- Konu Sahibi Princesss12
Hakli oldugunuzu biliyorum ama normalde de istemeyerek giderdim hep. Son anlarda.Bence bu da doğru değil yani bir hastalığınız varsa risk alıp gitmek gerek bu illetin geçeceği de yok gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakli oldugunuzu biliyorum ama normalde de istemeyerek giderdim hep. Son anlarda.Bence bu da doğru değil yani bir hastalığınız varsa risk alıp gitmek gerek bu illetin geçeceği de yok gibi
5 aydir aksatiyorum ben risk aliyorum ama virusu dusununce de gidemiyorum. Bekliyorum. insaAllah bir sey olmaz, Tesekkurler iyi niyetiniz icin..⚘Bir sağlık sorununuz varsa mutlaka gidin ,doktorlar ısrarla hastanefen kaçmayın diye uyarıyor. Bakın ben 15 Mart'tan beri 15 günde bir İstanbul'un en yoğun hastanelerinden birine gidiyorum çünkü mecburum. Öyle havadan kolayca bulaşsa kimse kalmazdı gecirmeyen. Maskenizi kurallara uygun biçimde takin, ellerinizi sık sık temizleyin. Bu salgının ne kafr daha süreceği meçhul, virüsten kaçarken Allah korusun başka sağlık sorunları yaşamayın.
Hastaneler sterilize ediliyor, maskesiz girilmiyor. Hastanenin kapısıyla, penceresiyle aşk yaşamadığınız sürece bir şey olmaz. Önleminizi alıp gidin, bu kadar abartmayın.Kızlar benim bogazimda yumru hissi var bir haftadir ama geçmiyor çok rahatsız ediciDün kbb gittim kamera ile baktı bisey yok dedi tekrar başka bir kbb gitsem mi kovidden dolayı korkuyorum ama boğazım felaket durumda yaa şaştım kaldım napacagimi? Siz hiç hastaneye gidiyor musunuz?
Geçmiş olsun sizde en kısa zmaanda doktora görünün kendi kendine geçmiyorŞubat ayından beri ciğerlerim ağrıyor. Randevu aldım gideceğim diyene kadar covid çıktı. Ağrım hala devam ediyor ama gidemedim.
Ancak gel gör ki bu hafta bir yakınım hastaneye yattı mecburen başında refakatçi kaldım resmen imtihan. Gel kaygılar gel.
Endoskopiyi bende düşünüyorum ama çok korkuyorum nasıl yaptırdınız bayiltiyorlarmiBende korkuyorum hastanelerden ama mecbur gidiyorum. Salgının başında stresten midemde gastrit olmuş. Erteledim ama dayanamıyacagım duruma gelince doktora gittim ilacımı aldım. Çok şükür rahatladım. Iyi ki gitmişim yoksa kaç ay daha sancı çekicektim. Bebeğimin aşıları içinde gidiyırum tabi hastaneye. Yapacak birşey yok önlemimizi alip gideceğiz. Nereye kadar evlerimizden çıkamıyacagızki
Dişlerim sağlam.kan tahlili yapılacak 27sinde troidi bende düşündüm ama boğazındaki şey zaman zamn geçiyor psikolojik olduğunu düşünmeye başladımDiş probleminiz var mı? Diş sorunları da boğazda şişlik hissi yaratıyor. Bir kan tahlilide verin siz troidlerinize falan bakılsın. Hastalıklarınızı ertelemeyin sonrasında daha çok uğraşırsınız birde. Özel hastaneler şu dönemde baya boş oluyor korkuyorsanız tercih edebilirsiniz
Dişlerim sağlam.kan tahlili yapılacak 27sinde troidi bende düşündüm ama boğazındaki şey zaman zamn geçiyor psikolojik olduğunu düşünmeye başladımDiş probleminiz var mı? Diş sorunları da boğazda şişlik hissi yaratıyor. Bir kan tahlilide verin siz troidlerinize falan bakılsın. Hastalıklarınızı ertelemeyin sonrasında daha çok uğraşırsınız birde. Özel hastaneler şu dönemde baya boş oluyor korkuyorsanız tercih edebilirsiniz
Teşekkür ederim haklisinizIyi aksamlar arkadaslar,
Öncelikle konu sahibi cok gecmis olsun, doktor kamerayla bakti ve bisey görmediyse büyük bir ihtimalle pskolojik olabilir.
Ben saglik calisaniyim ve hergün hastanedeyim,korkunuzu anliyorum ama aslinda durum o kadar vahim degil.
Öncelikle hastanelere maskeyle giriliyor atesi olan herkese hemen test yapilip, testin sonucu gelene kadar en gec 24 saat COVID hastalari icin özel hazirlanmis, iceri servisin calisanlarinin disinda kimsenin giremedigi servislere yatiriliyorlar.
Hijyen kurallarina büyük bir titizlikle uyuluyor.Bu Virusun tek yayilma ortami nefesten hava yoluyla gecmesi, yoksa yüzeyden kapi kollarindan bu kadar kolay bulassaydi su ana kadar hepimize gecerdi.. cok düsük bir ihtimal.
Sosyal mesafeye uyulduktan sonra korkulacak bisey yok hepinize saglikli günler dilerim.
Geçmiş olsunO kadar korunduk korunduk ne oldu...oglumun ayagina cay dokuldu ve yandi. 2 gunde bir kartal egitim arastirma yanik tedavi merkezine goturuyorum 18 aylik bebeye maske de takamiyoruz..gecenlerde asiya da goturdum...mecbursak gidecegiz baska care yok
Endoskopiyi bende düşünüyorum ama çok korkuyorum nasıl yaptırdınız bayiltiyorlarmi
Geçmiş olsun sizde en kısa zmaanda doktora görünün kendi kendine geçmiyor