Hastanın yemeğinden isteyen erkek arkadaş

Bimden bir su bir meyve suyu ve cips almis bana :) ona sonra kofte yaparim ama baska sehirde bir hastanede yattigimiz icin dusunmesi gerekirdi. Bunlar evden yemek getiremez diye dusunmeliydi. Belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum
oldukca dogru dusunuyorsunuz. Biz giderken ordaki insanlarin psikoloji ve imkanlarini dusunerek gidiyoruz. Ama cok gordum oyle piknige gider gibi ziyarete gelenleri.

Ya ama bi yandanda insanin caninin nezaman ne cekecegi belli olmuyor.
Bizim oralarda erkelerin cani birsey cektimi verirlerdi mutlaka. :) bir tarafi şişer derlerdi. 1 tane calsaymissin.

Adamcagazin bir yerleri şişmesin?

Ya ama bi yandanda insanin caninin nezaman ne cekecegi belli olmuyor.
Bizim oralarda erkelerin cani birsey cektimi verirlerdi mutlaka. :) bir tarafi şişer derlerdi. 1 tane calsaymissin.

Adamcagazin bir yerleri şişmesin?

Tamam ama canı çektiğinden degil aslında. Tanıdığım kadarıyla çok belesci biri. Anlatsam şok olursunuz Sonunda bana da aynını yaptı.

Yoo az bile söylemişsin. Ben olsam zıkkımın dibi var yer misin derdim direkt.
Binalemsiniz.

Birgunnbende yemek yapmamistim. Eşim isten geldi eve.
Ne yemek yicez dedi.
Zikkimla kökü var. Zikkimi ben kokunude sen yersin dedim. Adam once bi şok oldu sonra gulmeye basladi. Tabiki ciddi anlamada demedim. Sinirli sekilde demedim yani o aklima geldi.

Birgunde, o isten gelecegi vakit. Hazirlandim suslendim. Zile bastı yukari cikti. Beni görünce hayirdir dedi. Dedim kinustuk ya yemege gidecektik ya.. a oylemi falan iyi gidelim dedi. :) tabiki oyle birsey konusmadigimizi o da biliyor. Komigine gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…