Hastaneye gitmek ve korona

Şubat ayından beri ciğerlerim ağrıyor. Randevu aldım gideceğim diyene kadar covid çıktı. Ağrım hala devam ediyor ama gidemedim.
Ancak gel gör ki bu hafta bir yakınım hastaneye yattı mecburen başında refakatçi kaldım resmen imtihan. Gel kaygılar gel.

Bir sağlık sorununuz varsa mutlaka gidin ,doktorlar ısrarla hastanefen kaçmayın diye uyarıyor. Bakın ben 15 Mart'tan beri 15 günde bir İstanbul'un en yoğun hastanelerinden birine gidiyorum çünkü mecburum. Öyle havadan kolayca bulaşsa kimse kalmazdı gecirmeyen. Maskenizi kurallara uygun biçimde takin, ellerinizi sık sık temizleyin. Bu salgının ne kafr daha süreceği meçhul, virüsten kaçarken Allah korusun başka sağlık sorunları yaşamayın.
5 aydir aksatiyorum ben risk aliyorum ama virusu dusununce de gidemiyorum. Bekliyorum. insaAllah bir sey olmaz, Tesekkurler iyi niyetiniz icin..⚘

Geçmiş olsun. Büyük ihtimalle psikolojik sıkıntınız. Bende panikatak var. Stresli dönemlerimde bogazımı biri sıkıyor gibi hissederim. Nezamanki dikkatimi kendimden uzaklaştırırım başka şeylere yogunlaşırım geçer gider. Sizde öyle yapın. Doktora gittim birşeyim yok deyin kendinize ve geçssin gitsin inşallah ::) :)

Bende korkuyorum hastanelerden ama mecbur gidiyorum. Salgının başında stresten midemde gastrit olmuş. Erteledim ama dayanamıyacagım duruma gelince doktora gittim ilacımı aldım. Çok şükür rahatladım. Iyi ki gitmişim yoksa kaç ay daha sancı çekicektim. Bebeğimin aşıları içinde gidiyırum tabi hastaneye. Yapacak birşey yok önlemimizi alip gideceğiz. Nereye kadar evlerimizden çıkamıyacagızki

Bu bende 1 haftadir var boyundaki cukur kisimda basi hissi gibi sanki ilac icmisimde kalmis hissiyati gibi
Oyle sikintili bir donemdede degilim cok sukur ki psikolojik diyeyim
Cok kendine takan bir yapimda yok hastami oldum bi sorunmu var diye

En son dun aksam acaba midem gaz falan yapipmi boyle hissettiriyor diye evdeki su hamilelerin dahi ictigi meshur suruptan ictim gecti
Suan hala birsey hissetmedim devam ederse belliki gastroentorolojinin yollari tastan olacak aksatmayida dusunmuyorum

cok basit seyler icin degil ama rahatsizlik varsa gidilmesi gerekiyor yapacak birsey yok bazi seyleri ihmal etmekte ilerleyip gec sonuc alinmasina sebep
Bundan sonra yasam bir muddet boyle mecbursak gidicez kuralli kaideli yapacak birsey yok dusuncesindeyim

Son düzenleme:
Diş probleminiz var mı? Diş sorunları da boğazda şişlik hissi yaratıyor. Bir kan tahlilide verin siz troidlerinize falan bakılsın. Hastalıklarınızı ertelemeyin sonrasında daha çok uğraşırsınız birde. Özel hastaneler şu dönemde baya boş oluyor korkuyorsanız tercih edebilirsiniz

Iyi aksamlar arkadaslar,
Öncelikle konu sahibi cok gecmis olsun, doktor kamerayla bakti ve bisey görmediyse büyük bir ihtimalle pskolojik olabilir.
Ben saglik calisaniyim ve hergün hastanedeyim,korkunuzu anliyorum ama aslinda durum o kadar vahim degil.
Öncelikle hastanelere maskeyle giriliyor atesi olan herkese hemen test yapilip, testin sonucu gelene kadar en gec 24 saat COVID hastalari icin özel hazirlanmis, iceri servisin calisanlarinin disinda kimsenin giremedigi servislere yatiriliyorlar.
Hijyen kurallarina büyük bir titizlikle uyuluyor.Bu Virusun tek yayilma ortami nefesten hava yoluyla gecmesi, yoksa yüzeyden kapi kollarindan bu kadar kolay bulassaydi su ana kadar hepimize gecerdi.. cok düsük bir ihtimal.
Sosyal mesafeye uyulduktan sonra korkulacak bisey yok hepinize saglikli günler dilerim.

