- 25 Kasım 2014
- 290
- 201
- 48
- 34
- Konu Sahibi pamuksekerim23
-
bende baktım canım sağol ilgin için ama çok yemedeim gayette olgunlaşmıştı ama alarjik sanırım 3 5 küçük dilimden sonra başladı ve yedikçe artığını görünce bıraktım hemenÇok fazla ananas yemek dudak ve dilde hassasiyet oluşmasına yol açabilir. Bu hassasiyet şişlik ve kaşıntı ile birlikte görülüyorsa ananas alerjisi belirtisi olabilir. Olgunlaşmamış ananas yemek oldukça tehlikelidir, şiddetli ishal ve kusmaya neden olabilir.bak canım nette bu yazıyor
boğazım şişmedi dilim şişmişti ama sanki şişi azaldı gbi acayip yanıyor kızarık ve kaşınıyor limontuzu varmış gibi ağzımda boğazımda dudak çevremde kaşınıyor kızardı su değince rahatladı gibi biraz nefes darlığı yokDilin dudağın şiş dimi ? Yüzünde deride kızarıklık var mı mide bulantısı falan bunlar alerji belirtisi benimde yer fıstığına var nefes darlığı bile yapıyor
Gecen gun ogluma aynisi olduuu.mahvoldu yavrum.gectii sonra.kızlar yarım saat önce ananans yedim yerken dudaklarımda dilimde kaşıntı ve yanma başladı önce önemsemedim ama giderek şiddetlendi
dilim kıpkırmızı oldu az şişti kaşınıyor yanıyor uyuşuyor konuşurken biraz zorlanıyorum dilimin üzerinde biravuç limontuzu var sanki
dudaklarımda boğazımda ve vücudumdada az kaşıntı var yarım saat oldu ağzımı falan çalkalıyorum suyla yok geçmiyor beklemelimiyim
daha büyük bir sorun çıkarmı doktora gitmelimiyim başına böyle bişey gelen varmı
bu saatta eşimi panikletmek istemiyorum küçük bir alerjidir diye düşünüyorum ben ama bilemedim yinede bukonuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim hemen hataneye gitmelimiyim yoksa yarım saat daha bekleyip duruma göre mi gideyim
aynen o sert yeri keserken ayırdım ama bir ısırık almıştım içim rahatladı sağolArkadasim ananasin ortasindaki o kalin yeri de yemissen yapar. Ben bazen bi parcasini unutmus oluyorum ve bir parcasi bile ne hale getiriyor. O yüzden bir sorun yok merak etme..
çok sağolun içim rahatladı ama eşimde sorun olmadıbir durun yok birşey
ananas öyle yapar yediğin zaman dilinde yarılmalar olur yanmalar olur
bişey yok herkese aynısını yapar
korkma
canım benimde domatese alerjim var.vücudumda inanılmaz kaşıntı yapıyor ama geçiyor.seninki dilde olduğu için korktum benbende baktım canım sağol ilgin için ama çok yemedeim gayette olgunlaşmıştı ama alarjik sanırım 3 5 küçük dilimden sonra başladı ve yedikçe artığını görünce bıraktım hemen
aynen o sert yeri keserken ayırdım ama bir ısırık almıştım içim rahatladı sağol
babanızın durumu bayağı kötüymüş bende nefes alma güçlüğü yok şuan sanki dilimin şişi inmeye başladı gibiAcile goturder hemen nefes alamiyordu cunku
domatese ve soğuğa karşı alerjim vardı benim üzerine birde bu eklendicanım benimde domatese alerjim var.vücudumda inanılmaz kaşıntı yapıyor ama geçiyor.seninki dilde olduğu için korktum ben
sanki dilimin şişi indi gibi ama kaşıntı ve yanma devam ediyor dilim benek benek olduRica ederim. Korkulacak bir durum yok.. rahat ol ;-)
sadece ananansın değdiği yerler kaşınıyor sanki su değdikçe azaldı gibi dilimin şişliğiAlerjik reaksiyon veriyorsun, dil de beynine yakin , bence kalkip git.
Canim bi sorun yok o aciyi biliyorum. Boyle sanki diken batiriyorlar gibi oluyoe.sanki dilimin şişi indi gibi ama kaşıntı ve yanma devam ediyor dilim benek benek oldu
sadece ananansın değdiği yerler kaşınıyor sanki su değdikçe azaldı gibi dilimin şişliği
bende ortasından azıcık yedim sonra tabaktan normla yerleri yedikçe sanki ağzım alev topu gbi oldu yandı şişti kabardı dilim dudağımda boğazımda kaşınıyorBenim kardeşimde de ananasin o orta kismi alerji yapmıştı. Ortasini yediniz mi?
Kardesimde sadece dudakta biraz kizariklik ve yanlış hatırlamıyorsam dilinde kizarma filan vardı bekledik gecti ama sizinki daha ciddi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?