Hastanın yemeğinden isteyen erkek arkadaş

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
420
18
33
Dedem gurbette hastanede yatıyor bizde başındayız. Erkek arkadaşım hastaneye ziyarete geldi. Sonra dedem hastane yemeklerini yiyemiyorum kofte yapmışlar onlari yiyorum dedi. Neyse geçmiş olsun diyip çıktılar. Çıktıktan sonra erkek arkadaşım, kofte mi yaptın getir de yiyelim dedi.Bende simdi getiremem ondan başka sey yiyemiyor ve az kaldı dedim. Hem neden getireyim ki hastane odasından. Dolaptan su istedi verdim. Neyse sonra konu açıldı. Tadımlık bile vermedin diyor. Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Hastanın yemeği o sonuçta. Hala bana trip atıyor haksız olan kim?

Su soz konusu degil de. Gurbetteyiz zaten ona gidip kofte yapamam.

Ziyarete gelirken eli bos mu geldi ilk olarak bunu merak ettim. Onu dedem icin yaptim, sonra sana yapar getiririm deseydiniz.
Ben asla o ortamlarda bal olsa yiyemem, tribinde haksiz buldum karnini doyurmaya mi gelmis.

Bimden bir su bir meyve suyu ve cips almis bana :) ona sonra kofte yaparim ama baska sehirde bir hastanede yattigimiz icin dusunmesi gerekirdi. Bunlar evden yemek getiremez diye dusunmeliydi. Belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…