliliğin ..neden kendine zaman tanımayı denemiyorsun ? Bebek olduktan sonra hayatının büyük kısmını ona ayırıyorsun . Dışarı çıktığında bile bebise göre gidebileceğin yerleri tercih ediyorsun .hatta bazen hiç çıkamıyorsun . 2-3 sene eşini tanımanı (bazıları evlendikten sonra değişiyor) birlikte vakit geçirmeni (dolu dolu) sonrasında bebek sahibi olmanı tavsiye ederim .Slm kizlar oturup konuşacak kimsem yok yaşadığım yerde sizlere yazmak istedim1 buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz ama rabbim Henüz nasip etmedi.Zamani vardir diyorum ama dun kontrol icin doktora gittim.Orda bi bayan ilk bebegiymis beraber girdik doktora kalp atışını dinletti doktor elleri ayaklarına bastırdı annesine çok duygulandım tutamadım kendimi ağladım.Tahlil verdim bahçeye ciktim iyice ağladım esimede bişey diyemiyorum kimsem yok diyede ağladım aileme bişey diyemiyorum ama çok üzülüyorum daha cok erken diceksiniz bendede öyle ama aksamada arkadaşımın hamile haberi o aldım çok sevindim allahım anali babalı büyütsün bu abla var o aradı oda hamiylis ama istemiyorlar aklıma bu suru şey geldi ama isyan etmiyorum.Hayırlısı insallah.Uzun oldu kusura bakmayın esim ise gitti yalnız kaldım yazmak istedim...
Gidiyoruz doktora insallah hayirlisa olurCanım yaaaa..üzülme, vakti gelince, sende anne olacaksın.tedavin varsa uygula ve de akışına bırak. Stres hiç iyi değil.
Çok gezdik bu geçen sürede inanın bıktım gezmekten esimde çok anlayışlı iyi biri benim için ailesinden vazgeçti o derece o yüzden istiyorum galibaDaha çok yeni evliliğin ..neden kendine zaman tanımayı denemiyorsun ? Bebek olduktan sonra hayatının büyük kısmını ona ayırıyorsun . Dışarı çıktığında bile bebise göre gidebileceğin yerleri tercih ediyorsun .hatta bazen hiç çıkamıyorsun . 2-3 sene eşini tanımanı (bazıları evlendikten sonra değişiyor) birlikte vakit geçirmeni (dolu dolu) sonrasında bebek sahibi olmanı tavsiye ederim .
Senin için ailesinden vazgectiyse, ailesi için de senden vazgeçebilir . Hayırlısı olsun hakkınızdaÇok gezdik bu geçen sürede inanın bıktım gezmekten esimde çok anlayışlı iyi biri benim için ailesinden vazgeçti o derece o yüzden istiyorum galiba
Kısmet diyelim hayırlısı rabbim iyi insanlar çıkarsın karşımıza esimede güveniyorum iyi bi aile olacağımıza kısmet insallahSenin için ailesinden vazgectiyse, ailesi için de senden vazgeçebilir . Hayırlısı olsun hakkınızda
Bence kendine arkadaş bul komşu falan azıcık kafan dağılsın Allah nasip eder inşallahSlm kizlar oturup konuşacak kimsem yok yaşadığım yerde sizlere yazmak istedim1 buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz ama rabbim Henüz nasip etmedi.Zamani vardir diyorum ama dun kontrol icin doktora gittim.Orda bi bayan ilk bebegiymis beraber girdik doktora kalp atışını dinletti doktor elleri ayaklarına bastırdı annesine çok duygulandım tutamadım kendimi ağladım.Tahlil verdim bahçeye ciktim iyice ağladım esimede bişey diyemiyorum kimsem yok diyede ağladım aileme bişey diyemiyorum ama çok üzülüyorum daha cok erken diceksiniz bendede öyle ama aksamada arkadaşımın hamile haberi o aldım çok sevindim allahım anali babalı büyütsün bu abla var o aradı oda hamiylis ama istemiyorlar aklıma bu suru şey geldi ama isyan etmiyorum.Hayırlısı insallah.Uzun oldu kusura bakmayın esim ise gitti yalnız kaldım yazmak istedim...
