HAstaneye ziyarete Gelenlere NE ikram ediceksiniz ?

ben hazırladığım bebek şekerlerinden vermeyi düşünüyorum. sayısı da çok oldu 120 kadar. hoş hastaneye hele de normal doğum olursa kimse gelmez heralde ailelerden başka ama?? acaba taşımasam mı oraya kadar şikerlerimi? bi çikolata alıp onu mu versek acep gelen olursa??

ya çok kaliteli bi çikolata yada bol fıstıklı lokumm yada ikisi hoş bu tabakta kombine edilebilir ..isteyen istediğinden alırr...

bunlarda hastanede dagıtıcamız cıkolatalarımız bunuda sıbel teyzemızden gorduk ,
ama bızımkının ıcındekı badem şekerı yerıne cıkolata eee krız var malum :)))))))))

hülya teyzeleri onların şekerini değil poposunu ısırsınnnn :)))

canımm yaaaaaaaa Allahım ağız tadınızı hiç bozmasın hep böle tatlı kalır inş Allahhh :))

ben o şekerleri bebişler daha doğmadan buzdolabıma astımmm bile :)))

heee valla benden once sen gordun kızzdelikafadulden

bunlar bızım mevlutte dagıtıcamız şekerlerımız hulya teyzemız yolladı bıze Şeniz

bunlarda hastanede dagıtıcamız cıkolatalarımız bunuda sıbel teyzemızden gorduk ,
ama bızımkının ıcındekı badem şekerı yerıne cıkolata eee krız var malum :)))))))))

Çok güzeller canım ya yerim ben onların şekerlerini a.s.

sıbıko canım o tul agzı kendınden baglamalı olandanmı cok hoşuma gıttı kolayada benzıyor bende yapayım aynısından

sibikocum çok güzel olmuş canım :)

sibelcim çok güzel olmuş ellerine sağlıkk

Kızlar beğenmenize sevindim böyle hem hoş hemde ucuza maloldu.

bunlar bızım mevlutte dagıtıcamız şekerlerımız hulya teyzemız yolladı bıze Şeniz

Canım çok tatlı olmuş valla bayıldım

Kızlar beğenmenize sevindim böyle hem hoş hemde ucuza maloldu.

Semoşum şekerleriniz çok tatlı olmuş valla bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…