Hastayım eşim beni aramıyor

Aradı yarım yamalak konuştuk dogru düzgün sormadı bile.halbuki istese 2 dk ayırabilirdi.onun için işimi evimi şehrimi değiştirdim.bana bişey olsa şimdi gel diyeceğim insan yok
Onun ailesinin oldugu sehre mi yerlestiniz? Eger oyle degilse onun icin sehrinizi evinizi degsitirmis olmuyorsunuz. Evlendiniz ve yuva kurdunuz, BERABER bir hayat kurdunuz. Ay şu kadinlarin gelin GELDİM, gurbete gittim kafasina da ölcem

Kaç yaşında kadınsınız ne bu dramatiklik.abartıyorsunuz.

Bence siz de fazla hassassınız. 4 senedir yalnız yaşıyorum birkaç hastalık atlattım, bir kaç gün hastanede kaldım.hiç de annem olsa eşim olsa böyle mi olurdu demedim.annem de öyle çok aşırı aramadı zaten.günde 1 kere arasa adam gibi yeter yani.güçlü kadın olmakla ne alakası var demişler ama var yani.bu kadar dramatize etmeye gerek yok.birkaç güne geçip bitecek basit basit şeyler için.ben şaşırıyorum bazen buradaki mesajlara.sanki hastaneye mi yatmış.başka insanlara bu kadar bel bağlanmasını hoş bulmuyorum.yine üzülen siz oluyorsunuz.kafanızda bazı şeyleri çok büyütüyorsunuz bence.evet az güçlü olun yani.bu kadarı çocuk nazi oluyor bence.zorlama zorlama beni niye arasın basit şeyler için.onu hissediyorsunuz zaten.yapmacık oluyor.

Onun ailesinin oldugu sehre mi yerlestiniz? Eger oyle degilse onun icin sehrinizi evinizi degsitirmis olmuyorsunuz. Evlendiniz ve yuva kurdunuz, BERABER bir hayat kurdunuz. Ay şu kadinlarin gelin GELDİM, gurbete gittim kafasina da ölcem
Gurbet mi kalmış Allah aşkına.artık bu kelime tedavülden kalktı.uçak diye birşey var.buradaki bazı kadınlar çok dramatik yaşıyor hayatı nedense.yok çok yalnızım, kimsem yok, yok çocuğum olmuyor, hamile birini görünce kalp krizi geçireceğim falan daha bir sürü şey.garip buluyorum.eee kimin annesinden babasından ve eşinden başka birisi var ki sanki? Ki çoğumuzda eş bile yok Allah'tan belanı istemek bu oluyor işte.

Aynen öyle yoksa niye eşimiz ki, ben eşime hastayken nazlanmayi seviyorum . Ordaki isteğim şefkat almak , ruhuma da iyi geliyor . Bir de güçlü ol diye diye kadınlara baskı var, güçlü olmak böyle bir şey değil ve ben güçlü olmak istemiyorum

Evet her şeyin suyu çıktı artık. Güçlü olma kavramı da dahil. Artık böyle kavramlar insanı insan olmaktan çıkarmaya başladı, dozunu aştığı için. Kimi zaman da bi hafif düşeriz geri kalkarız bazen hasta oluruz sevdiklerimize nazlanırız insanız sonuçta robot değil

Arkadaşımızın hasta olduğunu bilsek arayıp soruyoruz. Bu eş yahu. Aramasını beklemekten daha doğal bir şey yok. Hoş beklenecek bir durum da değil, sağlıklı bir ilişki yaşanıyorsa zaten aranır diye düşünüyorum.
Eşin iş için il dışına gitmesi aramasına ne kadar engeldir onu bilemiyorum tabii.

ben hastayken mümkünse benı geçmiş olsun diye bile aramasınlar istemiyorum çünkü herşey rahatsız ediyo ama erkekler biz gibi değiller nazlanmak sadece onlara mahsus bir konu, özellikle kendileri hastalanınca çok nazlı davranıyorlar sende fırsatını bulunca sende aynısını yap kocana

Kaç yaşında kadınsınız ne bu dramatiklik.abartıyorsunuz.

