• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastayım diye istenmiyorum.Bana akıl verin :(

inanmiyorum, insanlik denen sey yok bu dunyada
100% saglikli insanla evlenip ozurlu cocugu olmayacagi ne malum
ki muhtemelen olacak cunku Allahin sopasi yok, yinede Allah kimseye vermesin ama boyle yapanlar cok yazik ediyor ya
Bende hepatit B hastasisin sandim canim ya ozur dilerim gunahini aldim ne varmis 10 kisiden 5 bobrek sorunu yasiyor zaten
yazik yazik
Hepatit B hastalarının ne sorunu var ki ? Neden günahını aldım dediniz ?

aynı hastalıktan muzdaribiz...bi sürü şey yazasım var da..yorgun düşersen elini tutmayacak adamla bi ömür geçer mi?hiiç üzülme..ben evliyim ve çocuk konusu benim de aklımı kurcalıyo inan..doktora gittim, çocuk konusundaki endişelerimden bahsettim,gözlerim doldu. 'Ben de kelim, çocuk yapmamalı mıyım yani?' gibi bişeyler dedi,beni bilgisiyle kendine hayran bıraktı!...pdg yöntemi varmış dedim, genetik o kadar gelişmedi dedi ama hiç inanasım gelmiyor. bu pgd konusunda beni aydınlatabilecek kimse yok mu?

İnşallah o çok sağlıklı olacağını ümit ettikleri eşleri ve çocuklarının sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmazlar.

Hayatta neyin garantisi var ki? Yol ver gitsin.

Insan ne konustugunacok dikkat etmeli...
Evet korkmus olabilir cunku bile bile hasta bir cocuk dunyaya getirmek zor bir durum hassas bir durum. Ama bunu sana veren Rabbim cozumude dusundu elbet. Cok gencsin sakin uzulme ve hayatin tadini cikar..

Allah yardımcınız olsun şu an sağlıklıyız bir kaç dk sonra ne olacağımız belli mi?
sevgili esemre ve mutlu kız Allah eşinde evladında hayırlısını gönlünüze göre versin inşallah. lütfen üzülmeyin.

acaba bunu size söyleyen sevgilinin ve hastasınız diye istemeyen ailesinin
sağlıklı diye evlendikleri kişinin hastalanmayacağına
hiç bir akrabalık bağı bulunmadığı ve sorunlarının olmadığı halde doğum sırasında ve hamilelikte veya doğumda yaşadığı sorunlar nedeniyle sakat çocukları olmayacağına
en başta kendilerinin bir gün hastalanmayacağına dair % 100 garantileri mi var

Ben de aids sin sandim ya. Gercekten seviyomus seni! Pislik herif. Kendisi hasta olsaydi bu davranisi kaldirabilir miydi acaba. Sakin konusma. Sil engelle. Hem senle konusup gonlunu hos tutucak hem karsisina kim cikarsa evlenicek yok oyle. Adam severek evlenmek degil evlenmek icin evlenmek istiyo belli. İns seni gercekten seven biri cikar karsina canim yaa uzulme. Seni sevmedigini gormus oldun en azindan. İnsanlik cidden ölmus. Sanirsin bulasici hastaligin var oksurdun mu millete geciyo hey allahim yaa

Uzun zamandır düşünüyordum yazsam mı yazmasam mı diye ama artık anlatma ihtiyacı duyuyorum.

23 yaşındayım öğrenciyim ve bundan 9 ay önce ekstra işe başladım orada tanıştım onunla. 7 ay boyunca normal arkadaş olarak konuştuk ama bu son 2 ay beni tanıdıkça sevdi ve bende boşlukta olduğum için onu sevdim.. bu yola girmeden önce ona beni sevmemesini ve hastalığımın olduğunu söyledim ama beni dinlemedi. ilk erkek arkadaşımdan hastalığım yüzünden ayrıldığımı söyledim. Aynı şekilde senin ailende beni kabul etmez ve yine aynı üzüntüyü yaşamaktan korktuğumu söyledim. Oda tedavisi vardır, ben seni gerçekten istiyorum diyerek beni ümitlendirdi.

hastalığıma gelirsek böbrek yetmezliğim var ve doğacak çocuğuma da geçme ihtimali %50 iyi huylu %50 kötü huylu. Zaten doktoru da o buldu, git bi öğren çocuğa da geçer mi, eğer geçerse evlilik olmaz ben çocuğumun hasta olup acı çekmesini izleyemem dedi. doktor böyle söyleyince bile bile riske giremem diye vazgeçti, zaten aileside olumsuz bakmış. Benim hasta olmam onun için sorun değil ama çocuğa geçmesi çok büyük sorun. ama hala benimle konuşmak istiyor, hala görüşmek istiyor ama biri çıkarsa karşıma evlenirim diyor.

