Hastaneye nasıl pijama goturdunuz

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Herkese merhaba arkadaşlar hastaneye giderken kaç tane pijama goturdunuz bide pijamalar spor bı model mı olmalı yoksa sabahlikli olanlardan mı ay kafamda deli sorular gecelik götürmeli miyim

önü dugmeli olsunda nolursa olsun :)
bide kaç gun kaliyorsunuzki zaten bu kdr dert etmeyin
lohusalik pyjamasi diye bi dunya oara bayilma,iza gerek yok EMZIrecek kadar açilsin önün yetern hepsi ayni pyjama iste :)

sezaryen oldum. uyuşuktım. geçene kadar hastane önlüğü üzerime yapıştı diyebilirim sonra geçince ben şortlu takım giydim çünkü odam fena sıcaktı mayıstı. önü düğmeli olsun nasıl rahat edebileceksen al. ister alt üst takım ister gecelik ya da her ikisinden de koy 1er tane

Onu dugmelı altlı ustlu pıjama goturmustum nırmal dogum oldu ıkı gun ıcın 1 tane yeter bence

Ben gecelik almadım bı takım sabahlikli pijama bı takım alt üst pijama takımı aldım gecelik almadım gecelik çok gerekli değilse almayacağım gerekli bişey mı gecelik

Ben gecelik almadım bı takım sabahlikli pijama bı takım alt üst pijama takımı aldım gecelik almadım gecelik çok gerekli değilse almayacağım gerekli bişey mı gecelik

ben kullanmadım gecelik.. normalde kullanamam sevmem şortku rahat gelmişti bana..

Bir gecelik bir pijama sabahlikli almistim. Emzirme icin olanlari sor onden dugmeli oluyor gecelikte pijamada. Sezeryan olursan ilk gecelik giyorsun . Sezeryan yeri pansumani kanama kontrolu icin gecelik cok rahat . Beli sıkan birsey olmamasi gerekiyor. Ben her ihtimale karsi gecelik aldim. Sonuncta sezeryanda oldu. sezeryanda yuruyorsun koridor boyu yuruyeceksin . O yuzden uzerine sabahlik iyi oluyor. Birde gelen giden varsa emzirme sutyeni giydigin icin uclari belli olmasin diye giyiyorsun .

Teşekkür ederim canım bende hiç sevmiyorum gecelik giyen birisi değilim zaten bende herkes olmazsa olmaz gibi konuşuyor ondan sordum canım sagol

olmasa da olurlardan canım :) zaten bir süre hastane önlüğü var kanama kontrolü o ara oluyor sonrasında bakmamışlardı

Sabahlıklı bir pijama takımı aldım, sabahlıksız bir pijama takımı ve gecelik aldım

bende birane gecelik aldim ama sportif gorunumlu bitane alt ust kisa kollu takim ustunun sabahligi var oda dantelli falan degil..bide alt ust sabahliksiz aldim canim evdede giyerim diye onemli olan onden acilan olmali bence bende geceligi nolur nolmaz belki hemen alt giyemem diye aldim..gecen hastaneye gittim odalara falan bakmaya kizin biri dantelli süslü falan gecelik giymisti ama okadar kisi gelcek ben oyle rahat edemem diye rahat edicem seyler aldim..relaxmode terlikle takim falan gecelikler var cok seker

Bende spor model istiyorum hastanede öyle dantelli falan giymem kaç tane alayım 2 pijama bir gecelik mı gotursem çok mu

ben iki pijama bir gecelik aldim aslinda bir gece kaliniyor ama nolur nolmaz yedek dursun belki kanamamiz olur bi aksilik olur fazla kalmamiz gerekir

ben iki pijama bir gecelik aldim aslinda bir gece kaliniyor ama nolur nolmaz yedek dursun belki kanamamiz olur bi aksilik olur fazla kalmamiz gerekir
Ben şimdilik 1 tane aldım doğum mayısta inşallah bı yazlık pijama takımı daha alacağım bide gerekli olurmu bilmiyorum ama gecelik alırım herhalde

Ben de sezaryen olmuştum ve gecelik kullandım hastanede. Yanıma da yedek pijama almıştım ama kullanmama gerek kalmadı. Zaten 1 gece kaldım. Çok kanama oluyor sürekli ped değiştirmek gerekiyor o yüzden gecelik daha rahat. Sezaryenli ve dikisli pijamayla ugrasma bence. Bir de tek kullanımlık alt iç çamaşırlarını öneririm.

evet tek kullanimlik ic camasirlarindan aldim uc tane bende iyi hatirlattin bende gecelik pek sevmem ama kanama olur dikis acitir falan diye gecelik aldim zaten eger iyi olursam pijamalarimdan giycem yoksa gecelik giycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…