- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Çok itici değil mi sence de?Beleşçilikte sınır tanımıyor.
oldukca dogru dusunuyorsunuz. Biz giderken ordaki insanlarin psikoloji ve imkanlarini dusunerek gidiyoruz. Ama cok gordum oyle piknige gider gibi ziyarete gelenleri.Bimden bir su bir meyve suyu ve cips almis bana :) ona sonra kofte yaparim ama baska sehirde bir hastanede yattigimiz icin dusunmesi gerekirdi. Bunlar evden yemek getiremez diye dusunmeliydi. Belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum
Hastaneye geliyor ve bimden cips mi almış
oldukca dogru dusunuyorsunuz. Biz giderken ordaki insanlarin psikoloji ve imkanlarini dusunerek gidiyoruz. Ama cok gordum oyle piknige gider gibi ziyarete gelenleri.
Rrkek arkdasin bencil ve dusuncesiz biriymis.git kofteciden al ac karnini doyursun:/
Ya ama bi yandanda insanin caninin nezaman ne cekecegi belli olmuyor.
Bizim oralarda erkelerin cani birsey cektimi verirlerdi mutlaka. :) bir tarafi şişer derlerdi. 1 tane calsaymissin.
Adamcagazin bir yerleri şişmesin?
Binalemsiniz.Yoo az bile söylemişsin. Ben olsam zıkkımın dibi var yer misin derdim direkt.
Bir de trip mi atıyor? Hahhah hah
AbuuTamam ama canı çektiğinden degil aslında. Tanıdığım kadarıyla çok belesci biri. Anlatsam şok olursunuzSonunda bana da aynını yaptı.
Aç gibi ne o öyle yahu . .
Gider yerim köfteciye. .
Abuu
Kofteciye davet er orada terk et. Cekilmezki belesci biri
Iyi etmissin. Bosver.benim felsefem. "Baktin deli dön geri"Terkettim suan :) adresine köfte yollayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?