Hastaneyi şikayet

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Babam kanser hastası yüz felci geçirmişti ramsey-hunt tanıskondu tıp fakültesinde tedavi görüyor ,diğer doktorlar odalarında hiç yok satjerlerde ilacı ben yazmam o yazcak, öbürü ben yazmam o yazacak diye egoları yüzünden ilacı bile zor yazdırdık. babamı 1 haftadır süründürdüler bu adam kemoterapi alıyor haftalık, en sonunda ne olduğunu bilemiyoruz diye eve gönderdiler, 2 gündür verdikleri ilacı kullandı ağır ilaçlardı şuan babam yüzünün sol tarafındaki sancıdan duramıyor konulan teshise bi tedavide uygulanmadı öok çaresiz kaldık hastaneden şikayetçi olcaz babam ağrısı sızı içinde verdikleri ilaç yüzünden nerelere şikayet edebiliriz.1 haftadır gitmediği bölüm kalmadı ama sonuç yok

Bulunduğunuz şehrin TKHK (kamu hastaneleri kurumu) hasta hakları birimine şikayet dilekçesi yazıp dilerseniz elden teslim edin dilerseniz postayla gönderin.

Allah şifasını versin

Tıp fakültesi hastaneleri kamu hastaneler birliğine bağlı değil. Başhekime sonra da bimere ve Sabime şikayet et.
Teşekkür ederim, yanlış ilaç vermişler çok ağır antibiyotikti yüzü sancıyor duramıyor ilaçları attırdılar geri ama ne fayda

ramsey hunt sendromu sık görülen bir durum değil. Oradaki stajyerler onun tedavisini bilemez. ego yüzünden değil bilmedikleri için yazamamışlardır. Sorumlu hoca kimse onu sabime, ve hasta haklarına şikayet edin.

Bulunduğunuz ilin halk sağlığı birimine telefon ederek danışabilirsiniz..

Ayrıca BİMER e şikayet ediniz ama BİMER genelde hastaneyi ve doktoru koruyucu cevaplar veriyor malesef

ramsey hunt sendromu sık görülen bir durum değil. Oradaki stajyerler onun tedavisini bilemez. ego yüzünden değil bilmedikleri için yazamamışlardır. Sorumlu hoca kimse onu sabime, ve hasta haklarına şikayet edin.
Nasıl bir sendrom tedavisi nasıl oluyor bilginiz var mı

Ramsey hunt zaten ağrılı bir durumdur
Bizzat yaşadım bunun için biliyorum
Beşinci kranyal sinir yani yüz sinirinde boydan boya içerden uçuk çıkar diye düşünün
Ve ilaçlar hafifletir ama geçirmez
Verilen ilaçlar için şikayet etme fikri anca sizi rahatlatır,mucizevi tedavisi var da verilmemiş değil.

Babam kanser hastası yüz felci geçirmişti ramsey-hunt tanıskondu tıp fakültesinde tedavi görüyor ,diğer doktorlar odalarında hiç yok satjerlerde ilacı ben yazmam o yazcak, öbürü ben yazmam o yazacak diye egoları yüzünden ilacı bile zor yazdırdık. babamı 1 haftadır süründürdüler bu adam kemoterapi alıyor haftalık, en sonunda ne olduğunu bilemiyoruz diye eve gönderdiler, 2 gündür verdikleri ilacı kullandı ağır ilaçlardı şuan babam yüzünün sol tarafındaki sancıdan duramıyor konulan teshise bi tedavide uygulanmadı öok çaresiz kaldık hastaneden şikayetçi olcaz babam ağrısı sızı içinde verdikleri ilaç yüzünden nerelere şikayet edebiliriz.1 haftadır gitmediği bölüm kalmadı ama sonuç yok
Sağlık bakanlığına bimere cimere her yere yaz. Umarım bi gün umarsamaz doktorlar cezasını bulur. Hukuki yollarla tabi

Başka bir hastaneye gidin.

Teşekkür ederim, yanlış ilaç vermişler çok ağır antibiyotikti yüzü sancıyor duramıyor ilaçları attırdılar geri ama ne fayda
Çok geçmiş olsun
Araştırma hastanesine götürseniz yada bu hastalık üzerinde çalışan prof lara bakın netten
İnşallah iyi bir doktor bulursunuz

Beşinci kranyal sinir yani yüz sinirinde boydan boya içerden uçuk çıkar diye düşünün
Verilen ilaçlar için şikayet etme fikri anca sizi rahatlatır,mucizevi tedavisi var da verilmemiş değil.
Çok geçmiş olsun şuan nasılsınız tedaviyle geçecek bir şey mi

Arada bir ağrı giriyor duramıyor yerinde babam çok çaresiz kalıyoruz Ankaraya gitcez yarın kemoterapisini alınca

Hastalığın tamamen geçmesi biraz bağışıklıkla alakalı
Babanızda mevcut hastalığı nedeniyle kalıcı olabilir
Virüs ilacı ve kortizon türevi ilaç kullanılıyor tedavide

Nasıl bir sendrom tedavisi nasıl oluyor bilginiz var mı

Nasıl bir sendrom olduğunu biliyorum internette yeterli bilgi var. varicella zoster virüsünün, geniculat ganglionda reaktivasyonuna bağlı bulguları olur. 3 tipi vardır sizinki tip 2 dir sanırım. tedavisi konusunda bilgim yok, kbb uzmanları bilebilir.

Nasıl bir sendrom olduğunu biliyorum internette yeterli bilgi var. varicella zoster virüsünün, geniculat ganglionda reaktivasyonuna bağlı bulguları olur. 3 tipi vardır sizinki tip 2 dir sanırım. tedavisi konusunda bilgim yok, kbb uzmanları bilebilir.
Netten çok arastıryorum ama kortizon tedavisi olduğunu söyleniyor o da babama cok agır gelir diye korkmuyoruz, doktorlardan tedavi konusunda fazla birşey demedi

Bimere ve sağlık bakanlığına şikayet edin geçmiş olsun

Back
X