hastaneye gitmelimiyim acil cevap lütfen

pamuksekerim23

ALLAHIM OL DE OLUVERSİN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
290
201
48
34
kızlar yarım saat önce ananans yedim yerken dudaklarımda dilimde kaşıntı ve yanma başladı önce önemsemedim ama giderek şiddetlendi
dilim kıpkırmızı oldu az şişti kaşınıyor yanıyor uyuşuyor konuşurken biraz zorlanıyorum dilimin üzerinde biravuç limontuzu var sanki

dudaklarımda boğazımda ve vücudumdada az kaşıntı var yarım saat oldu ağzımı falan çalkalıyorum suyla yok geçmiyor beklemelimiyim
daha büyük bir sorun çıkarmı doktora gitmelimiyim başına böyle bişey gelen varmı

bu saatta eşimi panikletmek istemiyorum küçük bir alerjidir diye düşünüyorum ben ama bilemedim yinede bukonuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim hemen hataneye gitmelimiyim yoksa yarım saat daha bekleyip duruma göre mi gideyim

arkadaşlar cevap için hepinize teşekkürederim çok yardımcı oldu bana başkalarınında başına gelmişolup ciddi bişey olmamasından dolayı şimdilik doktora gitmeyi düşünmüyorum eğer şikayetelerimde artışolursa hemen gideceğim şuanda dilimdeki şişlik neredeyse %80 indi ama diğer şikeyetler devam ediyor duruma göre heberdar edrim sizleri çok sağolun çook yardımcı oldunuz

Son düzenleme:
Gıda Teknolojisi okuyorum ben biraz bilgim var bence sağlık ihmali beslemesi olmaz.akliniza gelmick şeyler zehirleye bilir gitmeniz de fayda var

Daha fazla şişebilir dilin belliki alerjin var yada ananasta bise var alerji deyip geçme ciddi sonuçlara neden olabiliyo al eşini git canım gitmekle bişey kaybetmezsin gitte için rahat olsun en azından gećmiş olsun

Bogazina falan iner şişlik allah korusun gitnelisin
Benim de babamin kiviye karsi alerjisi vardir bir kere yemisti adam boguluyordu az kalsin

vücudumdaki kaşıntı piskolojik korktuğumdan sanırım ama dilimdeki acı ve kaşıntı fena şişlik biraz indi gibi

Zaten çok kötü bir şey olsaydı, siz başlık açana, gelen mesajları okuyana kadar geçen sürede olan olmuştu. Şaka bir yana rahatsızsanız gidin doktora. Sizi görmüyoruz, ne durumda olduğunuzu bilmiyoruz, nasıl bizim yorumlarımıza güvenip de doktora gidip gitmemeye karar veriyorsunuz?

Geçen sabaha karşı eşime erikten aynısı oldu hemen acile gidin lütfen ihmal etmeyin çok korkunç oldu onunda nefes alamamaya başladı bi süre sonra. Acilden girin hemen bi iğne yaptılar ona geçti 1 2 saat sonra ama iğneyi yapmaları şartmis tabi yoksa kendiliğinden geçmiyor

Çok fazla ananas yemek dudak ve dilde hassasiyet oluşmasına yol açabilir. Bu hassasiyet şişlik ve kaşıntı ile birlikte görülüyorsa ananas alerjisi belirtisi olabilir. Olgunlaşmamış ananas yemek oldukça tehlikelidir, şiddetli ishal ve kusmaya neden olabilir.bak canım nette bu yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…