• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastayım diye istenmiyorum.Bana akıl verin :(

Hasta olduğun için istenmiyor değilsin, karaktersiz olduğu için bahanelere sığınan biriyle karşılaşmışssın sadece. Annesi aynı hastalığa yakalansa kaçacak mı yine. İnsanlar 3 aylık ömrü kalmış hastalarla bile evleniyor. Siz kendinizi değersiz yada istenmeyen hissetmeyin lütfen. Hastalığınız size korkak adamı anında gösteren bir şans olsun ve size gözü gibi bakacak, hastalıkta ve sağlıkta yanınızda olacak adam bir gün hayatınıza girecek unutmayın.. O güne kadar mutlulukla kalın...

Geçmiş olsun öncelikle.
Sizi terkedenler insanlıktan zerre nasip almamış. Ne demek bu okuduklarım ya?? Kendileri hep sağlıklı bir yaşam mı sürecekler yani? Öyle mi sanıyorlar? Onları bulmaz mı hiçbir şey sanıyorlar? Belki çocukları olmaz, belki sorunları var? Nerden bu kadar eminler ki "çocuğa da geçmesin" diye ayrılma hakkını nasıl buluyorlar bu insanlıktan nasip almamışlar? Çok sinirlendim ya! Allah'tan korksunlar! Ah almaktan korkmuyorlarsa bari Allah'tan korksunlar! Kimin başına ne gelecek belli değilken bunların bu özgüvenine yazıklar olsun! Yarının sahibi Allah'tır. Sakın bunlara üzülmeyin ne olur, zerre değmez! Eeeee etme bulma dünyası içinizi sıkmayın sakın..
Allah bir kapıyı kapar, en güzelini açar sakın üzülmeyin.

''Hala görüşmek istiyor ama biri çıkarsa karşıma evlenirim diyor.''

Karaktersiz, vicdansız adam. İnsanlık ne hallere düştü ben artık hayretle bakıyorum. Allah bildiği gibi yapsın canım benim sen onlara yorma kafanı, bırak kendi hallerine. Hastalığın ne olursa olsun mutsuzluk ve stres daha beter yapar. Kendi sağlığını bu insan müsveddelerinden önce tut.

Uzun zamandır düşünüyordum yazsam mı yazmasam mı diye ama artık anlatma ihtiyacı duyuyorum.

23 yaşındayım öğrenciyim ve bundan 9 ay önce ekstra işe başladım orada tanıştım onunla. 7 ay boyunca normal arkadaş olarak konuştuk ama bu son 2 ay beni tanıdıkça sevdi ve bende boşlukta olduğum için onu sevdim.. bu yola girmeden önce ona beni sevmemesini ve hastalığımın olduğunu söyledim ama beni dinlemedi. ilk erkek arkadaşımdan hastalığım yüzünden ayrıldığımı söyledim. Aynı şekilde senin ailende beni kabul etmez ve yine aynı üzüntüyü yaşamaktan korktuğumu söyledim. Oda tedavisi vardır, ben seni gerçekten istiyorum diyerek beni ümitlendirdi.

hastalığıma gelirsek böbrek yetmezliğim var ve doğacak çocuğuma da geçme ihtimali %50 iyi huylu %50 kötü huylu. Zaten doktoru da o buldu, git bi öğren çocuğa da geçer mi, eğer geçerse evlilik olmaz ben çocuğumun hasta olup acı çekmesini izleyemem dedi. doktor böyle söyleyince bile bile riske giremem diye vazgeçti, zaten aileside olumsuz bakmış. Benim hasta olmam onun için sorun değil ama çocuğa geçmesi çok büyük sorun. ama hala benimle konuşmak istiyor, hala görüşmek istiyor ama biri çıkarsa karşıma evlenirim diyor.

Yine ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorum, gerçekten çok üzgünüm ilk kez bu kadar çaresiz hissediyorum kendimi..
Sizce ben ne yapmalıyımmm ??
bırak gitsin, ona da saygı duy, hayatta herkes çocuk isticek diye bişi yok....Kısmetin o değil demek ki...genetik bilimi gelişmedi mi, bilinemiyor mu genetik incelemeyle, tüp bebek yapsan ilerdemesela

kızlar uzun zamandır girmiyordum foruma bunalımlar depresyonlar atlattım ama kazanan ben oldum ..
Şuan beni bırakmak isteyen kişi gitti yerine bambaşka biri geldi sanki.. hatasını çok iyi anladı annemden babamdan çok üzerime düşer oldu. hastaneye bile tek gitmeme izin vermiyor hep yanımda geliyor.
5 kasımda Nişanlandık çokta mutluyuz Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu :KK60:. Hatta düğün tarihini bile belirledik diyebilirim :KK36: çok güzel dualar edilmiş kabul olmuş bu dualar belli. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimm :KK15:

ilahi beni güldürdün ... :-) evet baya zaman geçti üstünden . benim durumumda olan kaç kişi böyle tuttuğunu kopardı bilmiyorum ama ben iyi bir örnek oldum. yapıştım yakasına hiçte pişman değilim :KK53:

uzun uzun yazdıydım sonra sildim değiştirdim :) ondan.

böyle avlanıyorum arada eski konulara :))

şurda hep mutsuz konular mutlu son okumak iyi geliyor insana :p

Uzun zamandır düşünüyordum yazsam mı yazmasam mı diye ama artık anlatma ihtiyacı duyuyorum.

