Hastayım eşim beni aramıyor

istanbullu85

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2023
5
11
8
40
Merhaba.eşimle 6 aylık evliyiz.mutlu sayılırız.il dışına gitti iş için.bugun hastaydım ve işten erken geldim.kendisine de bunu söyledim.ama beni hiç dogru duzgun aramadı bile.taşındıgım şehirde tel bir tanıdıgım insan yok akrabam arkadaşım yok.açıkcası çok kırıldım.brn olsam onu 10 kez aramıştım.haklı mıyım?

O aradığında telefonu açmayın bir iki üç çaldırsın. Sizin güçlü bir kadın olduğunuzu bildiği için hastalıkla iyi idare edebildiğinizden emin. Biraz tedirgin edin. Korku bazen iyi bir uyku kaçırıcıdır. Tabi sürekli açmamazlık yapmayın hareket pekişirse bir sonraki sefer aynı tepkiyi alamazsınız. Uyuduğunuzu halsiz hissettiğinizi söyleyin açınca da onun ne oldu neyin var iyi misin diye sormasına sebep olun.

Yani soğuk algılandığı, grıp tarzı bir şeyse bence normal.
Ben de aramam, ağır bir hastalık değilse zaten geçiyor birkaç güne. Benim için önemsiz bir konu. Herkesin önem verdiği şeyler değişiyor yani üzülmeyin. Evinizi yurdunzu bırakıp gelmenizi de karıştırmayın. En kötü 112yi ararsınız.
Kendi kendinize yetebilirsiniz yani

Hasta olduğunuz için işten erken geldiğinizi bildiği halde nasıl oldun iyi misin ben de uzaktayım aklım sende işte ne bileyim şöyle şöyle yap iyi gelir deyip belli aralıklarla yoklamaya devam etmesi gerekir bu 6 aylık evliyken de 6 yıllık evliyken de böyle olmalı sağlık konusu hassas bir konu insan ekstra ilgi bekler

Bu ne yazik ki cok dogru bir tespit

Aradı yarım yamalak konuştuk dogru düzgün sormadı bile.halbuki istese 2 dk ayırabilirdi.onun için işimi evimi şehrimi değiştirdim.bana bişey olsa şimdi gel diyeceğim insan yok
Belki de dinlendiğinizi, uyuduğunuzu düşünüyordur. Ya da sevgi, ilgi gösterme şekilleriniz aynı değildir. Bence siz şu an hasta olduğunuz için hassaslaşmış olabilirsiniz. Sonuçta 6 aylık evlilikten önce sevgililik döneminiz olmuştur. Düşüncesiz bi adam olsa işinizi, yaşadığınız şehri değiştirmezdiniz herhalde. Haklısınız, haksızsınız diyemem ama hassaslaşmışsınız bunu söyleyebilirim. Çok geçmiş olsun. Ben de evlendikten sonra ilk hastalandığımda eşim ne yaparsa yapsın annem olsa böyle mi olurdu diye düşünmüştüm sonra alıştım geçiyor yani

Bu güçlü kadın olayı da çok baydı. Yani insan ilgi alaka bekleyince güçsüz mü oluyor hayret.

Doktora kendim giderim, arabam varr sürerim. Param var. Hastane evime yakın. Annem babam alt sokakta oturuyor ama eşimin bi nasıl oldun demesi beni iyi edebilir. Ve bu beni güçsüz yapmaz.

Konu sahibi haklısın bence. Bi nasıl oldun diyebilirdi. Ilgilenebilirdi. Ben 7 senelik evliyim ben de eşimden beklerim yani.

Aramaman gerektigini öğrenmiş oldun. Ne kadar ilgi o kadar ilgi.

Valla insan hasta iken ilgi bekliyor isterse Herkül olsun herkes kendine bakmayı biliyor yoksa ama aranmak,sorulmak başka birkere morelman yükseltici birşey. Babam sıklıkla arıyor mesela annem hasta diye.
Ki sizin hayatınızda merkez noktada bu adam farklı il farklı ortam sadece o var hayatınızda en yakın.
Haklı buldum. Kusura bakmasın her türlü imkan yaratılır aramak için merak ettim nasıl oldun diyerek.

Haklısın insan manevi destek arıyor böyle durumlarda ee bunuda hayat arkadaşından beklemen doğal bir de yalnızım diyorsun oda bunu biliyordur araması gerek bence…

Ben öyle alman soğukluğunda ve askeri disiplininde ilişki hiç sevmiyorum. Naptın ettin diye hasta olmasa bile aranmalı gün içi iletişim için üstelik yeni evli insanlar birbirini özleyip arar konuşur bana çok tuhaf geldi.

Tam olarak neyiniz var soğuk algınlığı mı? Yani gün içerisinde uzaktayken kaç kere konuşuyorsanız bir iki fazlası belki olabilir ama konuyu fazla abarttığınızı düşünüyorum yani kimsem yok vs diye olabilir bende şehir dışına evlendim kimsem yok rahatsız olduğumda eşim şehir dışındayken basit bir şeyse bırak ilgi göstermesini beklemek söylemem bile aklı benden kalmasın diye biraz hassassınız sanırım

+1 Alkış efekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…