Hastanın yemeğinden isteyen erkek arkadaş

Ben şakayla söylemem ki ama konudaki durumdaki gibi olsak. Yoksa ben yemek beğenmediğimde annem de bana zıkkım dolması var getireyim mi derdi
Ama buradaki adam işin tadını iyice kaçırmış. Hasta ziyaretine geliyor ziyafetine değil.

Ben cocukken bizim sokakta bir adam vardi yaz kis butun sehrin cenazelerine katılır karnini doyururdu, hicbir dugunu kacirmazdi, iftar cadirlarinin mudavimiydi (adamin apartmani vardi bu arada)
Sevgilinin gelecegi o adam iste

Değil mi? Evimiz o şehirde olsa verirdim neden vermeyeyim. Gider yapar gelirim nasıl olsa derdim. Ama o şehirde de yaşamıyoruz.

Konu sahibinin durumda olsam bende sakayla soylemem ama benim ciddi soylemem icjn bir nedenim yoktu :) gırgır olsun diye demistim :) komiktide...

Ben cocukken bizim sokakta bir adam vardi yaz kis butun sehrin cenazelerine katılır karnini doyururdu, hicbir dugunu kacirmazdi, iftar cadirlarinin mudavimiydi (adamin apartmani vardi bu arada)
:)) buds cok ilgincmis. Ee adam oyle yapmasa nasil apartman dikecekti? :)))

Değil mi? Evimiz o şehirde olsa verirdim neden vermeyeyim. Gider yapar gelirim nasıl olsa derdim. Ama o şehirde de yaşamıyoruz.
Yani siz can derdine düşmüşsünüz, hastanız var. Bir de milletin boğazını mı düşüneceksiniz? Çok haklısın.
Konu sahibinin durumda olsam bende sakayla soylemem ama benim ciddi soylemem icjn bir nedenim yoktu :) gırgır olsun diye demistim :) komiktide...
Anladım canım :)

Aynen.... Kesinlikle o adam gibi. Cimri insanlar genelde çok zengin oluyorlar. Ama ben orta halli cimri olmayan insanı tercih ederim.

Evet gurbette bir daha yemek yapip getiremem kac hafta yatacagimiz belli değil. Gurbette olmasaydık düşünmez verirdim de.
Ne bileyim ya normal zamanda da teklif edilmedikçe başkasının yediği bir şey istenmez bizde. Ayıptır çünkü.
Annem o yüzden tembihlerdi, teklif edilmedikçe su dışında bir şey istemeyin misafirlikte derdi. Kaldı ki hasta ziyaretinde hiç istenmemeli. Gidip en fazla 10-15 dakika oturur, iyi dileklerini iletir gelirsin yani. Alacağın en fazla şey iki damla kolonya olur yani.

Evet bir de odadan çıkınca dışarıda istedi. Gidip köfte koycam onlara getircem. Ya aslında mevzu istemek de değil. Dusuncesizlik yapıyor. Ben o tekrar tekrar kuyruga girip sayısız pogaca ve simit aldığı belediye değilim ki.

Şimdi burda dert ne?
Sorun ve soru ne?
Ben daha sonra sana yaparım deyip geliştirebilirdiniz meselaaaa
Böyle bir konuda haklı olsanız ne olmasanız ne...
Hadi haklısınız doğru düşünüyorsunuz da haklısınız dediğimizde tepkiniz mi değişecek?
Bazen kendi kendine sıkıntı stres yaratanlar var diye düşünüyorum dedenize geçmiş olsun tavsiye böyle küçük şeyleri kafanıza takmayın.

Ben de öyle demiştim de yorumlara baktım kız dolmuş taşıran da bu olmuş

Konuyu biraz açsaydın böyle yorum yapmazdım, zehir zıkkım yesin
Sen bu paragöze ne kadar dayandın?
İnsan su istemeye çekinir yahu böylesinin yanında, camiiden içirir diye
Aslında daha yeni bir ilişki. Cimri olduğunu biliyorum çünkü daha önce hiç dışarıda yemek yemedik. Benle buluşmadan once belediyenin dağıttığı yiyecek kuyruklarına defalarca girip sayısız pogaca simit cay soda vb almış. Neyse dedim o zaman ögrenciydi belki bu yüzdendir. Yok yani ogrencilikle alakasi yok. Biz bir de uzak sehirlerdeyiz ayda bir görüşüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…