23 yaşındayım öğrenciyim ve bundan 9 ay önce ekstra işe başladım orada tanıştım onunla. 7 ay boyunca normal arkadaş olarak konuştuk ama bu son 2 ay beni tanıdıkça sevdi ve bende boşlukta olduğum için onu sevdim.. bu yola girmeden önce ona beni sevmemesini ve hastalığımın olduğunu söyledim ama beni dinlemedi. ilk erkek arkadaşımdan hastalığım yüzünden ayrıldığımı söyledim. Aynı şekilde senin ailende beni kabul etmez ve yine aynı üzüntüyü yaşamaktan korktuğumu söyledim. Oda tedavisi vardır, ben seni gerçekten istiyorum diyerek beni ümitlendirdi.

hastalığıma gelirsek böbrek yetmezliğim var ve doğacak çocuğuma da geçme ihtimali %50 iyi huylu %50 kötü huylu. Zaten doktoru da o buldu, git bi öğren çocuğa da geçer mi, eğer geçerse evlilik olmaz ben çocuğumun hasta olup acı çekmesini izleyemem dedi. doktor böyle söyleyince bile bile riske giremem diye vazgeçti, zaten aileside olumsuz bakmış. Benim hasta olmam onun için sorun değil ama çocuğa geçmesi çok büyük sorun. ama hala benimle konuşmak istiyor, hala görüşmek istiyor ama biri çıkarsa karşıma evlenirim diyor.

Yine ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorum, gerçekten çok üzgünüm ilk kez bu kadar çaresiz hissediyorum kendimi..
Hic uzulme canim senin kiymetini bilecek pamuklara sarip sarmalayacak biri elbet cikacak karsina insanlar ne hastaliklarla savasarak askla evleniyorlar sadece o dogru kisi degilmis hepsi bu sende bir daha gorusme en guzeli bu olur

İlk başta seni hastalığınla kabul etmiş olabilir ama çocuğunun aynı acıyı çekmesine razı olmayabilir. Çok zor bir durum..Lakin tüp bebek yapılır pgt falan sağlıklı embriyo konabilir ama yine de nunu göze alamayan biriyle olmaz

Bak canim sakin böyle bir insan yüzünden kendini üzme.
Seni gercekden seven herşeyinle sever.

Benim nişanlim mesela sedef hastasi ve vucudunun 100/70% kapli.

Ben onu ama oldugu gibi coooook seviyorum. Sedefde genetik gecici bir hastalik. Bugüne kadar birkere bile düşünmedim ya cocuguma gecerse diye.

Kendini üzme.

Konuyu düzenliyorum kızlar;
Uzun zamandır girmedim için yazamadım ama çok gelişmeler oldu .. Artık nişanlıyız bunu diyen çocukla ve eskisinden daha iyi oldu herşey .. :KK16: bırakmadım bu işin peşini ve eskisinden daha çok koruyup kolluyor beni. yaptığının hata olduğunu anladı. Hatta ailesi izin vermedi onlara dediki madem onunla evlenmemi istemiyorsunuz o zaman ömür boyu kimseyle evlenmem dedi..
sonuç Ağustosta düğünüm var inşallah :rolleyes:
masallah

Merhaba bende polikistik böbrek hastasıyım 32 yaşındayım şu an böbrek yetersizliğim yok ama her iki böbrektede çok sayıda kist var böbreklerin boyutu büyük evliyim ve normal yoldan hamile kalamadığım için tüp bebek tedavisine başlamayı düşündük drum beni genetik tanıya yönlendirdi özel bir hastanede görüştük bebeğe geçme ihtimali %50 dendi genetik tanı öyle bahsettiğiniz gibi oh ne ala kurtulduk nasılsa çözümü varmış gibi görünüyor ama detaylarını ben size aktarayım embriyonuzu yurt dışına gönderiyorlar incelenmesi 3 ay kadar sürüyor ve maliyeti 30.000tl civarında olan %100 sonuç vaadetmeyen bir uygulama, hastalıklı geni bulma oranı %75 diyelimki bulundu bu gen tüp bebeğin tutma ihtimalide %100 değil he benim maddi durumum iyi çok zenginim diyorsanız risk alırım birkaçkez denerim sabırtaşıyım olmasada üzülmem diyorsanız ne ala

Back
X