Hastaneye gitmeye çok korkuyorum

İlgilrndiğiniz için kırmadan küçümsemeden konuştuğunuz için teşekkür ederim doktor musunuz ? Böyle bir dönemde hastaneye gitmeye korkuyorum bu konyda bana ne tavsiye edersiniz

Kulak burun boğaz doktoru değilim haddim olmayan konulara karışmak da hiç istemem. Fayda etmeye çalısırken zarar vermeyeyim. Sonuçta sizi muayene etmedim.

Klavye ezikleri dalga geçerler illaki boşverin..

Basit bir iltihap da olabilir. Bir kaç gün daha bekleyin..
Propolis damla alıp sıkın üstüne. Bir kaç güne belli olur. İnmezse randevu alıp gidin mutlaka.
Teşekkür ederim desteğiniz için şuraya dertleşmeye fikir edinmeye akıl akıldan üstündür deyip bir şeyler öğrenmeye geliyoru hep bi aşağılama hep bi tersleme bir şey yazmaya korlar olduö gerçekten

Kulak burun boğaz doktoru değilim haddim olmayan konulara karışmak da hiç istemem. Fayda etmeye çalısırken zarar vermeyeyim. Sonuçta sizi muayene etmedim.
Teşekkür ederim branşınız nedir. Bende ra var ve cushing geçirdim bunlar da tetikler mi sizin bilginize göre peki

Bademciğiniz var mı? Benim bademciğim yoktur ama sürekli gümrük bezlerim şişer özellikle ilkbaharda.
Karbonatlı tuzlu suyu burnunuzdan çekin bir de gargara yapın

Dilimin altinda tukruk bezi kisti olusmustu benim de. Tukruk bezi kanalinin tikanmasi sebebiyle sisiyor. Operasyon ile alınacaktı fakat operasyona on gün kala kendi kendine indi, yok oldu. Fakat toplamda ilk olustuktan yaklasik 2 ay sonra inmis oldu. Aniden olusan sismeler kanser yani kotu huylu kist olmuyor cogunlukla. Hastaneler su an malum, korona durumlari. Gecmis olsun

Dilimin altinda tukruk bezi kisti olusmustu benim de. Tukruk bezi kanalinin tikanmasi sebebiyle sisiyor. Operasyon ile alınacaktı fakat operasyona on gün kala kendi kendine indi, yok oldu. Fakat toplamda ilk olustuktan yaklasik 2 ay sonra inmis oldu. Aniden olusan sismeler kanser yani kotu huylu kist olmuyor cogunlukla. Hastaneler su an malum, korona durumlari. Gecmis olsun
Allah razı olsn o yüzden ekstra korkuyorum Allaha şükür sizin geçmiş sevndm

Canım tükürük bezimde taş olmuştu aynı bahsettiğin gibi.
Çenemin altı ağrıyordu, hatta inanır misin dilimin alt kısmından küçücük taş bile çıkmıştı, ama felç geçirir gibi kötü bir agriydi.
Dr a gittiğimde ultrason tetkiki ve antibiyotik vermişti.
Aynı şeyse şayet korkma, gidebilirsen özele git geçmiş olsun.

Canım tükürük bezimde taş olmuştu aynı bahsettiğin gibi.
Çenemin altı ağrıyordu, hatta inanır misin dilimin alt kısmından küçücük taş bile çıkmıştı, ama felç geçirir gibi kötü bir agriydi.
Dr a gittiğimde ultrason tetkiki ve antibiyotik vermişti.
Aynı şeyse şayet korkma, gidebilirsen özele git geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim ben kabakulak olmş gibi hissediyorum ağrı yok şişliğin verdiği bi rahatsızlık var inşallah kötü bir durum değildir bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah :))

Çok teşekkür ederim ben kabakulak olmş gibi hissediyorum ağrı yok şişliğin verdiği bi rahatsızlık var inşallah kötü bir durum değildir bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah :))
Aminn canım 🙏
Bütün bebek bekleyenler inşallah ☺️
Umarım seninde bir an önce geçer 🙏🙏

aile Hekiminize telefonla ulaşın size ilaç verir. Hemen niye tümör diyorsunuz ki? İşye internetle ancak daha güzel korkulup, endişeleniyorsunuz. Bilen birine danışacaksınız. Hastaneye gitmeden arayın, aile hekiminize sorun.

Arkadaşlar çok kötü hissediyorum. Tersleyip beni netten teşhis koymak üzerinden üzecekseniz lütfen yazmayın kalp kırmayın boşuna... Böyşe bi zamanda çok değişik bir hastalığa yakalandım sanırım.
3 gün önce dilimin altındaki tükürük bezim avımaya başladı dün şişti bugün biraz daha şişmişti az önce farkettm ki çenemin altı da şişmiş. İnternetten belirtilere baktım ve tükürük bezi tümörü olabileceğinden korluyorum. Zaman geçirmeden öüdehale edilmeli yazıyor tek tedavi cerrahi diyor bunun anlamı ameliyat mı bu zamanda çok riskli çok korkuyorum napıcam ben napıcam aaah napıcam :KK43:

Arada benimde dilimde sivilce benzeri yada dİş etimde apse oluşuyor. Ben önemli bişey olduğunu düşünmüyorum biraz bekleyin bence geçmezse doktora gıdın. Bana kalsa hemen gidin derdim aMa bu aralar corona illeti yuzunden elimiz kolumuz baglandi mumkun oldugunca disari cikmiyorum.

Bide konu dışında ama sanırım 88 kilodan 75 kiloya düşmüşsünüz ne yaptınız? Benimde kilom aynı ve doğum yapmadan önceki kiloma dönmek istiyorum artık :110:

Bu aralar öyle bir teşhis konulan akraba arkadaş var mı etkilenmiş olabilirsiniz benim bir tanıdığıma meme kanseri teşhisi kondu bir ay gogsum ağrıdı sonra virüs çıktı bütün ılgım ona kayinca agrilarim da dindi ya da bir yerlerde okumuş olabilirsiniz bu aralar herkes takıntılı çünkü umarım öyledir sizinki de

Back
X