hastaneye gitmelimiyim acil cevap lütfen

tatlım alerjin varmış belirtiler alerji belirtisi ve alerjini bir tedavi yöntemi yo geçer yani ama sen içim rahat etsin diyorsan dr git bende eczacıyım

zaten aşırı kötü değilim aşırı kötü olurum diye korktuğumdan başına böyle bişey gelen varmı basit bişeymi yoksa ciddi bişeymi diye merak ettim ama gördüğüm üzere çoğu kişinin başına gelmiş ve azda olsa rahatlama başladı çokşükür

domatese ve soğuğa karşı alerjim vardı benim üzerine birde bu eklendi
neyse canım ananas pekte önemli değil :) domatesi çok severim bende.yemeklerin içinde yediğimde bişey olmuyor ama çiğ halde yersem kızarıklık oluyor.buna rağmen dayanamıyorum yazın yiyorum :) soğuk alerjisi nasıl oluyorki canım

Aynisi basima geldi snradan anladimki kabuklarini iyi soymassaniz dediginiz seyler meydana geliyor bendekide aynisi olmustu naptiysam gecmedi taki ardindan birgun gecene kadar..

geçmişolsun şişlik indi sade kaşıntı ve kızarıklı devam ediyor çok teşekküredrm

üşüdüğümde ve soğuksuyla temas ettiğimde anında üşüyen bölgelerde kabarma kaşıntı ve kızarıklık oluyor sıcağa geldiğimde dahada yanma ve kaşıntı oluyor sonra birsüre sonra ısınınca düzelme oluyor geçiyor şükür dilimdeki şişlik indi ama kaşıntı yanma devam ediyor

anladım canım çok değişikmiş.Allah beterinden korusun.aman neyse dilindeki inmiş.bende korktum aniden dil olunca.aklıma kötü şeyler geldi.boğaza iner diye..hiç bişey sürme canım sakın diline.bekle kendi kendine geçecek demekki şişlik indiğine göre

Aynisi basima geldi snradan anladimki kabuklarini iyi soymassaniz dediginiz seyler meydana geliyor bendekide aynisi olmustu naptiysam gecmedi taki ardindan birgun gecene kadar..
arkadaşlar cevap için hepinize teşekkürederim çok yardımcı oldu bana başkalarınında başına gelmişolup ciddi bişey olmamasından dolayı şimdilik doktora gitmeyi düşünmüyorum eğer şikayetelerimde artışolursa hemen gideceğim şuanda dilimdeki şişlik neredeyse %80 indi ama diğer şikeyetler devam ediyor duruma göre heberdar edrim sizleri çok sağolun çook yardımcı oldunuz

amin canım çok şükür düzelme başladı inşallah tamamen geçer birden dilim falan şişince çok korktum iyiyim şimdilik

Ben doktora sordum, gerek yok dedi :)

Daha önce yediğinizde de böyle bir şey olmuş muydu? Eğer olmamışsa yeni bir alerji olabilir. Fakat ben ne zaman ananas yesem benim de dilim pürüzlenir. Çok ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Eğer şu saatte kötüleşmemişse büyük ihtimal alerji değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…