- 25 Kasım 2014
- 290
- 201
- 48
- 34
- Konu Sahibi pamuksekerim23
-
ciddi bişeymidirHemen gitmelisin
Gıda Teknolojisi okuyorum ben biraz bilgim var bence sağlık ihmali beslemesi olmaz.akliniza gelmick şeyler zehirleye bilir gitmeniz de fayda varkızlar yarım saat önce ananans yedim yerken dudaklarımda dilimde kaşıntı ve yanma başladı önce önemsemedim ama giderek şiddetlendi
dilim kıpkırmızı oldu az şişti kaşınıyor yanıyor uyuşuyor konuşurken biraz zorlanıyorum dilimin üzerinde biravuç limontuzu var sanki
dudaklarımda boğazımda ve vücudumdada az kaşıntı var yarım saat oldu ağzımı falan çalkalıyorum suyla yok geçmiyor beklemelimiyim
daha büyük bir sorun çıkarmı doktora gitmelimiyim başına böyle bişey gelen varmı
bu saatta eşimi panikletmek istemiyorum küçük bir alerjidir diye düşünüyorum ben ama bilemedim yinede bukonuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim hemen hataneye gitmelimiyim yoksa yarım saat daha bekleyip duruma göre mi gideyim
ilkdefa yedim yemeseydim keşkeDaha önce ananas yedin mi?
nasıl düzeldi babanız ben farkedince yemeği kestim hemenBogazina falan iner şişlik allah korusun gitnelisin
Benim de babamin kiviye karsi alerjisi vardir bir kere yemisti adam boguluyordu az kalsin
Acile goturder hemen nefes alamiyordu cunkunasıl düzeldi babanız ben farkedince yemeği kestim hemen
hastane uzak baya şehrin bir ucu napayım bilemedimDaha önce ananas yedin mi? Alerji gibi geldi bana ama. Bence dotora gitmelisin sabahı beleme var mı yakında hastane
ilkdefa yedim yemeseydim keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?