Hastaneye gitmek ve korona

Princesss12

🌞
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.386
1.832
63
28
Kızlar benim bogazimda yumru hissi var bir haftadir ama geçmiyor çok rahatsız edici:( Dün kbb gittim kamera ile baktı bisey yok dedi tekrar başka bir kbb gitsem mi kovidden dolayı korkuyorum ama boğazım felaket durumda yaa şaştım kaldım napacagimi? Siz hiç hastaneye gidiyor musunuz?

Kızlar benim bogazimda yumru hissi var bir haftadir ama geçmiyor çok rahatsız edici:KK43: Dün kbb gittim kamera ile baktı bisey yok dedi tekrar başka bir kbb gitsem mi kovidden dolayı korkuyorum ama boğazım felaket durumda yaa şaştım kaldım napacagimi? Siz hiç hastaneye gidiyor musunuz?
Esim gitti az önce. Hicbir yere dokunmamis gelir gelmez her seyini makineye attim. Kendisi da dusa girdi. Onlemimizi aldik. Hastaysak mecburuz napalim.

Kızlar benim bogazimda yumru hissi var bir haftadir ama geçmiyor çok rahatsız edici:KK43: Dün kbb gittim kamera ile baktı bisey yok dedi tekrar başka bir kbb gitsem mi kovidden dolayı korkuyorum ama boğazım felaket durumda yaa şaştım kaldım napacagimi? Siz hiç hastaneye gidiyor musunuz?
Mecbur kalınca gidiyor insanlar ne yapalım hastalık gelince çare aramaya çalışıyoruz. Ben haftada 4 gün gidiyorum mesela iğne vurulmaya. Gönül ister ki gitmeyeyim ama mecburum. Tedbirimi alıyorum duamı ediyorum elimden başka birşey gelmez ki😑

KBB doktoru kamera ile bakıp bir problrm goremediyse, yüksek ihtimalle hissettiginiz yumru hissi psikolojik. Anksiyete yaşadığım donemlerde bende de oluyordu. Hatta dönem.donem kaygı ve stres yaşayınca arada yine hissediyorum.
Bu arada tedbirlerimizi alıp hastaneye gidebilirsiniz. Mart ayindsn beri yaklaşık 15 günde bir kontrole, haftada 1 de iğne için hastaneye gidiyorum. Mecbur olunca gitmek zorundayız. Geçmiş olsun.

Mecbur kalınca gidiyor insanlar ne yapalım hastalık gelince çare aramaya çalışıyoruz. Ben haftada 4 gün gidiyorum mesela iğne vurulmaya. Gönül ister ki gitmeyeyim ama mecburum. Tedbirimi alıyorum duamı ediyorum elimden başka birşey gelmez ki😑
Allah yardimcimiz yapacak baska birşey yok galiba:(Herkes dışarda artık

Valla bugün göz doktoruna gitmek zorunda kaldım. Gırla test yapıldı. Hic bir yere dokunmadan geri döndüm. Bence sizi ki psikolojik ama yinede içiniz rahat etsin istiyorsanız bulunduğunuz şehrin en erken saatlerinde gidin hastahaneye

KBB doktoru kamera ile bakıp bir problrm goremediyse, yüksek ihtimalle hissettiginiz yumru hissi psikolojik. Anksiyete yaşadığım donemlerde bende de oluyordu. Hatta dönem.donem kaygı ve stres yaşayınca arada yine hissediyorum.
Bu arada tedbirlerimizi alıp hastaneye gidebilirsiniz. Mart ayindsn beri yaklaşık 15 günde bir kontrole, haftada 1 de iğne için hastaneye gidiyorum. Mecbur olunca gitmek zorundayız. Geçmiş olsun.
1 hafta oldu geçmedi vallahi zorluyor aslında stresli bir dönemdeyim psikiyatri randevumda var ona gitmek zorundayım o zamana kadar beklesem mi diye düşünüyorum belki depresanlar iyi gelir :(Sagolun sizede geçmiş olsun dikkat edin kendinize

Çookk gittik.. oğlu ilk covid vakası çktığında doğdu erken doğum olduğu için küvezdeydi.. yasak gelane kadar ben 1 kere gördüm. eşim sürekli süt götürdü.. sonra çıktı oğlum 10 gün sonra fıtığı çıktı .. sürkli kontrol halinde git gel yaptık hastaneye.. en son ameliyat oldu .. 😌 çok şükür birşey olmadı.. biryere dokunmayıp maskenizi takarak tedbirinizi alın yanınızda da dezefektan bulunsun bir yere ellerseniz hemen temizleyin ellerinizi

Bende boğaz ağrısıyla devlete gittim bakmadı bir şeyin yok dedi parol verip gönderdi. 3 gün sonra ağrım arttı ve özele gittim doktor boğazıma baktı! Hem küçük hem büyük bademcik iltihaplanmış boğazın felaket durumda dedi. İlaç verdi sadece 4 günde toparlandım 1 hafta sonra tamamen iyileştim.

Demem o ki 2. doktora git muhakkak ben 3 gün sonra falan gittim o zaman da çok ağrım vardı keşke direk ertesi gün gitseydim daha erken alırdım ilacı.

Size çok çok çok hak veriyorum. Geçmiş olsun . Biz göz muayenesi için gitmiştik.

Bende boğaz ağrısıyla devlete gittim bakmadı bir şeyin yok dedi parol verip gönderdi. 3 gün sonra ağrım arttı ve özele gittim doktor boğazıma baktı! Hem küçük hem büyük bademcik iltihaplanmış boğazın felaket durumda dedi. İlaç verdi sadece 4 günde toparlandım 1 hafta sonra tamamen iyileştim.

Demem o ki 2. doktora git muhakkak ben 3 gün sonra falan gittim o zaman da çok ağrım vardı keşke direk ertesi gün gitseydim daha erken alırdım ilacı.
Gidicem mecbur azalması bile şikayetim :(
Sizede geçmiş olsun

Zorunda olmama ragmen halen gitmiyorum. Havadan da bulastigi icin de hastanede oldugunu biliyorum. Bile bile gidemiyorum. Ne olacak boyle hic bilmiyorum.
Bir sağlık sorununuz varsa mutlaka gidin ,doktorlar ısrarla hastanefen kaçmayın diye uyarıyor. Bakın ben 15 Mart'tan beri 15 günde bir İstanbul'un en yoğun hastanelerinden birine gidiyorum çünkü mecburum. Öyle havadan kolayca bulaşsa kimse kalmazdı gecirmeyen. Maskenizi kurallara uygun biçimde takin, ellerinizi sık sık temizleyin. Bu salgının ne kafr daha süreceği meçhul, virüsten kaçarken Allah korusun başka sağlık sorunları yaşamayın.

Git git korkma ben her gün hastanedeyim tedbirini al

Back
X