Bende senin gibi düşünüyorum canım gecelik hiç sevmemevet tek kullanimlik ic camasirlarindan aldim uc tane bende iyi hatirlattin bende gecelik pek sevmem ama kanama olur dikis acitir falan diye gecelik aldim zaten eger iyi olursam pijamalarimdan giycem yoksa gecelik giycem
Bı paket yeterli oluyormuş canım içinde 10 tane falan varBen de sezaryen olmuştum ve gecelik kullandım hastanede. Yanıma da yedek pijama almıştım ama kullanmama gerek kalmadı. Zaten 1 gece kaldım. Çok kanama oluyor sürekli ped değiştirmek gerekiyor o yüzden gecelik daha rahat. Sezaryenli ve dikisli pijamayla ugrasma bence. Bir de tek kullanımlık alt iç çamaşırlarını öneririm.
Herkese merhaba arkadaşlar hastaneye giderken kaç tane pijama goturdunuz bide pijamalar spor bı model mı olmalı yoksa sabahlikli olanlardan mı ay kafamda deli sorular gecelik götürmeli miyim
Canim saglikla kucagina al insallah bebisi hastaneye kesinlikle gecelik gotur pijama cok zor olur ben yedek olsun diye 1 pijamada koymustum hic kullanmadim hatta eve cikinca bile en az 1 hafta gecelik kullan pijama rahat olmuyor tbi ben sezeryan oldum normal dogumsa seninki bilmiyorum:)Bende senin gibi düşünüyorum canım gecelik hiç sevmem
Canım ben gecelik ve alt üst takım aldım. İkisini de önden düğmeli aldık emzirme için. Açıkçası elbiseyi hastahanede giymedim hiç. Eve geldik o elbiseyi de öyle giydim rahat rahat
Bende gecelikle hastanede rahat edemem gibi geliyo ama yinede bulunsun diye alırım bı taneCanım ben gecelik ve alt üst takım aldım. İkisini de önden düğmeli aldık emzirme için. Açıkçası elbiseyi hastahanede giymedim hiç. Eve geldik o elbiseyi de öyle giydim rahat rahat
Bı beden büyük almayı düşünüyorum canımHa bide büyük alt iç çamaşırı al dikisler için
Doğum şeklini şimdilik bende bilmiyorum hayırlısı diyorum o konudaCanim saglikla kucagina al insallah bebisi hastaneye kesinlikle gecelik gotur pijama cok zor olur ben yedek olsun diye 1 pijamada koymustum hic kullanmadim hatta eve cikinca bile en az 1 hafta gecelik kullan pijama rahat olmuyor tbi ben sezeryan oldum normal dogumsa seninki bilmiyorum:)
Bı beden büyük almayı düşünüyorum canım
Teşekkür ederim canımnormal doğum icin nasil olur bilmiyorum ama ben sezeryanliydim. bir lohusa pijamasi bide gunluk bol bir pijama almistim. gunluk olanla daha rahat ettim..sabahlikta ise yariyor gezinmek falan gerekiyor. normal dogumda gerekmez belki çabuk çıkıliyor hastaneden. eve donerkende disarda giyilebilecek esofman gibi penye bir pijamayla cikmistim. spor pijamalardan yani
İç çamaşırı mi ? Ben 5li almıştım büyük boyundan. Yeterli oldu.Bı paket yeterli oluyormuş canım içinde 10 tane falan var
Yüksek belli iç çamaşırı şart kesinlikle. Doğumdan sonra da uzun süre kullanırsın çok rahat. Dikislerine zarar vermez. Lcw den almıştım ben 3lu paketleri var.Aynen bel kısmı yüksek olsun ben kendi iç çamaşırımı alıp gidince hemşireler azcık sitem ettiydi
Teşekkür ederim canım çok sağol aslında hiç sevmiyorum yüksek belli çamaşırı ama rahat olacaksa giymek lazımYüksek belli iç çamaşırı şart kesinlikle. Doğumdan sonra da uzun süre kullanırsın çok rahat. Dikislerine zarar vermez. Lcw den almıştım ben 3lu paketleri var.
Kesinlikle. Babaanne çamaşırı gibi olsa da aşırı rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?