Hastayım diye istenmiyorum.Bana akıl verin :(

esemre

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
486
226
32
Uzun zamandır düşünüyordum yazsam mı yazmasam mı diye ama artık anlatma ihtiyacı duyuyorum.

23 yaşındayım öğrenciyim ve bundan 9 ay önce ekstra işe başladım orada tanıştım onunla. 7 ay boyunca normal arkadaş olarak konuştuk ama bu son 2 ay beni tanıdıkça sevdi ve bende boşlukta olduğum için onu sevdim.. bu yola girmeden önce ona beni sevmemesini ve hastalığımın olduğunu söyledim ama beni dinlemedi. ilk erkek arkadaşımdan hastalığım yüzünden ayrıldığımı söyledim. Aynı şekilde senin ailende beni kabul etmez ve yine aynı üzüntüyü yaşamaktan korktuğumu söyledim. Oda tedavisi vardır, ben seni gerçekten istiyorum diyerek beni ümitlendirdi.

hastalığıma gelirsek böbrek yetmezliğim var ve doğacak çocuğuma da geçme ihtimali %50 iyi huylu %50 kötü huylu. Zaten doktoru da o buldu, git bi öğren çocuğa da geçer mi, eğer geçerse evlilik olmaz ben çocuğumun hasta olup acı çekmesini izleyemem dedi. doktor böyle söyleyince bile bile riske giremem diye vazgeçti, zaten aileside olumsuz bakmış. Benim hasta olmam onun için sorun değil ama çocuğa geçmesi çok büyük sorun. ama hala benimle konuşmak istiyor, hala görüşmek istiyor ama biri çıkarsa karşıma evlenirim diyor.

Yine ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorum, gerçekten çok üzgünüm ilk kez bu kadar çaresiz hissediyorum kendimi..
Sizce ben ne yapmalıyımmm ??

Konuyu düzenliyorum kızlar;
Uzun zamandır girmedim için yazamadım ama çok gelişmeler oldu .. Artık nişanlıyız bunu diyen çocukla ve eskisinden daha iyi oldu herşey .. :KK16: bırakmadım bu işin peşini ve eskisinden daha çok koruyup kolluyor beni. yaptığının hata olduğunu anladı. Hatta ailesi izin vermedi onlara dediki madem onunla evlenmemi istemiyorsunuz o zaman ömür boyu kimseyle evlenmem dedi..
sonuç Ağustosta düğünüm var inşallah :rolleyes:

Son düzenleme:
inanmiyorum, insanlik denen sey yok bu dunyada
100% saglikli insanla evlenip ozurlu cocugu olmayacagi ne malum
ki muhtemelen olacak cunku Allahin sopasi yok, yinede Allah kimseye vermesin ama boyle yapanlar cok yazik ediyor ya
Bende hepatit B hastasisin sandim canim ya ozur dilerim gunahini aldim ne varmis 10 kisiden 5 bobrek sorunu yasiyor zaten
yazik yazik

Seni sen olduğun için sevecek biri çıkacak karşına canım. Ama % 50 büyük bir ihtimal belki sen de korkup hiç çocuk istemeyebilirsin. Çocuk istemeyen de bir sürü erkek var. Bunusöylemek acı ve bbencillik ama ilerde daha çok üzülmemek için bu düşüncedeki bir erkekle bir ilişkiye başlamak daha iyi sanırım

İnşallah kızlar çok saolun.. Kendimi alıştırmaya çalışıyorum Teşekkür Ederim iyi dilekleriniz için ...:KK43:

Boşverin bu hadsizleri

Kendisinin çocuğunun olacağı garanti miymiş

Ayrıca da evlilikte çocuk yapma zorunluluğu yok ki

Uzun zamandır düşünüyordum yazsam mı yazmasam mı diye ama artık anlatma ihtiyacı duyuyorum.

23 yaşındayım öğrenciyim ve bundan 9 ay önce ekstra işe başladım orada tanıştım onunla. 7 ay boyunca normal arkadaş olarak konuştuk ama bu son 2 ay beni tanıdıkça sevdi ve bende boşlukta olduğum için onu sevdim.. bu yola girmeden önce ona beni sevmemesini ve hastalığımın olduğunu söyledim ama beni dinlemedi. ilk erkek arkadaşımdan hastalığım yüzünden ayrıldığımı söyledim. Aynı şekilde senin ailende beni kabul etmez ve yine aynı üzüntüyü yaşamaktan korktuğumu söyledim. Oda tedavisi vardır, ben seni gerçekten istiyorum diyerek beni ümitlendirdi.

hastalığıma gelirsek böbrek yetmezliğim var ve doğacak çocuğuma da geçme ihtimali %50 iyi huylu %50 kötü huylu. Zaten doktoru da o buldu, git bi öğren çocuğa da geçer mi, eğer geçerse evlilik olmaz ben çocuğumun hasta olup acı çekmesini izleyemem dedi. doktor böyle söyleyince bile bile riske giremem diye vazgeçti, zaten aileside olumsuz bakmış. Benim hasta olmam onun için sorun değil ama çocuğa geçmesi çok büyük sorun. ama hala benimle konuşmak istiyor, hala görüşmek istiyor ama biri çıkarsa karşıma evlenirim diyor.

Yine ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorum, gerçekten çok üzgünüm ilk kez bu kadar çaresiz hissediyorum kendimi..
Sizce ben ne yapmalıyımmm ??
Tabi ki de gorusmeyi birakmalisin.Seninle gercekten evlenmeyi dusunecek kadar seven deger veren bir insan daha dogmamis bir cocuk icin hasta olur diye seni birakiyorsa hic sevmemis demektir.

Aaaa bakın tüp bebekle çözümü de varmış bunun. Üzülmeyin karşınızdaki karaktersizmiş sizlik bir durum yok. Eminim sizi hak eden biri bir yerlerde tanışacağınız günü bekliyodur

ne biçim insanlarmış ikisi de...:KK43:
Allah en güzelini sona saklamıştır belki canım benim inşallah hiç bunu dert etmeyecek bir eşin olur inşallah seni olduğun gibi seven..

Gerçekten mii ?? Çevrenizde var mı peki bu yöntemle sağlıklı çocuk dünyaya getiren...

Tabii ki mümkün.
Bizzat kendim konunun uzmanıyım, genetik bölümünde doktora yapıyorum.
En yakın arkadaşım PGD uzmanı. Ülkemiz tüp bebekte oldukça ileri bir seviyede. İçiniz rahat olsun.

X