Herkes gecelikte götür diyo kararsız kaldımOnu dugmelı altlı ustlu pıjama goturmustum nırmal dogum oldu ıkı gun ıcın 1 tane yeter bence
Ben gecelik almadım bı takım sabahlikli pijama bı takım alt üst pijama takımı aldım gecelik almadım gecelik çok gerekli değilse almayacağım gerekli bişey mı geceliksezaryen oldum. uyuşuktım. geçene kadar hastane önlüğü üzerime yapıştı diyebilirimsonra geçince ben şortlu takım giydim çünkü odam fena sıcaktı mayıstı. önü düğmeli olsun nasıl rahat edebileceksen al. ister alt üst takım ister gecelik ya da her ikisinden de koy 1er tane
Ben gecelik almadım bı takım sabahlikli pijama bı takım alt üst pijama takımı aldım gecelik almadım gecelik çok gerekli değilse almayacağım gerekli bişey mı gecelik
Teşekkür ederim canım bende hiç sevmiyorum gecelik giyen birisi değilim zaten bende herkes olmazsa olmaz gibi konuşuyor ondan sordum canım sagolben kullanmadım gecelik.. normalde kullanamam sevmem şortku rahat gelmişti bana..
Teşekkür ederim canım bende hiç sevmiyorum gecelik giyen birisi değilim zaten bende herkes olmazsa olmaz gibi konuşuyor ondan sordum canım sagol
Sağol canımolmasa da olurlardan canım :) zaten bir süre hastane önlüğü var kanama kontrolü o ara oluyor sonrasında bakmamışlardı
Ben de alayım bı tane gecelik o zaman ne olur ne olmazKesinlikle gecelik.Muayeneler cok daha rahat olur dikis yerleri acımaz
Bende spor model istiyorum hastanede öyle dantelli falan giymem kaç tane alayım 2 pijama bir gecelik mı gotursem çok mubende birane gecelik aldim ama sportif gorunumlu bitane alt ust kisa kollu takim ustunun sabahligi var oda dantelli falan degil..bide alt ust sabahliksiz aldim canim evdede giyerim diye onemli olan onden acilan olmali bence bende geceligi nolur nolmaz belki hemen alt giyemem diye aldim..gecen hastaneye gittim odalara falan bakmaya kizin biri dantelli süslü falan gecelik giymisti ama okadar kisi gelcek ben oyle rahat edemem diye rahat edicem seyler aldim..relaxmode terlikle takim falan gecelikler var cok seker
Ben şimdilik 1 tane aldım doğum mayısta inşallah bı yazlık pijama takımı daha alacağım bide gerekli olurmu bilmiyorum ama gecelik alırım herhaldeben iki pijama bir gecelik aldim aslinda bir gece kaliniyor ama nolur nolmaz yedek dursun belki kanamamiz olur bi aksilik olur fazla kalmamiz gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?