Kızlar benim bogazimda yumru hissi var bir haftadir ama geçmiyor çok rahatsız edici:KK43: Dün kbb gittim kamera ile baktı bisey yok dedi tekrar başka bir kbb gitsem mi kovidden dolayı korkuyorum ama boğazım felaket durumda yaa şaştım kaldım napacagimi? Siz hiç hastaneye gidiyor musunuz?
Hastaneler sterilize ediliyor, maskesiz girilmiyor. Hastanenin kapısıyla, penceresiyle aşk yaşamadığınız sürece bir şey olmaz. Önleminizi alıp gidin, bu kadar abartmayın.

O kadar korunduk korunduk ne oldu...oglumun ayagina cay dokuldu ve yandi. 2 gunde bir kartal egitim arastirma yanik tedavi merkezine goturuyorum 18 aylik bebeye maske de takamiyoruz..gecenlerde asiya da goturdum...mecbursak gidecegiz baska care yok

Şubat ayından beri ciğerlerim ağrıyor. Randevu aldım gideceğim diyene kadar covid çıktı. Ağrım hala devam ediyor ama gidemedim.
Ancak gel gör ki bu hafta bir yakınım hastaneye yattı mecburen başında refakatçi kaldım resmen imtihan. Gel kaygılar gel.
Geçmiş olsun sizde en kısa zmaanda doktora görünün kendi kendine geçmiyor

Bende korkuyorum hastanelerden ama mecbur gidiyorum. Salgının başında stresten midemde gastrit olmuş. Erteledim ama dayanamıyacagım duruma gelince doktora gittim ilacımı aldım. Çok şükür rahatladım. Iyi ki gitmişim yoksa kaç ay daha sancı çekicektim. Bebeğimin aşıları içinde gidiyırum tabi hastaneye. Yapacak birşey yok önlemimizi alip gideceğiz. Nereye kadar evlerimizden çıkamıyacagızki
Endoskopiyi bende düşünüyorum ama çok korkuyorum nasıl yaptırdınız bayiltiyorlarmi

Diş probleminiz var mı? Diş sorunları da boğazda şişlik hissi yaratıyor. Bir kan tahlilide verin siz troidlerinize falan bakılsın. Hastalıklarınızı ertelemeyin sonrasında daha çok uğraşırsınız birde. Özel hastaneler şu dönemde baya boş oluyor korkuyorsanız tercih edebilirsiniz
Dişlerim sağlam.kan tahlili yapılacak 27sinde troidi bende düşündüm ama boğazındaki şey zaman zamn geçiyor psikolojik olduğunu düşünmeye başladım

Dişlerim sağlam.kan tahlili yapılacak 27sinde troidi bende düşündüm ama boğazındaki şey zaman zamn geçiyor psikolojik olduğunu düşünmeye başladım

Iyi aksamlar arkadaslar,
Öncelikle konu sahibi cok gecmis olsun, doktor kamerayla bakti ve bisey görmediyse büyük bir ihtimalle pskolojik olabilir.
Ben saglik calisaniyim ve hergün hastanedeyim,korkunuzu anliyorum ama aslinda durum o kadar vahim degil.
Öncelikle hastanelere maskeyle giriliyor atesi olan herkese hemen test yapilip, testin sonucu gelene kadar en gec 24 saat COVID hastalari icin özel hazirlanmis, iceri servisin calisanlarinin disinda kimsenin giremedigi servislere yatiriliyorlar.
Hijyen kurallarina büyük bir titizlikle uyuluyor.Bu Virusun tek yayilma ortami nefesten hava yoluyla gecmesi, yoksa yüzeyden kapi kollarindan bu kadar kolay bulassaydi su ana kadar hepimize gecerdi.. cok düsük bir ihtimal.
Sosyal mesafeye uyulduktan sonra korkulacak bisey yok hepinize saglikli günler dilerim.
Teşekkür ederim haklisiniz

Endoskopiyi bende düşünüyorum ama çok korkuyorum nasıl yaptırdınız bayiltiyorlarmi

çok geçmiş olsun.Ben 6-7 yıl önce endoskopi yaptırdım mide sorunlarım yüzünden... bayılttılar daha doğrusu uyuttular. işlem kısa sürmüş, gözümü açtığımda bitmişti.

Benimde oldu doktora gittim birşey yok psikiyatrise gidin dedi. Bence ilk bi doktora çıkın ben kimyasal gebelikte gecirdim hastaneye çok gitmek zorunda kaldım maskemi degistirdim dezenfektanımı aldım birde numara beklerken çok sira varsa açık havada durmustum. Onlemlerle yaşamaya alıştık. Onlemlerinizi tam alın bence aksatmayin

Back
X