Komşu olacak kimse yok apartmanimdakiler hep yaşlı is arkadaşları var eşimin onların esleride hep havalı kimseyi istemiyorlar nerden bulcam burda bolufa yaşayan kimseyi hiç gormedim kk da bile yokBence kendine arkadaş bul komşu falan azıcık kafan dağılsın Allah nasip eder inşallah
sabret rabbim verirSlm kizlar oturup konuşacak kimsem yok yaşadığım yerde sizlere yazmak istedim1 buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz ama rabbim Henüz nasip etmedi.Zamani vardir diyorum ama dun kontrol icin doktora gittim.Orda bi bayan ilk bebegiymis beraber girdik doktora kalp atışını dinletti doktor elleri ayaklarına bastırdı annesine çok duygulandım tutamadım kendimi ağladım.Tahlil verdim bahçeye ciktim iyice ağladım esimede bişey diyemiyorum kimsem yok diyede ağladım aileme bişey diyemiyorum ama çok üzülüyorum daha cok erken diceksiniz bendede öyle ama aksamada arkadaşımın hamile haberi o aldım çok sevindim allahım anali babalı büyütsün bu abla var o aradı oda hamiylis ama istemiyorlar aklıma bu suru şey geldi ama isyan etmiyorum.Hayırlısı insallah.Uzun oldu kusura bakmayın esim ise gitti yalnız kaldım yazmak istedim...
Amin insallah ediyoruz dualar da namazda herkesten de dua istiyoruz bitkiler falanda kulaniyorum insallah rabbim hayirlica nasip etsinHerseyin bir zamani var ve unutma duanin acamayacagi kapi yoktur. Bizimde 3,5 yil cocugumuz olmadi ilk iki yil cok orali olmadik esimle gezdik tozduk.. Sonra yavas yavas yoklugunu hissetmeye basladik etrafimdaki herkes hamile kaliyordu ama bende tık yoktu. Uc farkli sehirde doktora gittik bir suru tahlil yaptik ne bende ne esimde bir sorun yoktu ama olmuyordu. Tedaviye basladik once klomen sonra asilama. Ikiside tutmayinca bende devam etmek istemedim artik hastaneye git gel cok yipranmistim bende. Bir sure gecti oyle. Sonra esimle beraber samimi bir sekilde dua etmeye basladik hergun dua ettik belirli ayetler var onlari okuduk ve o ay hamile kaldim mucize gibi birsey oldu resmen. Sende yanliz degilsin esinle beraber bol bol inanarak dua edin insallah sizde bir an once guzel bir haber alirsiniz..
Diğer tup açık evet ama ne bilim cagresiz gibiyim kimsem yok gibi rabbim nasip etmezse etmez önünde farkındayım ama hamile görünce hemen cokuyorum resmen
Eşin doktora gitmediyse senden kaynaklı olduğu kesin diyemeyiz.
Eşin doktora gitmiyosa korunmaya başla söyle bunuda mecbur kalıp gider
Elhamdülillah güveniyorum tefriciye dağıtım o zaman bende saol canim allah razi olsunCanım sen şimdi hamile kalmak istiyorsun ya algıda çekicilik işte hep sana inadına hamile haberleri geliyor.Benimde tek tüpüm kapalıydı 6 kez tüp bebek denedik düşün bendeki hayal kırıklıklarını ama hiç bir zaman umutsuzluğa düşmedim dilimden duayı eksik etmedim allahıma güvendim.TEDAVİYE BAŞLAMADAN ÖNCE SALAT-I TEFRİCİYEYE BAŞLA.ben artık bu son olmazsa olmasın son denememde bütün dualarımı yaptım mevlüt bile omuttum aşure ayında.ve sonuç ikizlerim var.VAKTİ ZAMANI GELİNCE OLACAK BOŞU BOŞUNA STRESE GİRME.STRES YAPARSAN HİÇ OLMAZ.ALLAHA GÜVEN
İnşallah Allah gönlüne göre bir dost verirKomşu olacak kimse yok apartmanimdakiler hep yaşlı is arkadaşları var eşimin onların esleride hep havalı kimseyi istemiyorlar nerden bulcam burda bolufa yaşayan kimseyi hiç gormedim kk da bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?