- 29 Aralık 2023
- 5
- 11
- 8
- 40
- Konu Sahibi istanbullu85
-
Bu ne yazik ki cok dogru bir tespitKendi kendime yeterim evet tabi çok şükür de ben kendimi yalnız hissettiğim için evlenmiştim ama evlilik hiç de öyle umduğum gibi değilmiş.bekarken hiç olmazsa kimsenin gelmeyeceğini biliyorsunuz umut edip hayal kırıklığı daha kötü.cevaplarınız için teşekkür ederim
Belki de dinlendiğinizi, uyuduğunuzu düşünüyordur. Ya da sevgi, ilgi gösterme şekilleriniz aynı değildir. Bence siz şu an hasta olduğunuz için hassaslaşmış olabilirsiniz. Sonuçta 6 aylık evlilikten önce sevgililik döneminiz olmuştur. Düşüncesiz bi adam olsa işinizi, yaşadığınız şehri değiştirmezdiniz herhalde. Haklısınız, haksızsınız diyemem ama hassaslaşmışsınız bunu söyleyebilirim. Çok geçmiş olsun. Ben de evlendikten sonra ilk hastalandığımda eşim ne yaparsa yapsın annem olsa böyle mi olurdu diye düşünmüştüm sonra alıştım geçiyor yaniAradı yarım yamalak konuştuk dogru düzgün sormadı bile.halbuki istese 2 dk ayırabilirdi.onun için işimi evimi şehrimi değiştirdim.bana bişey olsa şimdi gel diyeceğim insan yok
Aramaman gerektigini öğrenmiş oldun. Ne kadar ilgi o kadar ilgi.Merhaba.eşimle 6 aylık evliyiz.mutlu sayılırız.il dışına gitti iş için.bugun hastaydım ve işten erken geldim.kendisine de bunu söyledim.ama beni hiç dogru duzgun aramadı bile.taşındıgım şehirde tel bir tanıdıgım insan yok akrabam arkadaşım yok.açıkcası çok kırıldım.brn olsam onu 10 kez aramıştım.haklı mıyım?
Kendi kendime yeterim evet tabi çok şükür de ben kendimi yalnız hissettiğim için evlenmiştim ama evlilik hiç de öyle umduğum gibi değilmiş.bekarken hiç olmazsa kimsenin gelmeyeceğini biliyorsunuz umut edip hayal kırıklığı daha kötü.cevaplarınız için teşekkür ederim
Bu güçlü kadın olayı da çok baydı. Yani insan ilgi alaka bekleyince güçsüz mü oluyor hayret.
Doktora kendim giderim, arabam varr sürerim. Param var. Hastane evime yakın. Annem babam alt sokakta oturuyor ama eşimin bi nasıl oldun demesi beni iyi edebilir. Ve bu beni güçsüz yapmaz.
Konu sahibi haklısın bence. Bi nasıl oldun diyebilirdi. Ilgilenebilirdi. Ben 7 senelik evliyim ben de eşimden beklerim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?