Yaşla ne alakası var pardon? Herkesin senin gibi robotik ve fiziksel bağı yok sadece insanlarla. Manevi ve içsellik yönü var. Dakika başı arasın demiyor kadın.
Yani hasta iken insan eşini aramıcaksa neden kocası?

Bana robotik diyeceğine daha hassas ve merhametli bir koca bulsaydın o zaman.hem onu yapamayıp hem bu tarz istekler tutarsız oluyor canım.iki taraftan birini seçecektin.ee zorla ben mi aratayım adama.benim suçum ne?

Ya hiç sorma kadınlar erkek üstü bir varlığa çevrilmeye çalışılıyor kadınlara daha fazla yük bindirmek adına. Dikkat edin kadınlar erkeklerden +10 daha yaşlı duruyor yaşlandığında.
Tüm sorumluluk kadınlara atılıyor. Erkeklerin işine geliyor. Hasta olduğunu bile belli etmicekmişsin falan. Bu kadar kasmakda boş birşey. Erkeklere değmez gider sizi nazlı kadınlarla aldatırlar

Bana robotik diyeceğine daha hassas ve merhametli bir koca bulsaydın o zaman.hem onu yapamayıp hem bu tarz istekler tutarsız oluyor canım.iki taraftan birini seçecektin.ee zorla ben mi aratayım adama.benim suçum ne?

Benim sevgilim gayet ilgilenen bir insan merak etme kendimde öyleyim ilişki normlarıma uymayan karakterlerle sürdürmüyorum benle ne alakası var abla Senin milletin ilişkisine yaptığın yorumların oldukça pesimist perspektifte ve çok sıkıcı çünkü bağ bile kurmuyorsun günü birlik senin ilişkilerin kendi hayatında.
Seni arayan soran ihtiyacı olursa arar onun dışında aramaz. Öğrenilmiş çaresizliklerin var ondan empati kurman zor ondan diyorum. Abartı yok çünkü orta da.
Hassasiyeti zayıflık gibi göstermeye çalışan zihniyeti ben anlayamıyorum. Gerçi bu durumda siz hassasiyet görmemişsiniz demektir.

Son düzenleme:
Konu sahibi sensin sandım.anlamadın mi?. Ne yazsaydım onu anlamadım.evet eşeklik etmiş, tez kellesi vurula mi demeliydim.sanki hatayı yapan benim.bu arada illa bir ilişkinin sevgi, saygı, vicdan, merhamet çizgisinde ilerlemesi için tek eşli olmak şart değil.ben gayet de birden fazla kişide bu dediklerinizi fazla fazla bulabiliyorum.eee tabi size öğretilen toplum normlarının çıkabilmesi yetecek kadar vizyonunuz olmadığı için direkt ilişkilerimi bunlardan yoksun düşünmeniz de gayet normal.daha fazlası beklenemezdi zaten bu seviyedeki bir ülkeden.yani görüştüğüm kişiler hem bu tarz bir vizyona sahip hem de gerekli manevi özellikleri taşımayı becerebiliyorlar yani.hatta o kadar içten seviliyorum ki tek eslilik şartı bile koşmadan bu sevgiyi ve ilgiyi veriyorlar bana

Görüştüğün kişilerin vizyonunu iyi biliyoruz merak etme çokta okumadım yazdıklarını megolamanca birden fazla kişi olarak bahsetmen bile sevgiye aç biri olduğunu gösteriyor hassas olan sensin bunu farklı yolllardan kapatmaya çalışıyorsun. Aslında buranın en hassas kişisi bile sen olmalısın. Psikoloji ile ilgilendiğim için 10 km den belli ediyorsun.
İnsanlar asla değişmez.

Son düzenleme:
Midem bulandı kussam mı hocam çıkıyorum şu konudan günlük dozumu aldım aşkın adını da kirlettiler. 40 yıllık dızo ve kro tipli herifler vizyoner olmuş aşk adamıymışlar hahha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…