Hastaneye gitmeye çok korkuyorum

aile Hekiminize telefonla ulaşın size ilaç verir. Hemen niye tümör diyorsunuz ki? İşye internetle ancak daha güzel korkulup, endişeleniyorsunuz. Bilen birine danışacaksınız. Hastaneye gitmeden arayın, aile hekiminize sorun.
Ay valla tümörden taştan baika bişey çıkmadı karşıma :) fotolara da baktım aynı benim gibi olunca çok korktm

Bu aralar öyle bir teşhis konulan akraba arkadaş var mı etkilenmiş olabilirsiniz benim bir tanıdığıma meme kanseri teşhisi kondu bir ay gogsum ağrıdı sonra virüs çıktı bütün ılgım ona kayinca agrilarim da dindi ya da bir yerlerde okumuş olabilirsiniz bu aralar herkes takıntılı çünkü umarım öyledir sizinki de
Hayır yok öyle birisi :)

Arada benimde dilimde sivilce benzeri yada dİş etimde apse oluşuyor. Ben önemli bişey olduğunu düşünmüyorum biraz bekleyin bence geçmezse doktora gıdın. Bana kalsa hemen gidin derdim aMa bu aralar corona illeti yuzunden elimiz kolumuz baglandi mumkun oldugunca disari cikmiyorum.

Bide konu dışında ama sanırım 88 kilodan 75 kiloya düşmüşsünüz ne yaptınız? Benimde kilom aynı ve doğum yapmadan önceki kiloma dönmek istiyorum artık :110:
Ben de corona korkusundan gidemiyorum valla yaa.

Evet teşekkğr ederim ben bi sendrom geçirdim sonra o sendrom geçince 7 8 kilo verdim kendiliğinden ve bu beni motive etti şimdi kendi çabamla devam etmeye çalışıyorum :) spora yazılmştım hatta ama 4 gün gidebildim sonra salonlar kapatıldı şans :)) bu sıralar biraz diyetten uzaklaştım 74 leri görmüşken bu hafta 76 lara geei döndüm :) ama toparlayacağım doğum kilom 87 benim o dönemde hastalık zamanım kadar şiş değildim hastalandıktan sonra aynaya bile bakmıyordum :( şindilerde batıştm aynalarla :)

Umarım siz de kolaylıkla doğum öncesi kilonuza dönersiniz Allah bağıilasın bebeğiniz ne kadarlık :)

Taş oluşmuş belli ki.Nette hep cımbızla kendiler çekiyor ama yapın diyemem de bi izleyin videoları

Doktora gidin abartmayın bu kadar. Sağlık önemli hastanede maske eldiven takarsiniz tamam. Tüm gününüzü hastanede gecirecek değilsiniz ya

Ben de corona korkusundan gidemiyorum valla yaa.

Evet teşekkğr ederim ben bi sendrom geçirdim sonra o sendrom geçince 7 8 kilo verdim kendiliğinden ve bu beni motive etti şimdi kendi çabamla devam etmeye çalışıyorum :) spora yazılmştım hatta ama 4 gün gidebildim sonra salonlar kapatıldı şans :)) bu sıralar biraz diyetten uzaklaştım 74 leri görmüşken bu hafta 76 lara geei döndüm :) ama toparlayacağım doğum kilom 87 benim o dönemde hastalık zamanım kadar şiş değildim hastalandıktan sonra aynaya bile bakmıyordum :KK43: şindilerde batıştm aynalarla :)

Umarım siz de kolaylıkla doğum öncesi kilonuza dönersiniz Allah bağıilasın bebeğiniz ne kadarlık :)

3 yaşında 😁 hamileligimden önce de zayıf değildim yedigime ictigime dikkat ediyordum ama ideal kilodaydim 73-75 arası gidip geliyodum boyumda bu aralıkta zaten. Doguma 95le girdim 85e düşmüştüm oğlum doğduktan sonra. Daha sonra çabayla 82ye düştüm. Sonrasında ne oldu bilmiyorum 88-89 görmeye başladım tartıda 😞 Havalar düzeldi güzel çıkar yürüyüş yaparım diyodum. Bu seferde corona nedeniyle tıkılıp kaldım eve. Evdede çok bi alan yok hareket etmek icin 1+1 zaten 😞

Back
X