• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastaneye yatmak

çok teşekkür ederim fikirleriniz için bu akşam annem ve eşimle konuşacağım ona göre bir karar veririz bakalım.

eşinle konuştunmu bunları.ahh bu eşler yaa ahh bi destek olsalar bi omuz atsalar bu kadınlar bu hale gelmeyecek.FEDAKARLIK birlikte yapınca olur yoksa bir taraf FEDA edip öteki taraf KAR edecekse adı FEDAKARLIK olmuyor maleseef.

Doktor söylediğiniz her kelimeyi değerlendirdiği için güven duyulması gerekiyor :110: Tedaviniz sürecinde ailenizden biri ilgilense bebeğinizle sonuçta sizin iyiliğiniz için bu karar :KK43:

eşinle konuştunmu bunları.ahh bu eşler yaa ahh bi destek olsalar bi omuz atsalar bu kadınlar bu hale gelmeyecek.FEDAKARLIK birlikte yapınca olur yoksa bir taraf FEDA edip öteki taraf KAR edecekse adı FEDAKARLIK olmuyor maleseef.
yarın eşimlede görşmek istedi bakalım gelecek

Yapacak birşey yok. Yarın hazırlığını yap ve yatacak şekilde git hastaneye. Bu normal birşey, hepimizin başına gelebilir. Napalım ya kendinize zarar verip musalla taşinda ya da çocuklarınıza zarar verdikten sonra gidip cezaevinde yatmaktan iyidir. İçiniz rahat olsun gidip iyi olup eve gelicem diyerek gidin ve yatın.

Diğer konunuzu okumadım, ama burada okuduğun kadarıyla kendime veya çocuklarıma zarar vermekten korkuyorum demişsiniz. Bu kesinlikle normal değil ve gerçekten ileri boyutta bir psikokojik bozukluk. Ben ABD'de yaşıyorum ve bu tür itirafta bulunan biri istese de istemese de yasalar gereği hastaneye yatırılarak tedavi edilir. Siz kendinizin ve çocuklarının canına tehditsiniz, ötesi var mı? Kusura bakmayın açık açık yazdım, ama durum bu. Kendi ağzınızla da söylemişsiniz. Bu durum hafife alınamaz, bu durumda bir şey yapmayan doktor da yarın birgün dediğinizi yaparsanız bunun altından kalkamaz. Doktorunuzun dediği gibi hastanede tedavi olmanız çok daha yararınıza olur bu durumda.

Ailenin bütün yükü omuzlarına binmiş . Keşke kendine bu kadar yüklenmeseydin. Dr dinle tabi. Sorumluluklarına hem biraz ara vermiş olursun . hemde belki eşin artık taşın altına elini koymaya başlar durumun vehametini fark ederek.

Rabbim şifa versin. .
Doktorunuzu dinleyin tabi biz ne desek boş ..

Kesinlikle tedavi ol ve yat hastaneye çocukların için kendin için düzelmen lazım.

Back
X