Yine ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorum, gerçekten çok üzgünüm ilk kez bu kadar çaresiz hissediyorum kendimi..
Sizce ben ne yapmalıyımmm ??

Canim ya cok gecmis olsun,cocuga gecme olayi eminim senide dusunduruyordur,cunki insanin cocugu grip bile olsa cani yaniyor.
Sevgilin madem boyle yapicakti sen onu uyarmissin keske hic baslamasaymis,en buyuk hatayi burda yapmis.
Uzulme canim Allah bi kapiyi kapar,oburunu acar,hayirlisi hakkinda,umarim hastalin iyi olur,Allah sifani verir...

Kesinlikle olmaması çok iyi olmuş, siz bir çocuk yapma aracı değilsiniz ki bir insansınız, bir kadınsınız. Adam bana çok itici geldi rahatsız oldum. Ben sizin yerinizde olsam bu tipler birini anlayacağı türden cevap verirdim. Kesinlikle görüşmeyin bu küstahla.

Hastalığı veren Allah şifasınida da verir allahım sana şifa versin ama o kişi sınavı kaybetmiş ne malum onunda hasta sakat olmayacağı o zman da böyle konuşabilecek mi acaba sen hiç sıkma canını arkadaşım allaha sığın eden bulur . Inşallah ki sen iyileşecek ve seni gerçekten sen olduğun için kalbini seven anlayışlı bir adamla evleneceksin inşallah amin .

Başkasıyla evlense sanki çocuğu % 100 sağlıklı olacak bunun garantisi yokki.
Nasıl saçma ilişkiler ve sevgiler.
Üzülme seni hak edecek çok güzel biri çıkacaktır karşına.

Ölümü, hastalığı,sakatlığı, kazayı, belayı kendine hiç kondurmayan 1000 yıl yaşıcam sanan insanlara bayılıyorum

Arkadaşım Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın, hastalığına şifa ve bol şans versin, seni bu yüzden yarı yolda bırakanları da aynı dertle ıslah etsin

Kendi çocuğunun da böbrek hastası olmadan doğacagının garantisi varmıymış acaba? Kimsenin ahını almamak gerek.
Bence İnsan kıymetini bilmeyen bu insancıktan asıl sen ayrıl gitsin

Üzülme sakın, boşver, değmez cidden değmez. Gerçekten seven insan evlenir, çocuk da yapmayıverir. Amaç bir ömrü beraber geçirmek değil mi? Ya bu insanlar neden bu kadar içten pazarlıklı? Yazdıkça sinirleniyorum. Tamam, bi açıdan bakınca mantıklı, çocuğun hasta olma ihtimali varsa kimse çocuğunun acı çekmesini istemez bile bile, baştan önlem almak mantıklı. Hadi ben çocuksuz yapamam diyen bir insansa bu durumda seninle evlenmekten vazgeçmesi normal olsun diyelim. Halen daha seninle konuşmak istemesi, karşıma biri çıkarsa evlenirim demesi nasıl bir iğrençlik? Sen hiç üzülme hastayım ustayım falan diye, kendini kötü hissetme. Sende bi sorun yok. Böbreğim hasta diye üzülme, bazı insanların böyle beyinleri, kalpleri hasta. Şerefsizlik hastalığına yakanmışlar belli ki!

Kesinlikle seni sevmiyor...seni seven her halinle sevmeli...hastalık Allahtan gelir.sen isteyerek mi hasta oldun hayır...acil şifalar diliyorum.seni olduğun gibi kabul eden ve bu zor gunlerde hep seninle olacak biriyle ol.sonradan daha cok üzülürsün.

Back
X