Hastaneye gitmeye çok korkuyorum

Efsun64

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
3.996
4.795
408
Arkadaşlar çok kötü hissediyorum. Tersleyip beni netten teşhis koymak üzerinden üzecekseniz lütfen yazmayın kalp kırmayın boşuna... Böyşe bi zamanda çok değişik bir hastalığa yakalandım sanırım.
3 gün önce dilimin altındaki tükürük bezim avımaya başladı dün şişti bugün biraz daha şişmişti az önce farkettm ki çenemin altı da şişmiş. İnternetten belirtilere baktım ve tükürük bezi tümörü olabileceğinden korluyorum. Zaman geçirmeden öüdehale edilmeli yazıyor tek tedavi cerrahi diyor bunun anlamı ameliyat mı bu zamanda çok riskli çok korkuyorum napıcam ben napıcam aaah napıcam :KK43:

Tükrük bezi tümörleri ağrılı olmaz
Sakin olun
Evde kendinize uğraşacak birşeyler bulun
Ve en önemlisi

#EVDEKALIN

O nasl geçer nasıldı siz yaşadınız mı

Yaşamadım, hastalıklarınızı da yaşayan insanların tavsiyelerine göre şekillendirmemenizi tavsiye ederim ömrünüz boyunca. ama anlattığınız semptomlar uyuyor taşa. Ucundaki beyaz şey dediginiz de taş olabilir. Ayrıca tümör dediginiz şey ağrı yapmaz, 3 günde de büyümez. Ama tıpta %100 kesin yoktur çoğu zaman, olmaz deriz birinde olur. Forumlardan medikal tavsiye almak bana kalırsa çok yanlış biraz rahatlayın diye yazıyorum. Tükürük bezinizin drene olduğu lenf nodu şişmiştir, kanserde de aynı yer şişiyor demissiniz, evet. Hangi lenf noduna drene oluyorsa herhangi bir olayda, tükürük bezinde dış gebelik bile hasıl olsa aynı yer şişer.

Klavye ezikleri dalga geçerler illaki boşverin..

Basit bir iltihap da olabilir. Bir kaç gün daha bekleyin..
Propolis damla alıp sıkın üstüne. Bir kaç güne belli olur. İnmezse randevu alıp gidin mutlaka.

Hehhhh uzay gemisi kazası geçirse üzerine propolis damlatacak tayfa da gelmiş. Hoş geldin. Çörek otu yağı da damlatsın de mi aplası

Bende kasınıyorum strese girince hep kasınırım hatta kabarır vucudum.
İnternetten baksam uyuz cıkacak bılıyorum, bakmıyorum.
Belkı de uyuzumdur, kısmet.

Ben de hapşırınca kafamın sol yarısı uyuşuyor. Bunun sebebini aşırı merak ediyordum araştırdım ms çıktım

Yaşamadım, hastalıklarınızı da yaşayan insanların tavsiyelerine göre şekillendirmemenizi tavsiye ederim ömrünüz boyunca. ama anlattığınız semptomlar uyuyor taşa. Ucundaki beyaz şey dediginiz de taş olabilir. Ayrıca tümör dediginiz şey ağrı yapmaz, 3 günde de büyümez. Ama tıpta %100 kesin yoktur çoğu zaman, olmaz deriz birinde olur. Forumlardan medikal tavsiye almak bana kalırsa çok yanlış biraz rahatlayın diye yazıyorum. Tükürük bezinizin drene olduğu lenf nodu şişmiştir, kanserde de aynı yer şişiyor demissiniz, evet. Hangi lenf noduna drene oluyorsa herhangi bir olayda, tükürük bezinde dış gebelik bile hasıl olsa aynı yer şişer.
İlgilrndiğiniz için kırmadan küçümsemeden konuştuğunuz için teşekkür ederim doktor musunuz ? Böyle bir dönemde hastaneye gitmeye korkuyorum bu konyda bana ne tavsiye edersiniz

Back
X