Hastaneye gitmek ve korona

Kızlar benim bogazimda yumru hissi var bir haftadir ama geçmiyor çok rahatsız edici:( Dün kbb gittim kamera ile baktı bisey yok dedi tekrar başka bir kbb gitsem mi kovidden dolayı korkuyorum ama boğazım felaket durumda yaa şaştım kaldım napacagimi? Siz hiç hastaneye gidiyor musunuz?
Hastaneye gittiniz mi ne cıktı acaba? Aynısı suan bende de var bogazımda yumru şişlik gibi yutkunurken farkedilen cinsten. KBB ye gittim hiç bişey yok bir haftaya gecmezse antibiyotik başlayalım diye gecmedi antibiyotik te başladım son 1 gün kaldı antibiyotigin bitmesine ama hala aynı

kronik hastalığım var, normalde her ay gitmem lazım. 2 Doktorum da sakın gelme diyor, en son çare gel dediler

Kızlar benim bogazimda yumru hissi var bir haftadir ama geçmiyor çok rahatsız edici:( Dün kbb gittim kamera ile baktı bisey yok dedi tekrar başka bir kbb gitsem mi kovidden dolayı korkuyorum ama boğazım felaket durumda yaa şaştım kaldım napacagimi? Siz hiç hastaneye gidiyor musunuz?
Canım hamileyim ve 2 haftada bir en fazla o da haftada bir gittiğimde oluyor gidiyorum ben.. Ben biraz abartıyorum yanlış yapıyorum ama benim mevzu başka.. Konu sağlığınız sonuçta bence gidin.. Maskeni eldiveniniz olsun bir yere dokunmayın elinizi de yüz kısmınıza getirmeyin.. Bir yere dokunduğunuzda eldiveni değiştirin gidin.. Merak etmeyin hem hastanelerde önlemini alıyor.. Ama en önemlisi sizin tedbirli olmanız.. Ben dediklerimi aynen uyguluyorum çok şükür bir problem çıkmadı.. Siz benim gibi sık sık gitmeyin tabi ki ama ihmal etmeyin tedavinizi olun..

Ozel hastanelere gidiyorum. Devlete gitmem zaten Allah muhtac etmesin.

Kızlar benim bogazimda yumru hissi var bir haftadir ama geçmiyor çok rahatsız edici:KK43: Dün kbb gittim kamera ile baktı bisey yok dedi tekrar başka bir kbb gitsem mi kovidden dolayı korkuyorum ama boğazım felaket durumda yaa şaştım kaldım napacagimi? Siz hiç hastaneye gidiyor musunuz?
Ya benimde öyle birde sağlık personeliyim covid şüphesi üzerindeyim çünkü hastanın biri maskesi varken öksürme esnasında maskeyi aşağı indirdi bende odasındaydım.
Hasta inn birimindeydi ve şu an covid (+) karantinaya alında odada olamam çok büyük risk 6. Günümdeyim ama hiç-bir belirti bulgu yok sadece boğazımda bir yumru hissi sanki böyle ekmek yemişimde hamur kısmı boğazımda kalmış gibi

Iyi aksamlar arkadaslar,
Öncelikle konu sahibi cok gecmis olsun, doktor kamerayla bakti ve bisey görmediyse büyük bir ihtimalle pskolojik olabilir.
Ben saglik calisaniyim ve hergün hastanedeyim,korkunuzu anliyorum ama aslinda durum o kadar vahim degil.
Öncelikle hastanelere maskeyle giriliyor atesi olan herkese hemen test yapilip, testin sonucu gelene kadar en gec 24 saat COVID hastalari icin özel hazirlanmis, iceri servisin calisanlarinin disinda kimsenin giremedigi servislere yatiriliyorlar.
Hijyen kurallarina büyük bir titizlikle uyuluyor.Bu Virusun tek yayilma ortami nefesten hava yoluyla gecmesi, yoksa yüzeyden kapi kollarindan bu kadar kolay bulassaydi su ana kadar hepimize gecerdi.. cok düsük bir ihtimal.
Sosyal mesafeye uyulduktan sonra korkulacak bisey yok hepinize saglikli günler dilerim.
Bende sağlık calisaniyim siz hangi hastanedesiniz çünkü böyle bi durumla hiç karşılasmadımda

Back
X