HAstaneye ziyarete Gelenlere NE ikram ediceksiniz ?

maryobbbilmez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
86
0
86
İstanbul
ee Arkadaşlar ; :asigim:
Hastaneye gelen ziyaretcileriniz için Özel bi şey ler düşündünüz mü?

herKese Hayırlı Sağlıklı Doğumlar
a.s.

Vallaha ben dÜŞÜnÜyorum ama bırtÜrlÜ bula mıyorum ne yapılır ne ıkram edılır Çok az kaldı bır Şeyler bulmak lazım

ben ocak annesiyim ....kolonya mavi bonbon seker ve içecek ikram etmiştim....birde madlen....

evet aslında anne olanlar bize fikir verebilir çünkü ben hiç irşey bilmiyorum sadece nasıl doğuracam diye düşünüyorum sonrasını hiç düşünmüyoruz:))

Benim ailem, cevrem hep Avusturya'da. Yanima cok az insan gelir, yeniyim yasadigim yerde cünkü. Cikolatadan baska birsey gelmiyor aklima. Sanirim yeterli olur...

Ben şu hazır bebek şeklinde olan şekerler varya. Sepetiyle birlikte satılıyor. Onlardan alacağız. Hastanemin karşısında Allah'tan böyle yerler var. Hemen bir iki dakika içinde halledicek eşim vakit gelince yerimseniben

bende sadece kolonya ve çikolata vermeyi düşünyorum
o kadar yeter onlara
dünyalar güzeli bir kız getirecem dünyaya çok bile:jeyyar:

bende sepet içinde biblolu çikolatalardan almayı düşünüyorum önümüzdeki hafta alırım birşeyde olamaz heralde az kaldı artık nasılsa

oğlumda ramazan ayıydı hiç bişery vermedim.... zaten pek kişi de gelmedi... doğurduğumu fazla kimseye söylemedik... kızımda bebek şekeri yapacağım onu veririm herhalde...

Çikolata yada lokum olabilir, kolonyada tutarıss daha ne olsun, zaten bizim memleketler uzak,aileden başka hastaneye gelen olmaz diye düşünüyorum şimdilik, bunlarıda doktorlara ikram ederiz heralde

Ben hastane için bunu hazırladım kızlar içinde mavi draje çikolatalar var.Birde kolonya olur heralde.

[/URL][/IMG]

sıbıko canım o tul agzı kendınden baglamalı olandanmı cok hoşuma gıttı kolayada benzıyor bende yapayım aynısından

sıbıko canım o tul agzı kendınden baglamalı olandanmı cok hoşuma gıttı kolayada benzıyor bende yapayım aynısından

Evet cnm hazır kese drajelerle birlikte nazar bocuğuda koydum kesenin bi tarafınada kelebekleri yapıştırdım çok kolay oldu yap sende

Evet cnm hazır kese drajelerle birlikte nazar bocuğuda koydum kesenin bi tarafınada kelebekleri yapıştırdım çok kolay oldu yap sende

Çok güzel olmuş bacım ellerine sağlık. Kolaymış valla. Üşenmesem bende yapıcam da niyeyse bu şeker işine üşeniyorum. Biri malzemeleri alıp elime vericek öyle yapıcam kaydirigubbakcemile3

Bu gidişle hazır alıcam valla hem hastane hem evdeki mevlüt için :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…